Da, upravu si. Ozbiljan tabloid, mislim da je gotovo.MoR je napisao/la:Ma bravo. Telegraph je ozbiljna novina, ako se ne varam oni su prvi prenijeli vijest o povlačenu Fergusona.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
i komentator na Areni reče da je transfer Mate gotova stvar i da će možda za viked odrarditi prvi trening u Unitedu 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
to sam i ja upravo cuo na areni 4Kaunas je napisao/la:i komentator na Areni reče da je transfer Mate gotova stvar i da će možda za viked odrarditi prvi trening u Unitedu
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Telegraph nije tabloid. Tabloid je po definiciji smeće od novine.
DukeOfWellington je napisao/la:Telegraph nije tabloid. Tabloid je po definiciji smeće od novine.

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
hvala na ispravci.DukeOfWellington je napisao/la:Telegraph nije tabloid. Tabloid je po definiciji smeće od novine.
Fletcher i Carrick tutanj,nema vise 30 godina. Fellaini i Mata ulaze

Evo upravo i na streamu preko kojeg pratim tekmu Breakin news za Matu 

Samo da pitam jel nas ovaj rezulatat vodi u finale,ili ovdje imaju u ovom kupu neku drugu racunicu sto se tice golova na strani?
idemoNane17 je napisao/la:Samo da pitam jel nas ovaj rezulatat vodi u finale,ili ovdje imaju u ovom kupu neku drugu racunicu sto se tice golova na strani?

15.10.2013.
Zahvaljujem,ne bi da se provaljujem al nisam u ovaj Kup bas upucen!Kaunas je napisao/la:idemoNane17 je napisao/la:Samo da pitam jel nas ovaj rezulatat vodi u finale,ili ovdje imaju u ovom kupu neku drugu racunicu sto se tice golova na strani?
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ako ostane ovako, igraju se produžeci.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ranije rekoh da se igraju produžeci, a ako nakon produžetaka ostane 1:0 onda idemo dalje.
Sutra medical, kako kaze Sky, sve je to gotovo. Fin transfer skroz. 

Nekad je Carrick znao i osutat na gol....
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2
Žalopojke i nevjerica kod rusa u sred transfer roka.
Neprocjenjivo
Neprocjenjivo

A zasto bi vi isli dalje ako ostane i nakon produzetaka? Pa indetican je rezultat... Valjda idu penali...DukeOfWellington je napisao/la:Ranije rekoh da se igraju produžeci, a ako nakon produžetaka ostane 1:0 onda idemo dalje.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zato što se pravilo gola u gostima aktivira nakon produžetaka. Tako je u Liga Kupu.Gunner4 je napisao/la:A zasto bi vi isli dalje ako ostane i nakon produzetaka? Pa indetican je rezultat... Valjda idu penali...DukeOfWellington je napisao/la:Ranije rekoh da se igraju produžeci, a ako nakon produžetaka ostane 1:0 onda idemo dalje.
Gunner4 je napisao/la:A zasto bi vi isli dalje ako ostane i nakon produzetaka? Pa indetican je rezultat... Valjda idu penali...DukeOfWellington je napisao/la:Ranije rekoh da se igraju produžeci, a ako nakon produžetaka ostane 1:0 onda idemo dalje.
Zato što pravilo gola u gostima vrijedi nakon 120 minuta. Nakon 90 nije.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Pravilo sa polufinale:
In the Semi-Final ties, if the aggregate score is level at the end of the second game an extra half-hour shall be played. If the aggregate scores are still level at the end of extra time the tie shall be decided by goals scored away from home counting twice. If the teams remain equal after this procedure the tie shall be determined by the taking of kicks from the penalty mark in accordance with the Laws of Association Football.
In the Semi-Final ties, if the aggregate score is level at the end of the second game an extra half-hour shall be played. If the aggregate scores are still level at the end of extra time the tie shall be decided by goals scored away from home counting twice. If the teams remain equal after this procedure the tie shall be determined by the taking of kicks from the penalty mark in accordance with the Laws of Association Football.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.