FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Rummenigge najavio prosirenje Allianz Arene na 75000 mjesta.Ono sto posebno moze da nas sve raduje je 2000 novih stajacih mjesta na juznoj i sjevernoj tribini.Sasvim sam siguran da ste vecina pogledali ovaj video- a sad zamislite jos tisucu vise ljudi
a od sljedece sezone ce vjerojatno biti i na sjevernoj tribini organizirano navijanje mada da se mene pita ja bih svih 2000 stajacih mjesta dao juznoj tribini 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
http://www.foxsports.com.br/noticias/13 ... em-janeiro" onclick="window.open(this.href);return false;Bayerns Dante zu ManUnited? - "Bis zum Ende des Monats geklärt"
Bei Fox Brasil, das von dem Deal erfahren haben will, sagte der 30-Jährige auf die Frage, ob der Transfer fix sei: "Noch nicht. Ich bin weiterhin Spieler des FC Bayern und schätze das Interesse Manchesters. Bis zum Ende des Monats wird es geklärt sein." Weiter sagte er, man müsse "bis zum 31. warten, aber es ist noch einiges möglich."
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Za mene bi velika tuga bila da Dante ode iz Bundeslige 
Agieren statt reagieren
Obična izmišljotina brazilskih medija,Dante ne ide nigdje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Puno je stvari koji govore o tome da je ova spekulacija oko Dantea samo suplja prica. Kao prvo u United nece niko, poslali su barem 10-15 ponuda za razne igrace ali su na kraju od svih dobili odbijenice. Evo sad idu linijom manjeg otpora pa navodno pokusavaju otrgnuti nesto iz Gladbacha, da barem nekoga dovedu da ne bude prica da su opet ispusili na sve strane.
Druga cinjenica je da odlaskom Dantea Bayern ne bi mogao naci pogodnu zamjenu u ovom mjesecu, jer vecina kvalitetnih stopera igra u jakim klubovima koji su nastupali u LP-a tako da bi i taj razlog bio validan kada je u pitanju Danteov ostanak.
Treca karakteristika je jucerasnja izjava njegovog menadzera gdje je isti izjavio da nema govora o tome i da se Moyes ne nada previse.
Nadalje se spominje mogucnost produzenja ugovora sa Danteom.
Dakle, zakljucak je da mediji vecinu prica napumpaju pa to izgleda ono bas uvjerljivo.
Druga cinjenica je da odlaskom Dantea Bayern ne bi mogao naci pogodnu zamjenu u ovom mjesecu, jer vecina kvalitetnih stopera igra u jakim klubovima koji su nastupali u LP-a tako da bi i taj razlog bio validan kada je u pitanju Danteov ostanak.
Treca karakteristika je jucerasnja izjava njegovog menadzera gdje je isti izjavio da nema govora o tome i da se Moyes ne nada previse.
Nadalje se spominje mogucnost produzenja ugovora sa Danteom.
Dakle, zakljucak je da mediji vecinu prica napumpaju pa to izgleda ono bas uvjerljivo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Optužili nas da stojimo iza istrage EU o poslovanju španskih klubova prije svega Reala i Barcelone. 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bila je danas informacija koju je Dante iznio u javnost a to je da se bukvalno zaje**vao sa novinarima. Dobio je poziv kako on sam kaze i sve je shvatio kao salu pa se u skladu s tim i ponasao. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Nikad dočekat' petak 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Omerbavarac
- Kontakt:
Robbenu sretan 30-i rodjendan, da mu poklon bude otvaranje drugog dijela sezone sa tri boda. 
- Bayern@heart
- Kontakt:

Sretan rođendan našem Robbenu da još koji put u crno zavede Žuta rovna iz dumuza kao što je to učinio u maju prošle godine. Poklon za rođendan pobjeda protiv Gladbaha
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sumnja se na nastup Riberya sutra, ocigledno ima nekih problema. Schweini nece uopste nastupiti dok ce Robben biti u kadru.Derweil sind die Verhandlungen um einen neuen Vertrag für Bayerns Mittelfeldspieler Toni Kroos offenbar ins Stocken geraten. Das berichtet der „kicker“. Der Vertrag des 24-Jährigen läuft noch bis 2015.
Inace, otvaranje proljetnog dijela sezone ce prenositi ARD.
Kod Gladbacha nece nastupiti Jantschke i Brouwers zbog povreda.
Pep Guardiola is trying to hijack Mata’s move to Manchester United with a last-minute bid of €48M. [Bild]
Twitter.
Twitter.
- francobaresi
- Kontakt:
Jedan forumaš me zamolio da ovu sliku postavim ovdje."Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- BavaracZenica
- Kontakt:
Nasem Robbi sve najboljee, da ga povrede mimoidju i da igra kak igra i dosad, da bude jedan od glavnih karika naseg kluba.
Sutra je napokon utakmica, sinoc sam malo gledao reprizu one prijateljske tekme sa Salzburgom, posto je to bila revijalna utakmica i test tekma, sa nekim novim formacijama, siguran sam da sutra nece biti ni slicno tome, vec cemo zapocet kak treba.
Opet kad uzmemo u obzir da nekako Bayernu ne godi ovaj termin petkom u 20:30 koliko god to zvucalo glupo ili smjesno, necemo mi sutra lako do bodova doci.. U to sam siguran, i Gladbasi su se nalozili i bice to jaka tekma.
Sutra je napokon utakmica, sinoc sam malo gledao reprizu one prijateljske tekme sa Salzburgom, posto je to bila revijalna utakmica i test tekma, sa nekim novim formacijama, siguran sam da sutra nece biti ni slicno tome, vec cemo zapocet kak treba.
Opet kad uzmemo u obzir da nekako Bayernu ne godi ovaj termin petkom u 20:30 koliko god to zvucalo glupo ili smjesno, necemo mi sutra lako do bodova doci.. U to sam siguran, i Gladbasi su se nalozili i bice to jaka tekma.
FC Bayern !!!!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
sutra bez Schweinija, Martineza i vjerovatno Riberija. Šteta što opet nećemo biti kompletni. Ali dobro ipak smo mi Bayern očekujemo dobru utakmicu i pojedu recimo 2:3 za nas
Gladbah kući je strašan ove sezone.Znamo prošle sezone posljednja utakmica sezone rezultat je bio 4:3 za nas pa očekujem ponovo puno golova.
Vjerovatni sastav: Neuer-Rafinha,Boateng,Dante,Alaba-Lahm,Kroos,Thiago,Goetze,Muller(Shaqiri)-Mandžukić(Muller)
Vjerovatni sastav: Neuer-Rafinha,Boateng,Dante,Alaba-Lahm,Kroos,Thiago,Goetze,Muller(Shaqiri)-Mandžukić(Muller)
- farinelli123
- Kontakt:
Ja ocekujem miroljubivih 0:0, tako nesto, eventualno 1 gol na mecu.
Sto rece neko, ako sutra ne izgubimo, velika je verovatnoca da zavrsimo sezonu bez poreza u ligi.
Sto rece neko, ako sutra ne izgubimo, velika je verovatnoca da zavrsimo sezonu bez poreza u ligi.
•
Minimalna pobjeda bi trebala biti dovoljna, jer nismo u punom sastavu.
- farinelli123
- Kontakt:
Sad nesto gledam na transfermarktu, pa mi po ko zna koji put Son zapeo za oko.
Je l' smo se interesovali nekad za njega? Voleo bih da ga vidim u dresu Bajerna. Ne racunam ako razmeni dres s nekim na kraju meca
Je l' smo se interesovali nekad za njega? Voleo bih da ga vidim u dresu Bajerna. Ne racunam ako razmeni dres s nekim na kraju meca
•
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.