Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

MUFC_#1
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la MUFC_#1 » 23 jan 2014, 00:08

Odoh hvatat loptu,sad ce sletit valjda ima koji autogram ili cu nekom da se sjetim bliznih i daljni

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 23 jan 2014, 00:09

R.J.W.G. je napisao/la:Mene samo zanima koga to ovi znalci vide kao zamjenu za Moyesa? Da nije možda 'arry? Big Sam?
Roy Keane :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 jan 2014, 00:09

R.J.W.G. je napisao/la:Mene samo zanima koga to ovi znalci vide kao zamjenu za Moyesa? Da nije možda 'arry? Big Sam?
Pullis 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 23 jan 2014, 00:10

http://lockerdome.com/bbcsporf/61694613 ... 1698432020" onclick="window.open(this.href);return false; slika
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 jan 2014, 00:10

Vide bilo koga, 20ak kola. Pa onda nakon 20 kola kada ne bude zadovoljavajuća (hiljadu bodova više od drugog, osvojena Liga šampiona u decembru i finale FA kupa u januaru) pozicija onda će i tog novog tjerati, pa tražiti još novijeg . Pa opet 20ak kola i tako u krug. To je takav tip ljudi i gotovo. Real Madrid i Chelsea sindrom.

Dobro se sjećam da je na ovom forumu u prošlosti znalo biti i komentara kojima se tjerao Alex Ferguson :mrgreen:
Zadnja izmjena: MoR, dana/u 23 jan 2014, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 23 jan 2014, 00:11

2 čovjeka koju mogu naslijediti velikana Fergija su Ryan Giggs i Paul Scholes trećeg nema
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 23 jan 2014, 00:13

A da mozda ne trebamo gledat ovoga jos par sezona na ovom nivou,i nemojte mi samo ovi su igraci istroseni,tesko je naslijediti SAF-a,ima on svojih gresaka milion,nismo posteno napali nikoga otkad je on trener,gledam defanzivu ko u rukometu samo sto nije 6-0 nego 10-0 formacija u odbrani,ko god nam dodje mi se branimo,penale nam pucaju stoperi,Zaha nije zaigro za Manchester ni na Play Stationu otkad je ovaj dosao!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 23 jan 2014, 00:13

aqarius je napisao/la:
AA23 je napisao/la:Au, Mata je dobar igrac nema sumnje, al platit ga skoro ko Ozila :?:

I nije se naigrao, doduse i mislim da je greska Chelsea sto ce ga pustiti jer kada on igra meni Chelsea djeluje opasnije ali na gubitku su, sa Matom mozete se skroz preporoditi, imati opet ubitacan napad al odbrana je cini mi se sada veci skripac nego napad?
Druže šta je tu čudno da košta kao Ozil.Pa ko je pratio Matu u dosta segmenata je bolji od Ozila..ako nije bolji oda su tu negdje ,znači i cijena je tu negdje.Ovo što trenutno ne igra u Chelsea,je do Moua i njegove postavke igre nikako do mate.Dobili ste jednog top igrača na svojoj poziciji,a ostavili RVP i Roonija..par dobrih kupovina ,jednog srednjeg,bokovi i to je to ,,,opet ste vrh...da se razumijemo ja sam teški Chelseaovac....ali ovo je extra potez vašeg tima...samo mogu čestitati...

:roll:

nezz kako mozes porediti Matu sa najboljom 10 na svijetu, najboljim asistentom citavog svijeta zadnjih par godina, Mata jeste fenomenalan igrac, ali nije na nivou Ozila, i jos reci da je bolji :roll: al dobro necu raspravu ovdje pocinjati, ako Mata predje u United okomice se svi Unitedovci na mene tako da bi najebo ovdje :lol:

manutd89
Kontakt:

Post Postao/la manutd89 » 23 jan 2014, 00:16

Branimir Tulić za novog menadzera 8-)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jan 2014, 00:16

AA23 je napisao/la:nezz kako mozes porediti Matu sa najboljom 10 na svijetu, najboljim asistentom citavog svijeta zadnjih par godina, Mata jeste fenomenalan igrac, ali nije na nivou Ozila, i jos reci da je bolji :roll: al dobro necu raspravu ovdje pocinjati, ako Mata predje u United okomice se svi Unitedovci na mene tako da bi najebo ovdje :lol:
Da je dobar nebi ga se Jose odrekao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 23 jan 2014, 00:17

Virtu4l je napisao/la:
AA23 je napisao/la:nezz kako mozes porediti Matu sa najboljom 10 na svijetu, najboljim asistentom citavog svijeta zadnjih par godina, Mata jeste fenomenalan igrac, ali nije na nivou Ozila, i jos reci da je bolji :roll: al dobro necu raspravu ovdje pocinjati, ako Mata predje u United okomice se svi Unitedovci na mene tako da bi najebo ovdje :lol:
A kao nije dobar ili?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jan 2014, 00:18

Ruku na srce i Ferguson je ostavio Moyesu dosta polovnjaka koje je masno platio pa sad ne zna šta s njima.

Anderson - 31 mil eura
Nani - 25 mil
Valencia - 19 mil
Bebe - 9 mil
Jones - 19 mil
Young - 18 mil
Zaha - 12 mil
Kagawa - 17 mil,.........total 150 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 23 jan 2014, 00:18

Šta Evra glumi više? Umjesto da uđe, da stabilizuje tim, kao član kluba 8 godina, kao bivši kapiten, čovjek kao da je na termin došao. I što je najgore, to je tako od početka sezone.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 23 jan 2014, 00:19

Ma da, da je Zaha igrao sve bi bilo bolje :? ... de popustite malo više sa Zahom on je klinac i zbog toga ne igra, znam da će mnogi govoriti kako igra Januzaj? pa on je za klasu iznad od njega(trenutno) i uz to igra jer nemamo kvalitetnih igrača

u ovakvoj smo situaciji jer 2-3 sezone unazad po kvalitetu smo jedno 5.-6. ekipa u ligi, ali je to Fergie svojom genijalnošću nadoknađivao i činio da igrači kao kolektiv budu bolji i da budu šampionski tim...sada Fergia više nema i to se osjeti i osjetilo bi se da je bilo koji drugi trener došao, možda bi situacija bila nešto bolja ali bi se svejedno osjetila promjena i taj (ne)kvalitet naših igrača bi došao do izražaa kako je i sada došao
Zadnja izmjena: Gusar1995, dana/u 23 jan 2014, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 23 jan 2014, 00:19

Molim vas da neko napiše šta je Moyes izjavio...
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jan 2014, 00:20

beka23 je napisao/la:Šta Evra glumi više? Umjesto da uđe, da stabilizuje tim, kao član kluba 8 godina, kao bivši kapiten, čovjek kao da je na termin došao. I što je najgore, to je tako od početka sezone.
Moyes ga čuva za Mitroglua i Saviolu, sve je to dio taktike.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 23 jan 2014, 00:22

[quote="Gusar1995"]Ma da, da je Zaha igrao sve bi bilo bolje :? ... de popustite malo više sa Zahom on je klinac i zbog toga ne igra, znam da će mnogi govoriti kako igra Januzaj? pa on je za klasu iznad od njega(trenutno) i uz to igra jer nemamo kvalitetnih igrača

u ovakvoj smo situaciji jer 2-3 sezone unazad po kvalitetu smo jedno 5.-6. ekipa u ligi, ali je to Fergie svojom genijalnošću nadoknađivao i činio da igrači kao kolektiv budu bolji i da budu šampionski tim...sada Fergia više nema i to se osjeti i osjetilo bi se da je bilo koji drugi trener došao, možda bi situacija bila nešto bolja ali bi se svejedno osjetila promjena i taj (ne)kvalitet naših igrača bi došao do izražaa kako je i sada došao[/qu
Januzaj je trenutno najbolji,al gdje si to ti zakljucio da je za klasu bolji kad covjek nije odigro polvrijeme,i koji kurcev klinac,kad treba igrat kad bude imao 28-29!

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 23 jan 2014, 00:22

Virtu4l je napisao/la:
beka23 je napisao/la:Šta Evra glumi više? Umjesto da uđe, da stabilizuje tim, kao član kluba 8 godina, kao bivši kapiten, čovjek kao da je na termin došao. I što je najgore, to je tako od početka sezone.
Moyes ga čuva za Mitroglua i Saviolu, sve je to dio taktike.
Ne kontam, koja su to dva kluba? Šta igraju?
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jan 2014, 00:25

Da, nema nekih ekstra kandidata trenutno da preuzmu, ali vjerovatno bi ekipa dobila pozitivni sok sa novin trenerom. To se nece desit, i ne vrijedi nesto puno o tome diskutovat. Ali na ljeto se moze dovest jedan Simeone na primjer, i treba dobro razmislit je li Moyes najbolja solucija. Za sada ima ocjenu 2. Da nije LP bilo bi 1.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 23 jan 2014, 00:27

Virtu4l je napisao/la:
Nije ga se Jose odrek'o zato što nije dobar, nego što su se zamjerili. Mata nije htio da se prilagodi Joseu, ili Jose nije htio da se prilagodi Mati.
Mata vam je najbolji igrač u ekipi i to dvije vezane godine, statistika govori i previše o njemu, još kad se u obzir uzme sa kakvim napadačima je igrao za taj period. Mata je zahvalan igrač, jedan od inteligentnijih na terenu, uvjek spreman da da pravi pas, ima viziju. Tehničar, kratke/duge lopte, sve zna i sve može. Otvara se po čitavoj polovini terena koju napadate, uvjek traži loptu i istu uputi samo tako. Skroman igrač i svaki tim bi ga poželio i uvjek je bio sveprisutan u najvećim utakmicama, asistirao il' davao golove.
Mata je mozak ekipe koji mora da igra redovno, al' nikako nije igrač koji sjedi na klupi, posebno toliko koliko je to Jose tražio od njega, posebno ne u primeu karijere sa 25 godina, i svjetskim prvenstvom na pomolu u ekipi Španije koja je jedna od najjačih na svijetu, za koju sasvim sigurno želi igrat u prvoj postavi.
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.