AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
Udinese je daleko od one ekipe iz prethodnih sezona, ali uvijek mogu da iznenade. Nadam se da se to večeras neće desiti i da će Milan ponovo u polufinale.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
u ovim trenutnim okolnostima sa igračima koji su nam na raspolaganju, ja bi bez beda pukno Emanuelsona na mjesto Robinha po lijevoj strani a pozadi ostaviti Šilju ili Alfa
Robinhu je ionako puna kapa nekih pola sata sa klupe, pogotovo ako nam bude trebalo svježine i igre 1 na 1 gdje on ipak s vremena na vrijeme može kvalitetno odreagovati
Robinhu je ionako puna kapa nekih pola sata sa klupe, pogotovo ako nam bude trebalo svježine i igre 1 na 1 gdje on ipak s vremena na vrijeme može kvalitetno odreagovati
Undici stelle - ACM 1899
- francobaresi
- Kontakt:
Nakon što vidimo službene sastave za večeras, onda možemo raspravljati o tome. Zasad je sve samo nagađanje.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Fantasista
- Kontakt:
Lijepo je ovo krenulo, polako se riješavamo otpada. Munto, Zak, Noce, sve više se spominje njihov odlazak. Još kad bi i Konstanta i Birsu uspjeli kome utopiti onda bi bilo odlično. Ipak mislim da je šteta ako Mexes ode, nije klasa ali dobro odrađuje svoj posao, bit će katastrofa ako nam do kraja sezone uzdanice u odbrani budu Bonerica i Silvestre.
Tassotti je bio na pres konferenciji upriličenoj prije susreta protiv Udinezea...govorio je o utakmici sa Veronom, o Hondi, Kaki, Baloteliju, formaciji, povrijeđenim, posuđenim i ostalim igračima a mene je posebno obradovala ova rečenica:
- Pazzini? It shouldn’t be too long. He’s working hard to get back to full fitness.”
Undici stelle - ACM 1899
Ma nije katastrofa pogotovo ako se uzme u obzir koliko nas Mexes košta godišnje, a drugi razlog je što bi se njegovim odlaskom oslobodilo jedno mjesto za dovodjenje novog stopera.Fantasista je napisao/la:Lijepo je ovo krenulo, polako se riješavamo otpada. Munto, Zak, Noce, sve više se spominje njihov odlazak. Još kad bi i Konstanta i Birsu uspjeli kome utopiti onda bi bilo odlično. Ipak mislim da je šteta ako Mexes ode, nije klasa ali dobro odrađuje svoj posao, bit će katastrofa ako nam do kraja sezone uzdanice u odbrani budu Bonerica i Silvestre.
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Potvrđeno je. Nocerino i Zaccardo imaju ponude nekoliko klubova i postoji velika mogućnost da će otići iz Milana do kraja Januara. Također sve se češće spominje odlazak Muntaria i Mexesa.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Taman, onda bi ostalo da se još riješimo Birse, Constanta, Robinja, Silvestrea i Bonere
Nego vec su pocela nagadjanja ko bi mogao u budućnosti biti numeru uno kada je golman Milana u pitanju. Naravno najviše se poveujemo sa Marchetiem i Perinom. Ja sam više za Perina jer je dosta mladji i mislim da bi se lakse dogovorili sa Genovom nego sa Laciom.

Nego vec su pocela nagadjanja ko bi mogao u budućnosti biti numeru uno kada je golman Milana u pitanju. Naravno najviše se poveujemo sa Marchetiem i Perinom. Ja sam više za Perina jer je dosta mladji i mislim da bi se lakse dogovorili sa Genovom nego sa Laciom.
Il Club più titolato al mondo!
Hoce li biti veceras prijenosa na RAi-uno kao sinoc ?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- muha milanez
- Kontakt:
Mislim da nece, gledao sam pregled programa i koliko sam skontao nema prijenos. Valja se preko neta zezat osim ako neko ima sportklub, tamo ima ja mislim..meho-medo je napisao/la:Hoce li biti veceras prijenosa na RAi-uno kao sinoc ?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- francobaresi
- Kontakt:
Essien,Parolo i Dzemaili su igrači koji se sve češće spominju kao moguća pojačanja. Što je sasvim normalno, jer još je 8-9 dana do kraja prelaznog roka a mediji moraju nešto da pišu. Mada se ni najmanje neću začuditi ako dođe neko od ovoh gore navedenih.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Po meni ovo su bezveze pojacanja jer ako planiramo igrati ovu formaciju onda nam je potrebnije krilo,jer imamo mnogo DMF i CMF igraca.ALi eto mozda Seedorf promjeni formaciju u 4-3-1-2,ali onda i za ovu formaciju nam fali napadaca.francobaresi je napisao/la:Essien,Parolo i Dzemaili su igrači koji se sve češće spominju kao moguća pojačanja. Što je sasvim normalno, jer još je 8-9 dana do kraja prelaznog roka a mediji moraju nešto da pišu. Mada se ni najmanje neću začuditi ako dođe neko od ovoh gore navedenih.
Muha-milanez hvala na odgovoru.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- francobaresi
- Kontakt:
Formaciju mijenjati neće. Tako da o tome nema potrebe ni raspravljati. Bolje je recimo u ekipi imati Essina ili Dzemailia nego Nocerina i Muntaria. Da ne govorim da Montolivo neće moći igrati protiv Atletica, i to je najveći razlog zašto Milan traži jednog CMF igrača.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Fantasista
- Kontakt:
Mislim da će biti na RAI 2 prenos, ako ti to nešto znači.meho-medo je napisao/la:Hoce li biti veceras prijenosa na RAi-uno kao sinoc ?
Bolje je davati onda vise sanse Cristanteu i Poliju nek se uce nego kupovati ili posudjivati Essiena ili Dzemailia kada je ova sezona ionako "propala".francobaresi je napisao/la:Formaciju mijenjati neće. Tako da o tome nema potrebe ni raspravljati. Bolje je recimo u ekipi imati Essina ili Dzemailia nego Nocerina i Muntaria. Da ne govorim da Montolivo neće moći igrati protiv Atletica, i to je najveći razlog zašto Milan traži jednog CMF igrača.
Jedino je ostalo nesto pokusat uraditi u CL, ali ja opet mislim da nam je potrebnije krilo nego CMF DMF igrac jer protiv Atletika mogu igrati na DMF odnosno CMF poziciji Poli i De Jong a gore ispred Kaka,Robinho, i eto ako ne dovedemo krilo igrati ce Birsa jer( Honda i Montolivo nemaju pravo nastupa) a takodje i Muntari je suspendovan prvu utakmicu.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- francobaresi
- Kontakt:
Naravno da mi je draže vidjeti Cristantea u prvih 11 nego nekog drugog igrača. Ali mislim da Seedorf neće rizikovati sa njim protiv Atletica, jer bez obzira na veliki talenat on je još uvijek dosta neiskusan. Mada ništa nije nemoguće, također očekujem da će Saponara imati dosta veliku minutažu do kraja sezone.
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 22 jan 2014, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Meni Doria kapiten Milana sa 22 godine na manageru
. Volio bi da dodje, a kako se spominju pojacanja u odbrani a i odlazak Mexesa ovo je dosta realno. Jedini stoper za kojeg je Seedorf pokazao interes je Doria i TS. Nek dodje Doria i taman novi TS.

u slučaju odlaska muntarija i nocerina (što je sve izglednije) ostati ćemo na samo 4 centralna vezna (monto, jong, poli i cristante) pa je ja mislim za očekivati da ćemo nekoga kupiti.
isto to vrijedi i u slučaju odlaska mexesa. ostajemo na 4 stopera (rami, zapata, bonnera
i silvestre). ne kažem da nije dovoljno (kvalitete da ne stane u post), ali u slučaju povrede stvari se mogu jako zakomplicirati pa ja mislim da i u obrani možemo očekivati pojačanja SAMO DA TO NEBUDU IGRAČI U RANGU NAVEDENIH...
isto to vrijedi i u slučaju odlaska mexesa. ostajemo na 4 stopera (rami, zapata, bonnera

opet ja ne kontam ove signale iz Milana...ništa meni ne znači što bi došli Parolo, Džemaili ili Essien
ako se već pravi čistka i ako je sezona prežaljena (a jeste, da se ne varamo) što uz ove koji ostanu ne forsirati mladiće, pa ko se nametne do ljeta da se na njega može računati
šta ova trojica koje sam naveo znače - znače uzimanje mjesta mlađima a da su neki ekstra igrači na kojima možemo graditi budućnost - definitivno nisu
i opet na ljeto kontaj kako se kojeg riješiti
kakva crna Liga prvaka i Esien - pa čak da kojim čudom prođemo onako nabrijan Atletiko, šta dalje - po titulu???
ne, ne, stvarno mi nije jasno
edit:
- slučaj Poli - pojedinci su svršavali na njegov dolazak, tobože sjajan igrač koji će oplemeniti igru itd...a sada vidimo da je to jedan od igrača za rotaciju i u suštini jedan igrač koji je tamam za onog tima odakle je i došao

ako se već pravi čistka i ako je sezona prežaljena (a jeste, da se ne varamo) što uz ove koji ostanu ne forsirati mladiće, pa ko se nametne do ljeta da se na njega može računati
šta ova trojica koje sam naveo znače - znače uzimanje mjesta mlađima a da su neki ekstra igrači na kojima možemo graditi budućnost - definitivno nisu
i opet na ljeto kontaj kako se kojeg riješiti
kakva crna Liga prvaka i Esien - pa čak da kojim čudom prođemo onako nabrijan Atletiko, šta dalje - po titulu???
ne, ne, stvarno mi nije jasno

edit:
- slučaj Poli - pojedinci su svršavali na njegov dolazak, tobože sjajan igrač koji će oplemeniti igru itd...a sada vidimo da je to jedan od igrača za rotaciju i u suštini jedan igrač koji je tamam za onog tima odakle je i došao
Undici stelle - ACM 1899
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Idemo do polufinala.
Forza Milan!!
Forza Milan!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.