Igrao sam sedmicni tiket,dosad pogodio 8 parova ovaj mi je 9.Od 9 parova 2 prelaza bila atletiko i barsa haha a ima jos parova do nedjelje,ako ovako nastave dobit cu neku bolest sigurnohodža je napisao/la:
Zabi ga Telo vreteno
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
BHF Bosanska Krajina!
opet pitanje za ove maxbetaše
odigram tamo danas 6 ovih rukometaša i samo fulim jakobsona za 72KM, e dole piše ako je kvota 25+ i promašiš jedan da ti vrate ulog, e sad ne znam jel kvota 25+ mora biti kod ovih 5 parova što sam pogodio (u tom slucaju ne dobijam ništa) ili se gleda ukupna kvota koja je 33

odigram tamo danas 6 ovih rukometaša i samo fulim jakobsona za 72KM, e dole piše ako je kvota 25+ i promašiš jedan da ti vrate ulog, e sad ne znam jel kvota 25+ mora biti kod ovih 5 parova što sam pogodio (u tom slucaju ne dobijam ništa) ili se gleda ukupna kvota koja je 33

nema potpisa
Kvota 25 mora da ti bude bez tog para koji si promasio, nazalost ne dobijas nista brateAdmir_Sa je napisao/la:opet pitanje za ove maxbetaše![]()
Moras imat pogodjenu kvotu 25Admir_Sa je napisao/la:opet pitanje za ove maxbetaše![]()
- zapadjecudo
- Kontakt:
Eki Barcelone što završi prelaz na foru! 

biće da im je zafalilo para
@zapadjecudo - strašan avatar! ljubomoran sam što se nisam prvi sjetio

U desetom selu živi Antuntun!
tebe je Bog davno prekrizio u svom tefteruBelmin6 je napisao/la:i ja sam ih molio u nedjelju tako i ništa, gubariiiiiiiiapocalyps je napisao/la:daj barsa molim te okreni ovo,eto molim te

BHF Bosanska Krajina!
hvala, da se zbog dvije marke ne izofiram i djaba odemGuarin14 je napisao/la:Kvota 25 mora da ti bude bez tog para koji si promasio, nazalost ne dobijas nista brateAdmir_Sa je napisao/la:opet pitanje za ove maxbetaše![]()

nema potpisa
- zapadjecudo
- Kontakt:
I kod njih slaba sedmica bila na kladionici, pa skontali ljudi kako da se vrate iz minusa!bevanda4 je napisao/la:biće da im je zafalilo para![]()

Hvala drug!

Šteta!

znam, al eto nada zadnja umireapocalyps je napisao/la:tebe je Bog davno prekrizio u svom tefteruBelmin6 je napisao/la:i ja sam ih molio u nedjelju tako i ništa, gubariiiiiiiiapocalyps je napisao/la:daj barsa molim te okreni ovo,eto molim te![]()

je li moguce da je slucajnost da je sifra kod drinejedine bila zapadjecudo(preacivao sam mu 0.2 preko wwina) i da je korisnicko ime ovog lika zapadjecudo nesto mi smrdi tu opasno 

Ne da je moguce, vec je sigurno i provjereno 100%xaves je napisao/la:je li moguce da je slucajnost da je sifra kod drinejedine bila zapadjecudo(preacivao sam mu 0.2 preko wwina) i da je korisnicko ime ovog lika zapadjecudo nesto mi smrdi tu opasno

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A i pao je samo jedan parxaves je napisao/la:je li moguce da je slucajnost da je sifra kod drinejedine bila zapadjecudo(preacivao sam mu 0.2 preko wwina) i da je korisnicko ime ovog lika zapadjecudo nesto mi smrdi tu opasno

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Username : VolimSarajevo
četvtri znak je : e
od zapadjecudo
četvtri znak je : e
od zapadjecudo
BHF Bosanska Krajina!
mogu objavit' pp ako ne vjerujete ali mene bi bilo stid pojavit' se na ovom forumu vise 

- 10DelPiero
- Kontakt:
Jel to sistem ?apocalyps je napisao/la:
Igrao sam sedmicni tiket,dosad pogodio 8 parova ovaj mi je 9.Od 9 parova 2 prelaza bila atletiko i barsa haha a ima jos parova do nedjelje,ako ovako nastave dobit cu neku bolest sigurno
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ne10DelPiero je napisao/la:
Jel to sistem ?

Zadnja izmjena: apocalyps, dana/u 23 jan 2014, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
BHF Bosanska Krajina!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Aha, ma nek si, sa srecom do kraja nadam se da uzimas. Ja kontam neki ludi sistem sa 2 prelaza i 9/9 zasad parova na sistemu 

Alessandro Del Piero !
Ma kakvi,nego atletiko prelaz kao i barsa hahaha10DelPiero je napisao/la:Aha, ma nek si, sa srecom do kraja nadam se da uzimas. Ja kontam neki ludi sistem sa 2 prelaza i 9/9 zasad parova na sistemu

BHF Bosanska Krajina!
ah.. taman kad pomislim da je vrijeme za odustat, brazilci lagano ispoštuju golove.. kvota 3+ lagano.
idemo na nba!
idemo na nba!

U desetom selu živi Antuntun!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.