Mišić istegoZakletva je napisao/la:Danas nije ni Jamak trenirao.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Astren je napisao/la:Veliki igrac je taj Ante Rukavina. Covjek je puno obecavao dok je bio u Sibeniku, cak je bio zapeo za oko i Wengeru, govorilo se da ce preci u Lyon, a on zavrsi u Ajduku, pa poslije ''uspjesne'' epizode u Grckoj skrasio se u Dinamu gdje apsolutno nista nije pokazao. Mogu samo zamisliti kad bi dosao u sarajevo kako bi ginuo za njihov dres u ovoj ligi, pa covjek je u potpunosti letargican, nece kile. Neka nama Hodzica, on je za Brukavinu doktor nauka
A jesu navalili.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:Astren je napisao/la:Veliki igrac je taj Ante Rukavina. Covjek je puno obecavao dok je bio u Sibeniku, cak je bio zapeo za oko i Wengeru, govorilo se da ce preci u Lyon, a on zavrsi u Ajduku, pa poslije ''uspjesne'' epizode u Grckoj skrasio se u Dinamu gdje apsolutno nista nije pokazao. Mogu samo zamisliti kad bi dosao u sarajevo kako bi ginuo za njihov dres u ovoj ligi, pa covjek je u potpunosti letargican, nece kile. Neka nama Hodzica, on je za Brukavinu doktor nauka
A jesu navalili.Pa majka mu stara,ne mogu svi igrati u Sarajevu
MrMuscle je napisao/la:pastore je napisao/la:Treba biti realan i priznati da za taj transfer ne postoje skoro nikakve šanse !Choks je napisao/la:Rukavina raskinuo ugovor sa Dinamom. Da li nam treba takav igrač i da li mu možemo dati ugovor koji će ga zadovoljiti?
Sent from my LT22i using TapatalkI titula je realna kako kome, a vama nije...kako kome![]()
![]()
![]()
![]()
Eto šta si mu uradio, sad mora uzeti flašicu i popiti mlijeko zbog svoje nervoze
Ja te volim, volim Željo..
Trebo bi i ovaj doci odmah cim stigne Misimovic, Stevanovic, Vranjes, Jahic, Velikonja i Delac jesam li nekog zaboravioamypitar je napisao/la:Astren je napisao/la:Veliki igrac je taj Ante Rukavina. Covjek je puno obecavao dok je bio u Sibeniku, cak je bio zapeo za oko i Wengeru, govorilo se da ce preci u Lyon, a on zavrsi u Ajduku, pa poslije ''uspjesne'' epizode u Grckoj skrasio se u Dinamu gdje apsolutno nista nije pokazao. Mogu samo zamisliti kad bi dosao u sarajevo kako bi ginuo za njihov dres u ovoj ligi, pa covjek je u potpunosti letargican, nece kile. Neka nama Hodzica, on je za Brukavinu doktor nauka
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:Trebo bi i ovaj doci odmah cim stigne Misimovic, Stevanovic, Vranjes, Jahic, Velikonja i Delac jesam li nekog zaboravioamypitar je napisao/la:Astren je napisao/la:Veliki igrac je taj Ante Rukavina. Covjek je puno obecavao dok je bio u Sibeniku, cak je bio zapeo za oko i Wengeru, govorilo se da ce preci u Lyon, a on zavrsi u Ajduku, pa poslije ''uspjesne'' epizode u Grckoj skrasio se u Dinamu gdje apsolutno nista nije pokazao. Mogu samo zamisliti kad bi dosao u sarajevo kako bi ginuo za njihov dres u ovoj ligi, pa covjek je u potpunosti letargican, nece kile. Neka nama Hodzica, on je za Brukavinu doktor nauka
Delac sutra dolazi u Sarajevo.U petak ili subotu ce potpisti.
http://****/fudbal/dva-velika-p ... na-kosevu/" onclick="window.open(this.href);return false;
- moustapha
- Kontakt:
-
RiverPlate
- Kontakt:
Nema ga na treninzima!moustapha je napisao/la:Marko Basara navodno Zelji. Zna li neko vise o ovome?
Grbavica naš je Hram!!!
- moustapha
- Kontakt:
-
lafomamone
- Kontakt:
Jel to onaj iz Bijeljinemoustapha je napisao/la:Marko Basara navodno Zelji. Zna li neko vise o ovome?
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
izvor ?moustapha je napisao/la:Valjda za vikend dolazi.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ne ovaj je iz Bacelonelafomamone je napisao/la:Jel to onaj iz Bijeljinemoustapha je napisao/la:Marko Basara navodno Zelji. Zna li neko vise o ovome?
Koliko ti to Basara znas pa se cudis je li to taj svega ti? Eto dosao ti na temu da kao potvrdis da je to bas taj a ne ona druga dvojica sto ih znas.
-
lafomamone
- Kontakt:
Dobro ba Makijato mangupe, jel se moze pitanje postaviti ovdje
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
A dobro si, lafo da pita jel to taj...
Koji hinjak...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Moze ali si/ste providni k'o bacelofan. Eto tebi stalo do Zelje, i do Basare. Pusti suplju ba.lafomamone je napisao/la:Dobro ba Makijato mangupe, jel se moze pitanje postaviti ovdje
Ozbiljno misliš ili???benjamin1997 je napisao/la:Rukavina raskinuo ugovor sa Dinamom. Da li nam treba takav igrač i da li mu možemo dati ugovor koji će ga zadovoljiti?
Sent from my LT22i using Tapatalk
Pa nemaju platit stanarine igračima a kamo li da dovedu igrača koji je u Dinamu primao preko 400.000 Eura godišnje.Igrači koji nisu sami platili stanarine su istjerani iz stanova, sramota.
-
lafomamone
- Kontakt:
Nije provokacija majke mi, odkud znam da nema neki drugiPL BiH -1 je napisao/la:Moze ali si/ste providni k'o bacelofan. Eto tebi stalo do Zelje, i do Basare. Pusti suplju ba.lafomamone je napisao/la:Dobro ba Makijato mangupe, jel se moze pitanje postaviti ovdje
Pa valjda vi znate za Basaru ako niko drugi ne zna.lafomamone je napisao/la:Nije provokacija majke mi, odkud znam da nema neki drugiPL BiH -1 je napisao/la:Moze ali si/ste providni k'o bacelofan. Eto tebi stalo do Zelje, i do Basare. Pusti suplju ba.lafomamone je napisao/la:Dobro ba Makijato mangupe, jel se moze pitanje postaviti ovdje
Nije provokacija majke mi.
- feningitm87
- Kontakt:
Vala ako ne bude organizovano okupljanje, cisto sumnjam da cu ici, bog me ubio ako ja znam gdje je ta dvoranaIlProfessore je napisao/la:Pa i nije bilo više raje a treba se još poraditi na svijesti momaka koji odlaze prije kraja tekme. A što se tiče raje bila je vrhunska, prava plava atmosfera.feningitm87 je napisao/la:Raja, zna li se hoce li se organizovano ici u subotu na ilidzu protiv play offa? Neki dan je bilo ludilo u skenderiji, mescini nikad nas nije bilo vise na zenskoj kosarci. Samo je primjetno nazalost koliko raje izadje prije kraja tekme...Glupo mi je to u najmanju ruku...
Za organizovani odlazak na tu tekmu će stići blagovremeno obavještenje, ali ono što je sigurno jeste to da će svak' ko želi prisustvovati tekmi morati platiti kartu u cijeni od 2KM.
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
-
KogaBrigaZaNick
- Kontakt:
Ako misliš na KSC na Ilidži, to ti je jedno pola minute udaljenosti od tramvajske stanice na Ilidži. Ne kontam zbog čega ovi neki smajliji, valjda zbog toga što ti misliš da su na Ilidži svi seljaci pa smiješno. Sviđalo se to tebi ili ne, i Ilidža je dio Sarajeva, a ti kao građanin Sarajeva bi trebalo da poznaješ sve njegove dijelove. Budi mi pozdravljen.feningitm87 je napisao/la:Vala ako ne bude organizovano okupljanje, cisto sumnjam da cu ici, bog me ubio ako ja znam gdje je ta dvoranaIlProfessore je napisao/la:Pa i nije bilo više raje a treba se još poraditi na svijesti momaka koji odlaze prije kraja tekme. A što se tiče raje bila je vrhunska, prava plava atmosfera.feningitm87 je napisao/la:Raja, zna li se hoce li se organizovano ici u subotu na ilidzu protiv play offa? Neki dan je bilo ludilo u skenderiji, mescini nikad nas nije bilo vise na zenskoj kosarci. Samo je primjetno nazalost koliko raje izadje prije kraja tekme...Glupo mi je to u najmanju ruku...
Za organizovani odlazak na tu tekmu će stići blagovremeno obavještenje, ali ono što je sigurno jeste to da će svak' ko želi prisustvovati tekmi morati platiti kartu u cijeni od 2KM.Na ilidzi nisam bio brat bratu 10 mjeseci, i to sto sam bio isao bi pjeske samo tamo prema vrelu bosne
Trenutno korisnika/ca: itatabisine i 23 gosta.