FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ma joj svedno ko,samo nek dodje neko cisto et da se prica i istrazuje kakv je ,pa ne mora odigrat ni minute 
=\_1921_/=

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Al cuj Radovac hahahahahaha ocel i on ko najtalentovaniji igrac fks u novijoj eri,adnan hrelja,zavrsit u rudaru iz kaknja hahahahah al cuj radovac bolji od sadikovica..e vala da ovih pitara nema,ne bi se imo cemu smijat hahahahh
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Dobro je sve ovo oko kluba. "Zvucna" pojacanja nam ne trebaju, niti ugovori na godinu dana. Ovo sto Amar radi je prava stvar i da ne donese titulu, u ovom pravcu treba ici klub. Bas suprotno ostalima. Mene vise brinu nasi navijaci koji su bas nisko pali posljednjih sezona pogotovo posjetom. A da ne pricam po gradu kolika je dominacija pitara u vidu grafita.. Pa citavo Novo Sarajevo su isarali svojim grafitima. Po mom misljenju to je veliki samar Manijacima, ali eto.. Nadati se da ce posjeta biti bolja u drugom dijelu sezone, pa mozda konacno urade i nesto po pitanju grafita kilometar od Grbavice 
sedmi pokusaj...
- SarajlijaTM
Bolje da saraju i jedni i drugi, nego da se bodu.
Jedino je smjesno kad vidis grafit sarajeva u "zeljinoj mahali" i obratno.
Nije to nikakva dominacija, to je cirkus.
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
- corleone87
- Kontakt:
Štilić ode u Wislu iz Krakowa.Valjda ce se napokon vratiti u staru formu.Momak ima potencijala za veci napredak ali je nekim da li svojim ili menadzerovim glupim odlukama doveo sebe i svoju karijeru u los polozaj (najvise mislim na njegov ocajni prelazak iz Lecha u kojem je bio najbolji igrac kluba u nizerazredni Karpaty koji se svake godine u Ukrajini bori za opstanak)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
samo treba biti realan nekad u zivotu sada trenutno zna budala ko je talentovaniji fudbaler smao pogledaj igru i vidjet ces i budi realan a sad ko ce uspjeti a ko propasti od njih dvojce to niko nezna i to se treba biti realanTarapana1 je napisao/la:Al cuj Radovac hahahahahaha ocel i on ko najtalentovaniji igrac fks u novijoj eri,adnan hrelja,zavrsit u rudaru iz kaknja hahahahah al cuj radovac bolji od sadikovica..e vala da ovih pitara nema,ne bi se imo cemu smijat hahahahh
Samo Sarajevo
- IlProfessore
- Kontakt:
Očigledno nisi upućen za dešavanja oko grafita na Pofalićima/Bakarevcu/Humu, u par dana urađeno je mnoštvo grafita, izdvojila se pozamašna svota novca i ogroman trud da bi wannabe navijači prešarali sve i jedan grafit. Sljedeći dan je par tih pošaranih grafita popravljeno da bi zatim opet bili pošarani, šta rećijoey je napisao/la:Mene vise brinu nasi navijaci koji su bas nisko pali posljednjih sezona pogotovo posjetom. A da ne pricam po gradu kolika je dominacija pitara u vidu grafita.. Pa citavo Novo Sarajevo su isarali svojim grafitima. Po mom misljenju to je veliki samar Manijacima, ali eto.. Nadati se da ce posjeta biti bolja u drugom dijelu sezone, pa mozda konacno urade i nesto po pitanju grafita kilometar od Grbavice
Oni nemaju navijački mentalitet i šaraju samo u svojim jazbinama dok opet naša raja ima navijačku svijest i ne šara njihova obilježja. Rađeni su prije grafiti i na Grbavici i bivali su pošarani od strane uhljupa.
Jedno je sigurno: od Bošnje nikad navijača.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
A najveca ironija je ta sto na Pofalicima stoji grafit dug 200 metara od strane pitara. Evo ko sto ovaj dole kaze da je to navijacki mentalitet, ok.. neka je, pa nek oni i dalje saraju, a mi cemo i dalje sutiti i gledati bordo boju u nasim mahalama. Zato kazem da je ova trenutna grupa Manijaka nisko pala.SarajlijaTM je napisao/la:Bolje da saraju i jedni i drugi, nego da se bodu.
Nebitno to oko grafita, doce nekad i momci koji imaju damu da vode grupu. Ono sto zabrinjava je slaba posjeta od strane navijaca, i jos slabiji marketing od strane kluba. Cini mi se da ove polusezone vise "derbija" igramo na Grbavici, pa treba to popratiti reklamiranjem da se skupi sto vise raje...
sedmi pokusaj...
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Jasno vam je da smo mi njima nabili komplekse? "Male horde, malo koševo"
- IlProfessore
- Kontakt:
Pa nađu se pojedinci i naši i prešaraju par njihovih grafita nakon tih događaja. I kad ciljaš već na taj grafit od 200 metara, između tog grafita je i naš grafit (GROM) koji je ostao netaknut dok su oni radili grafite s desne i lijeve strane tog zida.joey je napisao/la:
A najveca ironija je ta sto na Pofalicima stoji grafit dug 200 metara od strane pitara. Evo ko sto ovaj dole kaze da je to navijacki mentalitet, ok.. neka je, pa nek oni i dalje saraju, a mi cemo i dalje sutiti i gledati bordo boju u nasim mahalama. Zato kazem da je ova trenutna grupa Manijaka nisko pala.
Nebitno to oko grafita, doce nekad i momci koji imaju damu da vode grupu. Ono sto zabrinjava je slaba posjeta od strane navijaca, i jos slabiji marketing od strane kluba. Cini mi se da ove polusezone vise "derbija" igramo na Grbavici, pa treba to popratiti reklamiranjem da se skupi sto vise raje...
Ne znam fakat po čemu si zaključio da trenutna ekipa nema muda, ta muda su se pokazala prošle godine više puta, al' to nije nije tema ovog foruma da ne bude osude da je to huliganstvo, bla, bla, al' ti to potenciraš.
A što se tiče marketinga svi znamo da je odron, sa navijačima nije problem, uvijek ćeš naći par stotina izgorenih glava u C sektoru, problem je u simpatizerima i publici koji ne žele da dolaze na tekme ako nemaju šta da vide osim ako se ne igra kakva derbi tekma. To nije više ni do marketinga, više je do našeg poganog mentaliteta.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Toliko o kompleksimaInatSilanBosanski je napisao/la:Jasno vam je da smo mi njima nabili komplekse? "Male horde, malo koševo"
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Vi ste s svojim kompleksom prekucali sve. Skupljanje gore na lavoru s gospodinom Blekićem kad ste pola dana pjevali one odvratne pjesme sami s sobom, ste prekucali za sva vremena, ovu rijeć KOMPLEKS.Hordas Doboj je napisao/la:Toliko o kompleksimaInatSilanBosanski je napisao/la:Jasno vam je da smo mi njima nabili komplekse? "Male horde, malo koševo"
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Hadžić otišo u Slobodu Tz
-
KogaBrigaZaNick
- Kontakt:
Momak drži se ti svoga Sarajeva, eno čujemo dovodite pola engleske premijer lige. I onda imate obraza govoriti da mi imamo komplekse. A za tvoju informaciju Amar nije nigdje uteko, nego završava neke poslove vani, tako da si se džaba ponadao.pitic je napisao/la:Jel to opet utekolikusa je napisao/la:Jel se vratio Brko
Na fb.stranicama FK.Slobode doslovno pise da su šokirani da jedan igrac Želje dolazi u njihov klub.Ali kako pišu,a po rijecima Hadzica na Grbavici vlada finansijski kokuzluk.samozeljo1987 je napisao/la:Hadžić otišo u Slobodu Tz
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 jan 2014, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.
- moustapha
- Kontakt:
Ma kakav finansijski kokuzluk, pa kaze Gredic proslu godinu pozitivno poslovali.
#divovi
Ma jasta ba raspadamo seamypitar je napisao/la:Na fb.stranicama FK.Slobode doslovno pise da su šokirani da jedan igrac Želje dolazi u njihov klub.Ali kako pišu,a po rijecima Hadzica na Grbavici vlada finansijski kokuzluk.samozeljo1987 je napisao/la:Hadžić otišo u Slobodu Tz
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Arma00, berjan, bvsic, Cwirek, Ferroviere1987, Google [Bot], Harinho97, Levin, Lokomotifa, Maestro^^, MostarNeretva, Pact1921, TETRAPAK i 88 gostiju.