Taman hocu da ti cestitim na Iraklisu, kad ono vec 2:1 za PAOKfixator je napisao/la:Ovo nije moje, samo dijelim sa vama:
22.01.2014 / 16:00
PAOK - Iraklis (DNB2) @ 15 bet365
Ne pratim toliko baš sada Grke, ali zapazio sam nekoliko stvari. Iraklis dolazi kod PAOKA posle 6 utakmica bez poraza, od čega je poslednji posebno ubedljiv, čak 6:0, gde su maximalno digli samopouzdanje i na krilima te pobede, mislim da ovde mogu nečemu da se nadaju. Nalaze se na 3. mestu sa 30 bodova iz 16 utakmica i ove sezone jure prolaz u najviši rang grčkog takmičenja.
Dolaze u punom sastavu, i bez povreda su.
U prvoj utakmici između ova dva tima, Iraklis je igrao veoma dobro i bio je zaista bolji protivnik. Vršio je dosta presinga, pokušavajući da ostvari dobar rezultat. Imaju trenera koji realno nije za prvu ligu, ali je za drugu i više nego dobar. Najbitnije je da je on našao zajednički jezik sa igračima i da ga svi poštuju.
PAOK je zadnji meč u ligi posle 11 utakmica bez poraza izgubio, te bi to moglo malo da poljulja njihovo samopouzdanje. Iako su izgubili, igrali su poprilično solidno. Glavni krivci za poraz su napadači koji su zaista u lošoj formi. Athanasiadis i Salpingidis prosto gola više ne mogu da pogode. Prošle sezone, dajem primer, Athanasiadis je dao sam 25 golova, dok ove ima samo 5. Trener Stevens i dalje ga drži u prvoj postavi iz meni zaista nepozantih razloga...valjda čeka da se trgne i ponovo da počne da zabija ili šta već?! PAOK je doveo dva pojačanja, ali mediji navode da će ih biti jš, jer je vlasnik kluba odrešio kesu...jer kako kažu, žele da skinu više Olympiacos sa trona.
PAOK osim loše igre koju pokazuje u zadnje vreme, ima nekoliko i izostanaka. Iz meni zaista nepoznatih razloga danas neće nastupiti prvi golman Jacobo (11/0 gk), najbolji napadač i igrač Salpingidis (18/3 f), vezni Costin Lazar (16/1 m), drugi vezni Alexandros Tziolis (17/1 m), štoper Georgios Katsikas (5/1 d), levi bek Nikolaos Spyropoulos (4/0 d), štoper Iñigo López (3/0 d) i levi krilni napadač Stelios Pozoglou (2/0 f). Osim toga, očekuje se još par izmena u timu.
Ne znam, da li je to osećaj ili šta, ali i ove informacije su meni zaista dovoljne da pokušam ovaj tip. Nisam odigrao čistu 2, jer je kvota zaista malo veća, dok je DNB sigurniji, a kvota opet visoka dosta. A što se tiče drugog tipa, mislim da je 0-2 veoma realno s obzorom u kakvoj su dormi napadači, a i mislim da se neće sada truditi PAOK nešto.
EDIT: DNB je draw no bet ili konacni pobjednik tj ako bude x nikom nista
ja singlirao na 2 eura
Btw. sta je sa ovim grcima, atmosfera na stadionu ludilo