mah, ofirno mi reci samo Sarajevo.. tako da ubacim i komsije sa periferije da izgleda ljepse..
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
mah, ofirno mi reci samo Sarajevo.. tako da ubacim i komsije sa periferije da izgleda ljepse..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
12, 13, 14...godina?daffy je napisao/la:![]()
![]()
![]()
mah, ofirno mi reci samo Sarajevo.. tako da ubacim i komsije sa periferije da izgleda ljepse..![]()
bolje Seljo nego Siroki ili Svinjski..
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Gledatelji na San Siru će u nedjelju svjedočiti novom velikom gradskom derbiju između Intera i Milana, dva glavna pretedenta za naslov prvaka u Seriji A...
Trenutačno Inter ima šest bodova više, no Milan ima utakmicu manje (gostovanje kod Fiorentine), a moguća pobjeda Milana bi pritom Leonardov sastav sasvim približila Mourinhovoj momčadi. Milan, pak, potvrđuje sjajnu formu u posljednje vrijeme, a rolu vođe na terenu je preuzeo 29-godišnji Ronaldinho koji je ove sezone u Seriji A postigao devet pogodaka (u 18 utakmica).
- Mogao bih odlučiti derbi u nedjelju, zašto ne? - rekao je Ronaldinho, koji je zabio jedini pogodak u ovom derbiju, a prilikom svog prvog sudjelovanja u srazu te dvije momčadi (rujan, 2008. godine).
- Mislim da možemo osvojiti i naslov prvaka. U dobroj smo formi, na pravom putu. Upitan o pronalaženju motiva i budućnosti u Milanu Ronaldinho je rekao:
- Mogao bih završiti karijeru u Milanu. Ne bih imao ništa protiv. Koliko ću još igrati? Kada bi mi uspjelo, volio bih biti po tom pitanju na tragu Maldinija ili Romarija. Volim nogomet i želim ga igrati što dulje.
Trenutačno Inter ima šest bodova više, no Milan ima utakmicu manje (gostovanje kod Fiorentine), a moguća pobjeda Milana bi pritom Leonardov sastav sasvim približila Mourinhovoj momčadi. Milan, pak, potvrđuje sjajnu formu u posljednje vrijeme, a rolu vođe na terenu je preuzeo 29-godišnji Ronaldinho koji je ove sezone u Seriji A postigao devet pogodaka (u 18 utakmica).
- Mogao bih odlučiti derbi u nedjelju, zašto ne? - rekao je Ronaldinho, koji je zabio jedini pogodak u ovom derbiju, a prilikom svog prvog sudjelovanja u srazu te dvije momčadi (rujan, 2008. godine).
- Mislim da možemo osvojiti i naslov prvaka. U dobroj smo formi, na pravom putu. Upitan o pronalaženju motiva i budućnosti u Milanu Ronaldinho je rekao:
- Mogao bih završiti karijeru u Milanu. Ne bih imao ništa protiv. Koliko ću još igrati? Kada bi mi uspjelo, volio bih biti po tom pitanju na tragu Maldinija ili Romarija. Volim nogomet i želim ga igrati što dulje.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Igra se na stadionu Giuseppe Meazza ...GunnerS je napisao/la:Gledatelji na San Siru će u nedjelju svjedočiti novom velikom gradskom derbiju između Intera i Milana, dva glavna pretedenta za naslov prvaka u Seriji A...
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
16MinistaR je napisao/la:12, 13, 14...godina?daffy je napisao/la:![]()
![]()
![]()
mah, ofirno mi reci samo Sarajevo.. tako da ubacim i komsije sa periferije da izgleda ljepse..![]()
bolje Seljo nego Siroki ili Svinjski..
btw. sto se tice San Sira, sican je nasem Kosevu.. pravo ime mu je 'San Siro', zato sto se taj dio zove San Siro, a drugi mu je naziv legende intera 'Giuseppe Meazze'.. Kosevo - Kosevo, Asim Ferhatovic-Hase..
furaju se na nas
- _forzamilan_
- Kontakt:
nebitno je ime sad. san siro će ponovo biti milanov stadion a inter je počeo izgradnju svoga stadiona negdje u milanu.
ako nesta bude igrao rekao bih da će milan biti favorit a bez neste igrat će neko od kloceva ili kaladze ili favalli tako da će biti problema u odbrani. ja bih radije stavio ambrosinija na stopera i siguran sam da bi bolje odigrao od ove dvojice a flaminija i gattusa u sredinu što je dovoljno da se i barcelonini madžioničari zaustave.
ako nesta bude igrao rekao bih da će milan biti favorit a bez neste igrat će neko od kloceva ili kaladze ili favalli tako da će biti problema u odbrani. ja bih radije stavio ambrosinija na stopera i siguran sam da bi bolje odigrao od ove dvojice a flaminija i gattusa u sredinu što je dovoljno da se i barcelonini madžioničari zaustave.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
nisam ni rekao da je bitno, samo spomenuo 
ma raja Milanu DZeko vi sve ostalo nosite.
nadam se da nije toliko glup.fromeL je napisao/la:Kolko se meni cini sve su prilike da ce ostati u Wolfsburgu!A_d_0 je napisao/la:ma raja Milanu DZeko vi sve ostalo nosite.
valja.. budi uvjeren da ce se Dzeko samo obrukati u Serie A.. ali ja mu zelim sve najbolje, jer je fin momak..A_d_0 je napisao/la:ma raja Milanu DZeko vi sve ostalo nosite.
fromel , to pod*ebancija?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
23. Januar, 2010. arenasport 2
20:35 FUDBAL - ITALIJANSKA LIGA: Juventus - Roma LIVE
24. Januar, 2010. arenasport 2
20:40 FUDBAL - ITALIJANSKA LIGA: Inter - Milan LIVE
20:35 FUDBAL - ITALIJANSKA LIGA: Juventus - Roma LIVE
24. Januar, 2010. arenasport 2
20:40 FUDBAL - ITALIJANSKA LIGA: Inter - Milan LIVE
AMAR OSIM
Fin momak psuje mater i vrijeđa momka koji je došao iz doma za nezbrinutu djecu a ovaj samo tražio dres od njega ?!daffy je napisao/la:valja.. budi uvjeren da ce se Dzeko samo obrukati u Serie A.. ali ja mu zelim sve najbolje, jer je fin momak..A_d_0 je napisao/la:ma raja Milanu DZeko vi sve ostalo nosite.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Znas li ga ti licno pa o njemu zakljucujes sve to nakon jednog video snimka? Znas li sta se desilo prije nego je opsovao? Postoji li mogucnost da je taj isti momak njemu prvi psovao? Zao mi je svakog ko je u domu za nezbrinutu djecu ali zar mislis da su oni svi cvjecke?GunnerS je napisao/la:Fin momak psuje mater i vrijeđa momka koji je došao iz doma za nezbrinutu djecu a ovaj samo tražio dres od njega ?!daffy je napisao/la:valja.. budi uvjeren da ce se Dzeko samo obrukati u Serie A.. ali ja mu zelim sve najbolje, jer je fin momak..A_d_0 je napisao/la:ma raja Milanu DZeko vi sve ostalo nosite.
Sta vam je Dzeko svima uradio pa tako o njemu pricate? Kad daje golove za reprezentaciju onda je dobar?
Na kraju krajeva, tema je Serie A a ne Edin Dzeko. Ima on svoju temu pa tamo mozes o njemu.
Pozdrav!
AMAR OSIM
Ja ga poslije onog videa neću i ne mogu gledat kao prije... Meni je đubre od momka i ostat će takav...Nije se ni izvinuo poslije u medijima, mogao je reć šta se desilo... Šta god da je ovaj njemu rekao on kao "zvijezda" ko biva, ne smije onako reagovati.. Kao što je reagovao na utakmici Wolsfburg kada je onom navijaču srednji prst pokazao, naravno da je EPL dobio bi on kaznu kakvu zaslužuje al...Stole iz Bora je napisao/la: Znas li ga ti licno pa o njemu zakljucujes sve to nakon jednog video snimka? Znas li sta se desilo prije nego je opsovao? Postoji li mogucnost da je taj isti momak njemu prvi psovao? Zao mi je svakog ko je u domu za nezbrinutu djecu ali zar mislis da su oni svi cvjecke?
Sta vam je Dzeko svima uradio pa tako o njemu pricate? Kad daje golove za reprezentaciju onda je dobar?
Na kraju krajeva, tema je Serie A a ne Edin Dzeko. Ima on svoju temu pa tamo mozes o njemu.
Pozdrav!
Nek on bude najbolji na svijetu al za mene nikad neće bit, jer je uradio što je ispod njegove profesije... KRETEN !!!
- alan_kardec
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Ja ga poslije onog videa neću i ne mogu gledat kao prije... Meni je đubre od momka i ostat će takav...Nije se ni izvinuo poslije u medijima, mogao je reć šta se desilo... Šta god da je ovaj njemu rekao on kao "zvijezda" ko biva, ne smije onako reagovati.. Kao što je reagovao na utakmici Wolsfburg kada je onom navijaču srednji prst pokazao, naravno da je EPL dobio bi on kaznu kakvu zaslužuje al...Stole iz Bora je napisao/la: Znas li ga ti licno pa o njemu zakljucujes sve to nakon jednog video snimka? Znas li sta se desilo prije nego je opsovao? Postoji li mogucnost da je taj isti momak njemu prvi psovao? Zao mi je svakog ko je u domu za nezbrinutu djecu ali zar mislis da su oni svi cvjecke?
Pozdrav!
Nek on bude najbolji na svijetu al za mene nikad neće bit, jer je uradio što je ispod njegove profesije... KRETEN !!!
Ajd možeš li postaviti video pošto ne znam o čemu se radi.Nisam za to čuo ranije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ma imaš na youtube ukucaj džeko psuje ili tako nešto pa ćeš vidjet... Dosata od mene, ja sam svoje rekao... 
BTW. da ne bude toliko off topic, šta je ovo Pato ne igra protiv Intera ?! I imal onog Gattusa igdje ?!
BTW. da ne bude toliko off topic, šta je ovo Pato ne igra protiv Intera ?! I imal onog Gattusa igdje ?!
- alan_kardec
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:ma imaš na youtube ukucaj džeko psuje ili tako nešto pa ćeš vidjet... Dosata od mene, ja sam svoje rekao...
evo našao sam.
što se Pata tiče,ja sam čuo da se povrijedio i da je otputovao za Brazil.Navodno tamo će se prije oporaviti.Pauziraće dvije do tri sedmice.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ah, jeste Dzeko psovao ko seljak.. ali cuo si ga sta kaze.. 'svaki dan dolazis na trening i dajemo ti pare' u tom smislu.. umjesto da je momak zahvalan da mu noge ljubi on mu psuje radi dresa.. bas mislim da se Dzeko ne ponasa kao zvijezda, jer bi onda samo iskuliro i otisao..
Ranijeri je uigravao taktiku s' tri napadaca Vucinc,Totti i Toni!!!
Karte koje su predvidjene za Romine navijace,rasprodate su za par minuta sve!!!
Vtijeme je da se pobijdi "stara ****"!!!:D
Karte koje su predvidjene za Romine navijace,rasprodate su za par minuta sve!!!
Vtijeme je da se pobijdi "stara ****"!!!:D
Trenutno korisnika/ca: Biscione, zamorano1plus8 i 5 gostiju.