Pozdrav, momci,djevojke, huligani, mangupi itd ..
Vidim dosta se priča o meni (čak ste uspjeli da iskoprcate moj FB profil) u ovih zadnjih par dana. Kao prvo, pogriješio sam. Tu grešku sam priznao Iskodee-u i izvinuo sam mu se čim sam imao priliku. Kao drugo, ne vidim razlog da se bilo kome ovdje od vas pravdam zbog nečega što nisam uradio. Optužujete me za kradju ( ??? ) 10KM a ni sami ne znate šta se desilo, odnosno, gdje su te pare?
Ja sam obećao Iskodee-u da ću uplatiti 10 KM, zadnja 2-3 dana nisam imao prilike (razlog nikada nećete saznati - privatna stvar) i to sam mu par puta (kada sam bio online na forumu) i rekao putem PM-a. Da sam bio malo pametniji, nisam uopšte trebao pristati da čovjeku učinim uslugu ali ko je mogao znati da će mi se desiti to što se desilo.
Pridružio sam se na forum čisto zbog FK Sarajevo, da mogu pratiti dešavanja oko kluba za koji navijam. Kada sam vidio da ima pdf Kladionica, ulazio sam par dana - čisto da vidim šta se dešava - kako to funkcioniše. Ne bitna priča sada.
Na kraju, izvinuo bih se momku pod nickom Iskodee i kao što sam mu danas rekao, pare će sutra biti uplaćene na račun.
@Kurbla; Znamo se? Javi mi se na FB drug ili ovdje na PM - kako ti više odgovara - da vidiš gdje ja živim i "životarim" - jel može?
Ja sam za tebe mislio da si regularan i pametan momak ali sam se izgleda dobrano prevario.
Znam da ćete uživati bez mog prisustva na ovom pdf-u i drage volje ću vam ispuniti tu želju!
Sretno vam u nastavku uzimanja para od kladionica!
Ps. Ako neko želi da nešto razjasni sa mnom - javite se u PM pa ćemo i to riješiti.