Kakvo razbijanje... ne znaju šveđani šta ih je snašlo...
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Obično traže tate u BosniOtelo je napisao/la:Dabogda im djeca azil trazila u Bosni.
čudo ovo.... on je baš znao da vam da 7-8 komada.... ovo vam ide na ruku...ali vam na ruke ne ide selektor... ovaj poljski je boga mi mnogo bolji...Lillard0 je napisao/la:Bielecki na tribinama veceras. No to nije ni toliko bitno. Glavno da mi odigrao kako znamo i Poljaci nece imati sanse. Redovne musterije, cak i kad su igrali najbolje, a kako li ce tek bit veceras...
Jesam li ja dobro skontao da oni na tajm autu pričaju njemački jezik? Jeli neko obraćao pažnju na to.DANTES je napisao/la:čudo ovo.... on je baš znao da vam da 7-8 komada.... ovo vam ide na ruku...ali vam na ruke ne ide selektor... ovaj poljski je boga mi mnogo bolji...
Jesi, on priča na Njemački, a pomoćnik prevodi igračima na Poljski iako je mislim to bespotrebno, jer je većina igrala ili igra u Njemačkoj godinama i znaju Njemački, nešto slično kao naš A tim u fudbalu, može nam Njemački biti službeni jezikVirtu4l je napisao/la:Jesam li ja dobro skontao da oni na tajm autu pričaju njemački jezik? Jeli neko obraćao pažnju na to.DANTES je napisao/la:čudo ovo.... on je baš znao da vam da 7-8 komada.... ovo vam ide na ruku...ali vam na ruke ne ide selektor... ovaj poljski je boga mi mnogo bolji...
Ova Poljska me tako podsjeća na Dansku sa prvenstva u Srbiji, toliko sreće, nesreće, provlačenja i onda na kraju bum...
ma Island je tamam za mjesta iza ove četvorke...može im se utrefiti polufinale jednom u nekoliko godina i to je toDukeOfWellington je napisao/la:Island i zvanično rekao doviđorno polufinalu. Šteta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.