FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

feningitm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la feningitm87 » 22 jan 2014, 19:58

IlProfessore je napisao/la:
feningitm87 je napisao/la:Raja, zna li se hoce li se organizovano ici u subotu na ilidzu protiv play offa? Neki dan je bilo ludilo u skenderiji, mescini nikad nas nije bilo vise na zenskoj kosarci. Samo je primjetno nazalost koliko raje izadje prije kraja tekme...Glupo mi je to u najmanju ruku...
Pa i nije bilo više raje a treba se još poraditi na svijesti momaka koji odlaze prije kraja tekme. A što se tiče raje bila je vrhunska, prava plava atmosfera.
Za organizovani odlazak na tu tekmu će stići blagovremeno obavještenje, ali ono što je sigurno jeste to da će svak' ko želi prisustvovati tekmi morati platiti kartu u cijeni od 2KM. :)
Vala ako ne bude organizovano okupljanje, cisto sumnjam da cu ici, bog me ubio ako ja znam gdje je ta dvorana :lol: Na ilidzi nisam bio brat bratu 10 mjeseci, i to sto sam bio isao bi pjeske samo tamo prema vrelu bosne :)
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...

ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

Post Postao/la KogaBrigaZaNick » 22 jan 2014, 20:12

feningitm87 je napisao/la:
IlProfessore je napisao/la:
feningitm87 je napisao/la:Raja, zna li se hoce li se organizovano ici u subotu na ilidzu protiv play offa? Neki dan je bilo ludilo u skenderiji, mescini nikad nas nije bilo vise na zenskoj kosarci. Samo je primjetno nazalost koliko raje izadje prije kraja tekme...Glupo mi je to u najmanju ruku...
Pa i nije bilo više raje a treba se još poraditi na svijesti momaka koji odlaze prije kraja tekme. A što se tiče raje bila je vrhunska, prava plava atmosfera.
Za organizovani odlazak na tu tekmu će stići blagovremeno obavještenje, ali ono što je sigurno jeste to da će svak' ko želi prisustvovati tekmi morati platiti kartu u cijeni od 2KM. :)
Vala ako ne bude organizovano okupljanje, cisto sumnjam da cu ici, bog me ubio ako ja znam gdje je ta dvorana :lol: Na ilidzi nisam bio brat bratu 10 mjeseci, i to sto sam bio isao bi pjeske samo tamo prema vrelu bosne :)
Ako misliš na KSC na Ilidži, to ti je jedno pola minute udaljenosti od tramvajske stanice na Ilidži. Ne kontam zbog čega ovi neki smajliji, valjda zbog toga što ti misliš da su na Ilidži svi seljaci pa smiješno. Sviđalo se to tebi ili ne, i Ilidža je dio Sarajeva, a ti kao građanin Sarajeva bi trebalo da poznaješ sve njegove dijelove. Budi mi pozdravljen.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 jan 2014, 20:22

Je li to sa Bekicem pregovarate?
1946

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 jan 2014, 20:23

Head je napisao/la:Je li to sa Bekicem pregovarate?
Sa Velikonjom pregovaraju hoce dzaba da igra u Zelji :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 jan 2014, 20:26

pile87 je napisao/la:
Š'o si ba nervozan. :mrgreen:
1946

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 jan 2014, 20:27

Head je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Š'o si ba nervozan. :mrgreen:
Nisam uopste totalno sam opusten jesi li primjetio da si treci danas u zadnja dva tri sata koji pita jel to pregovarate sa nekim :lol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 jan 2014, 20:28

Mahala se,je li zabranjeno pitat?
1946

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

Post Postao/la KogaBrigaZaNick » 22 jan 2014, 20:30

pastore je napisao/la:
Choks je napisao/la:Rukavina raskinuo ugovor sa Dinamom. Da li nam treba takav igrač i da li mu možemo dati ugovor koji će ga zadovoljiti?

Sent from my LT22i using Tapatalk
Treba biti realan i priznati da za taj transfer ne postoje skoro nikakve šanse !
kako kome :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.javno.ba/urednikov-odabir/an ... ajevo.html" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
U ovo samo retard može povjerovati. Znači Sarajevo će da dovede igrača kojemu je dosadašnja godišnja plata u Dinamu bila gotovo 1 milion KM. Recimo da mu Sarajevo ponudi 800,000 KM i on prihvati, te recimo da FK Sarajevo ima budžet za 2014. godinu od 4 miliona KM. Po ovome tekstu Sarajevo bi teoretski potrošilo 20% ili petinu svoga godišnjeg budžeta na jednog igrača. Ovi kvazi novinari trebaju malo da ohlade sa senzacionalističkim naslovima o FK Sarajevu. Smiješno je šta se sve radi za jedan klik više. Još jednom kažem samo budala i debil može povjerovati u ovu špekulaciju, a ako uprava Sarajeva kojim slučajem sprovede ovo u djelo to bi bila jedna vrlo loša finansijska odluka čelnika bordo kluba. Toliko o tome.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 22 jan 2014, 20:31

Jel' to onaj iz Zrinjskog?
Ja te volim, volim Željo..

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 jan 2014, 20:33

gio10 je napisao/la:
Jel' to onaj iz Zrinjskog?
http://www.transfermarkt.com/en/almir-b ... 99053.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1946

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 22 jan 2014, 20:36

Aha, pa sudeći po poziciji na kojoj igra, moguće je da se pregovara.
Ja te volim, volim Željo..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 jan 2014, 20:36

Head je napisao/la:Mahala se,je li zabranjeno pitat?
A nije zabranjeno ispadate samo glupi sa tim pitanjima.Zeljo se tradicionalno ne pojaca nista u zimskom periodu eventualno jedan igrac gore dole od onih koji su bili nosioci igre. Ne vjerujem da pregavaraju sa Bekicem jer Amar nije u drzavi tako da :mrgreen:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 jan 2014, 20:46

KogaBrigaZaNick je napisao/la:
pastore je napisao/la:
Choks je napisao/la:Rukavina raskinuo ugovor sa Dinamom. Da li nam treba takav igrač i da li mu možemo dati ugovor koji će ga zadovoljiti?

Sent from my LT22i using Tapatalk
Treba biti realan i priznati da za taj transfer ne postoje skoro nikakve šanse !
U ovo samo retard može povjerovati. Znači Sarajevo će da dovede igrača kojemu je dosadašnja godišnja plata u Dinamu bila gotovo 1 milion KM. Recimo da mu Sarajevo ponudi 800,000 KM i on prihvati, te recimo da FK Sarajevo ima budžet za 2014. godinu od 4 miliona KM. Po ovome tekstu Sarajevo bi teoretski potrošilo 20% ili petinu svoga godišnjeg budžeta na jednog igrača. Ovi kvazi novinari trebaju malo da ohlade sa senzacionalističkim naslovima o FK Sarajevu. Smiješno je šta se sve radi za jedan klik više. Još jednom kažem samo budala i debil može povjerovati u ovu špekulaciju, a ako uprava Sarajeva kojim slučajem sprovede ovo u djelo to bi bila jedna vrlo loša finansijska odluka čelnika bordo kluba. Toliko o tome.
A ti si kao zabrinut za Fk Sarajevo? JEl ti suze idu zbog tog ili samo vene hoces da isječeš? Niko Rukavini nece dati 800 hiljada niti on toliko vrijedi.Toliko je vrijedio kad je dolazio, sad ne vrijedi ni upola. :lol:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

Post Postao/la KogaBrigaZaNick » 22 jan 2014, 20:54

FRANK RIBERY je napisao/la:
KogaBrigaZaNick je napisao/la: U ovo samo retard može povjerovati. Znači Sarajevo će da dovede igrača kojemu je dosadašnja godišnja plata u Dinamu bila gotovo 1 milion KM. Recimo da mu Sarajevo ponudi 800,000 KM i on prihvati, te recimo da FK Sarajevo ima budžet za 2014. godinu od 4 miliona KM. Po ovome tekstu Sarajevo bi teoretski potrošilo 20% ili petinu svoga godišnjeg budžeta na jednog igrača. Ovi kvazi novinari trebaju malo da ohlade sa senzacionalističkim naslovima o FK Sarajevu. Smiješno je šta se sve radi za jedan klik više. Još jednom kažem samo budala i debil može povjerovati u ovu špekulaciju, a ako uprava Sarajeva kojim slučajem sprovede ovo u djelo to bi bila jedna vrlo loša finansijska odluka čelnika bordo kluba. Toliko o tome.
A ti si kao zabrinut za Fk Sarajevo? JEl ti suze idu zbog tog ili samo vene hoces da isječeš? Niko Rukavini nece dati 800 hiljada niti on toliko vrijedi.Toliko je vrijedio kad je dolazio, sad ne vrijedi ni upola. :lol:
Iskren da budem j**e se meni za FK Sarajevo. Samo mi je žao šta sve neće ovi debili od novinara napisati, samo ne bi li dobili koji klik više. Sada je aktuelno FK Sarajevo, nekad sutra će biti aktuelan i zanimljiv neki drugi klub, ali će se lupanja nastaviti pisati. Ja ću vam prvi čestitati ako uspijete dovesti sve ove igrače koje su ovi kvazi novinari nabrojali (Delač, Rukavina, onaj Slovenac). Igrač kao što je Rukavina neće igrati za male pare vjeruj mi, a ti budi budala pa vjeruj ovakvim pričama. Samo sam htio da pokažem nelogičnost ovog članka i onakvih sličnim njemu, time što sam upotrijebio jednostavnu matematičku računicu. Vodila se slična medijska kampanja u korist FK Sarajeva i prije početka sezone, pa ćuna, Željo opet prvi.Budi mi pozdravljen i vjeruj mi da će Željo opet uzeti titulu.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 22 jan 2014, 20:56

Kako da ne, Ramic Sadikovic i Cutahija su garancija da cete biti prvi na kraju

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

Post Postao/la KogaBrigaZaNick » 22 jan 2014, 20:57

KogaBrigaZaNick je napisao/la: U ovo samo retard može povjerovati. Znači Sarajevo će da dovede igrača kojemu je dosadašnja godišnja plata u Dinamu bila gotovo 1 milion KM. Recimo da mu Sarajevo ponudi 800,000 KM i on prihvati, te recimo da FK Sarajevo ima budžet za 2014. godinu od 4 miliona KM. Po ovome tekstu Sarajevo bi teoretski potrošilo 20% ili petinu svoga godišnjeg budžeta na jednog igrača. Ovi kvazi novinari trebaju malo da ohlade sa senzacionalističkim naslovima o FK Sarajevu. Smiješno je šta se sve radi za jedan klik više. Još jednom kažem samo budala i debil može povjerovati u ovu špekulaciju, a ako uprava Sarajeva kojim slučajem sprovede ovo u djelo to bi bila jedna vrlo loša finansijska odluka čelnika bordo kluba. Toliko o tome.
Iskren da budem j**e se meni za FK Sarajevo. Samo mi je žao šta sve neće ovi debili od novinara napisati, samo ne bi li dobili koji klik više. Sada je aktuelno FK Sarajevo, nekad sutra će biti aktuelan i zanimljiv neki drugi klub, ali će se lupanja nastaviti pisati. Ja ću vam prvi čestitati ako uspijete dovesti sve ove igrače koje su ovi kvazi novinari nabrojali (Delač, Rukavina, onaj Slovenac). Igrač kao što je Rukavina neće igrati za male pare vjeruj mi, a ti budi budala pa vjeruj ovakvim pričama. Samo sam htio da pokažem nelogičnost ovog članka i onakvih sličnim njemu, time što sam upotrijebio jednostavnu matematičku računicu. Vodila se slična medijska kampanja u korist FK Sarajeva i prije početka sezone, pa ćuna, Željo opet prvi.Budi mi pozdravljen i vjeruj mi da će Željo opet uzeti titulu.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibrakovi ... ali/123036" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo samo potrvrđuje moju priču, a ti si već pojeo svoja g**na.

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

Post Postao/la KogaBrigaZaNick » 22 jan 2014, 21:01

lafomamone je napisao/la:Kako da ne, Ramic Sadikovic i Cutahija su garancija da cete biti prvi na kraju
Nije Željo imao ekipu ni prije početka sezone, pa je prvi nakon 19 kola. Vašoj je upravi prpa, mora se dokazati ispravnost odluke da Tan uđe u klub, dovode se neki novi igrači, a niko ne razmišlja koliko će to na kraju sve da košta i koliko će tim igračima trebati da se uigraju. Dok Željezničar dovodi mlade talente koji će tek da dobiju šansu u prvom timu, a ona ekipa koja je osvojila jesenju titulu je ostala na okupu i biće samo jača povratkom Zolotića. Možda sljedeće godine neko drugi bude prvak, ali ova sezona će opet biti u znaku plavo-bijelih sa Grbavice. Kada se završi sezona kopirat cu ovaj post da vidiš da sam bio upravu. Budi mi pozdravljen.

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

Post Postao/la KogaBrigaZaNick » 22 jan 2014, 21:04

KogaBrigaZaNick je napisao/la: Iskren da budem j**e se meni za FK Sarajevo. Samo mi je žao šta sve neće ovi debili od novinara napisati, samo ne bi li dobili koji klik više. Sada je aktuelno FK Sarajevo, nekad sutra će biti aktuelan i zanimljiv neki drugi klub, ali će se lupanja nastaviti pisati. Ja ću vam prvi čestitati ako uspijete dovesti sve ove igrače koje su ovi kvazi novinari nabrojali (Delač, Rukavina, onaj Slovenac). Igrač kao što je Rukavina neće igrati za male pare vjeruj mi, a ti budi budala pa vjeruj ovakvim pričama. Samo sam htio da pokažem nelogičnost ovog članka i onakvih sličnim njemu, time što sam upotrijebio jednostavnu matematičku računicu. Vodila se slična medijska kampanja u korist FK Sarajeva i prije početka sezone, pa ćuna, Željo opet prvi.Budi mi pozdravljen i vjeruj mi da će Željo opet uzeti titulu.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibrakovi ... ali/123036" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo samo potrvrđuje moju priču, a ti si već pojeo svoja g**na.
a ja sam ti jb ma... :lol: Kakvi sve primitivci navijaju za ovaj klub, fuj :oops:
Hahaha to je samo izraz momčino. Ko je ovdje primitivac potvrđuje ova tvoja psovka, mada me nije ni sekunde dotakla vjeruj mi. Na moje argumente ti odgovaraš psovkama, svaka čast momčino, svaka čast.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 22 jan 2014, 21:06

lafomamone je napisao/la:Kako da ne, Ramic Sadikovic i Cutahija su garancija da cete biti prvi na kraju
Nije Željo imao ekipu ni prije početka sezone, pa je prvi nakon 19 kola. Vašoj je upravi prpa, mora se dokazati ispravnost odluke da Tan uđe u klub, dovode se neki novi igrači, a niko ne razmišlja koliko će to na kraju sve da košta i koliko će tim igračima trebati da se uigraju. Dok Željezničar dovodi mlade talente koji će tek da dobiju šansu u prvom timu, a ona ekipa koja je osvojila jesenju titulu je ostala na okupu i biće samo jača povratkom Zolotića. Možda sljedeće godine neko drugi bude prvak, ali ova sezona će opet biti u znaku plavo-bijelih sa Grbavice. Kada se završi sezona kopirat cu ovaj post da vidiš da sam bio upravu. Budi mi pozdravljen.
Zato sto nije ni FKS imalo neku ekipu niti ovakvo mocno stanje u klubu, ako ne vidis sad da su mnoge stvari drugacije onda imas opasan problem. Zolotic nije prosetao kako treba pola godine, gdje vam je lijevi bek, sta je sa stoperima? I znaj da nije svaki mladi igrac talenat, mladi igraci nisu nikakva garancija

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 jan 2014, 21:08

Hahaha to je samo izraz momčino. Ko je ovdje primitivac potvrđuje ova tvoja psovka, mada me nije ni sekunde dotakla vjeruj mi. Na moje argumente ti odgovaraš psovkama, svaka čast momčino, svaka čast.
Nikom nista ja nisam opsovao, ako si skontao, pogresno si skontao, izraz momcino u nasem gradu, fakat s kim ja raspravljam :roll:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: SAMOREALN0 i 1 gost.