AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ma kakv odmor, kaka trenutno i ne moze vise, kud ces odmor kad su tek poceli igrati, imali su 15 dana da se rehabilitiraju, nikakav umor vec je to trenutno njegovo stanje, a iz njega treba izvuci njegov maksimum i da nas do kraja sezone izvuce iz govana, nadam se da ce clarens uspijeti izvuci nesto iz kake
Ne dipr ti pa ces vidjet kad se napusesronaldo99 je napisao/la:ne diprmuxa je napisao/la:Pa ovo nam i jest trenutno najbolji sastav
Bolji su bili protiv Verone
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2![]()

Ne ozbiljno, kad se uzme u obzir koga trenutno Sedorf ima na raspolaganju ovo i jest najbplji sastav, dobro jos Honda da je in.
Fale nam Monto, Pazzo, EL92, Saponara...
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
fali nam mladić koji je odigrao jednu do dvije utakmice i to realno bez nekog posebnog učinka...primi dodaj, alibi igra i to je to...muxa je napisao/la: Fale nam Monto, Pazzo, EL92, Saponara...
i on nam fali???
Undici stelle - ACM 1899
Ne može biti gori od Nocerina
100%
baš sad gledam, Nocerino čuva jednog njihovog igrača i kad napadamo i kad se branimo i kad je lopta kod nas i kad je kod njih
baš sad gledam, Nocerino čuva jednog njihovog igrača i kad napadamo i kad se branimo i kad je lopta kod nas i kad je kod njih

Undici stelle - ACM 1899
- francobaresi
- Kontakt:
Jao kako De Sciglio izbaci onog jadnika. 

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- muha milanez
- Kontakt:
Ojj igre fujj, od stopera do beka pa nazad opet.. jbte sredina nam ne postoji 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Al poslije udje u duel ko balerina. Mora puno cvrsci bit u duelima.francobaresi je napisao/la:Jao kako De Sciglio izbaci onog jadnika.
Puno kandidata za klupu a samo 2 izmjene imamo.
vasa je sreca sto je Udinese nesposobniji
a ja kreten cekam 1

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Odbrana nam je cirkus 

koja jad od ekipe, pa udine nas razbi sa drugom ekipom, svaki njihv napad je opasnost, odbrane isto da nemamo ne zna se koji je gori od ova 4 nazad
Ovako ce biti dok god bude ista politika kluba, kupuj igrace na isteku ugovora klasa DŽNJ nije problem....jadno je ovo Udine su zrele da tricu popiju..
Ne sekiraj se bit ce kec, ako nista makar penalItalia je napisao/la:vasa je sreca sto je Udinese nesposobnijia ja kreten cekam 1
![]()

Joj brate kako ponekad izgledamo invalidno. Dodjemo do sesnaeterca i onda lopta samo kruzi tamo - 'vamo. Pa de ubaci je, 'ebo ga pita.
Kaka totalno van sebe i to se vrlo dobro osjeti. Ali ne moze ni on jadan sam nositi sredinu pored Nocerina, Birse i Robinha. Jedan lijen, drugi nesposoban, treceg ne vrijedi ni komentarisati. Imat ce ovdje Seedorf puuuuno posla.
Hocemo Hondu.
Kaka totalno van sebe i to se vrlo dobro osjeti. Ali ne moze ni on jadan sam nositi sredinu pored Nocerina, Birse i Robinha. Jedan lijen, drugi nesposoban, treceg ne vrijedi ni komentarisati. Imat ce ovdje Seedorf puuuuno posla.
Hocemo Hondu.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
a mislili daje do alegrija

haj pravi te izmjene jbt izmjena
Nema ovo je bezveze ,ako ovako bude ,ovu utakmicu gubimo...

Nema ovo je bezveze ,ako ovako bude ,ovu utakmicu gubimo...
grande Milan
ojjj jesmo loši, slabi, tanki, bezidejni, anemični...ja mislim da dosta nas nije ni svjesno u kakvom smo qrcu
pa jbt mi se iz utakmice u utakmicu trudimo svim silama da napišemo kako je ekipa napravila jednu dobru stvar na utakmici, jednu akciju, jedan ubačaj, jedan dobar **** potez
odbrana užas - sredine nema - ubačaja nema - akcije po strani nema - snage nema - kvaliteta nema
jbt, ovaj Robinho je ko Casper, majstor za nestanak na terenu
nemam snage tipkat više, odgledat tekmu, izmučit se do kraja i to je to za večeras
ekipa, budite mi pozdravljeni, još dugo vremena ćemo se mi patiti ovako - zato je preporuka od srca, naoružajte se strpljenjem i živcima

pa jbt mi se iz utakmice u utakmicu trudimo svim silama da napišemo kako je ekipa napravila jednu dobru stvar na utakmici, jednu akciju, jedan ubačaj, jedan dobar **** potez

odbrana užas - sredine nema - ubačaja nema - akcije po strani nema - snage nema - kvaliteta nema
jbt, ovaj Robinho je ko Casper, majstor za nestanak na terenu

nemam snage tipkat više, odgledat tekmu, izmučit se do kraja i to je to za večeras
ekipa, budite mi pozdravljeni, još dugo vremena ćemo se mi patiti ovako - zato je preporuka od srca, naoružajte se strpljenjem i živcima

Undici stelle - ACM 1899
Imam osjecaj da je ovo sve apsolutno Tassottijevo maslo, tj. da Seedorf zasad samo podize moral medju igracima, a ovaj sklapa formacije.
Osjeti se taj Allegrijev smek.
Ali ipak, covjek je tu tek 7 dana, a igraci su ubijeni u pojam od Allergija i losih rezultata, ne mozes ocekivati da ce se nesto u tako ekspresnom roku promijeniti. Jos kad se doda par ispodprosjecnih igraca, sve ti je jasno...
Osjeti se taj Allegrijev smek.

Ali ipak, covjek je tu tek 7 dana, a igraci su ubijeni u pojam od Allergija i losih rezultata, ne mozes ocekivati da ce se nesto u tako ekspresnom roku promijeniti. Jos kad se doda par ispodprosjecnih igraca, sve ti je jasno...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !