NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: NFL
Brownsi nisu trebali ni otpuštati trenera, na prvom mjestu, Chudzinskia su otjerali ni krivog ni dužnog, to dokazuje da su i više nego glupi 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nadam se da je istina i da ce prihvatiti ovu ponudu...Confirmed: #Browns and #Patriots OC Josh McDaniels had more conversations this week. Possibly back in mix.
Texansi polahko postaju nasa druga filijala...Jos kada bi se O`Brian odlucio da uzme Patriciju za DC-a mojoj sreci ne bi bilo kraja.Pats lose third positional coach in 36 hours as George Godsey heads to the Texans, per @RapSheet.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pettine novi terner Brownsa, odradio je dobar posao u Billsima kao DC 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jos jedan trener Brownsa koji ce da ima omjer 4-12rio_Ferdy88 je napisao/la:Pettine novi terner Brownsa, odradio je dobar posao u Billsima kao DC
Adam Schefter
Dolphins on to new candidate for vacant GM job: Patriots director of pro personnel Nick Caserio, who is in Miami interviewing today.
No vazno je da mu dalje McDaniels i Patricija drze svoje pozicije u klubu...
Ako je vec najavio promjene u osoblju trebao je krenuti od pomenutog dvojca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
joj ima stvarno svakakvih maja koje se trenutno prodaju po gradu

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Seattle Seahawks' 12th Man - Room of Silence
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Kad se sjetim 2006-te, kad su Beras-i bili u SB. Pa nema sta se nije moglo kupiti na svakom cosku grada. Ja burazu za rodjendan, dobro se sjecam, na standu preko puta zgrade, kod benzinske pumpe, uzeo deku, duxericu i gace (boxerice) Bears-a.
hahahahaha. 
Postovanje treba zaraditi.
Nick Caserio odbio ponudu Dolphinsa i naredne sezone ce biti alfa i omega Patriotsa kada su desavanja iza zatvorenih vrata u pitanju.
Nadam se da ce mu BB dati jos vece ovlasti u ekipi, jer sam vec jednom rekao njega vidim kao idealnog zamjenika BB-a i trebali bi sve uciniti da ga sto duze zadrzimo.
Nadam se da ce mu BB dati jos vece ovlasti u ekipi, jer sam vec jednom rekao njega vidim kao idealnog zamjenika BB-a i trebali bi sve uciniti da ga sto duze zadrzimo.
Caserio je maksimalno zeta. A od alfa, preko beta pa sve do zeta je Bellicheat!amerosm je napisao/la:Nick Caserio odbio ponudu Dolphinsa i naredne sezone ce biti alfa i omega Patriotsa kada su desavanja iza zatvorenih vrata u pitanju.
http://nesn.com/2014/01/report-patriots ... ason-plan/
BB je jednostavno genije...

Ovi Dolphinsi se bas trude biti u rangu Jetsa.
Staviti sve na stol sto se buducih planova tice covjeku koji dolazi iz divizijske ekipe je...

BB je jednostavno genije...
Ovi Dolphinsi se bas trude biti u rangu Jetsa.
Ko je ono imao let za BiH prosli SB pa nije mogao gledati. E sad ja u nedelju leti u NO i tamo sam oko 8 navecer po lokalnom vremenu.
Thomas Müller - Fußballgott
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mislim ovaj sport ne pratim cesto (osim 2007 kada su Giantsi "neplanirano prosli Dallas i Green Bay i pokvarili savrsenu sezonu New Englenda) , ali ono sto moram postovati je = 4 mil. $ za 30 sec. u Super Bowl-u
.
finale SP u fudbalu ili finala na Olimpijadi gleda vise ljudi sirom svijeta , ali ovakav profesionalizam nigdje nema
finale SP u fudbalu ili finala na Olimpijadi gleda vise ljudi sirom svijeta , ali ovakav profesionalizam nigdje nema
- SheldonCooper
- Kontakt:
luck za Jacksona i TD,Team Sanders vodi. Jest im cool oprema
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Mislio sam da jedini gledam...SheldonCooper je napisao/la:luck za Jacksona i TD,Team Sanders vodi. Jest im cool oprema
Ovo izgleda dosta bolje na terenu nego li je tu slucaj bio prethodnih godina.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Jest bolje,samo reakcija kod Tuckerova kickaamerosm je napisao/la:Mislio sam da jedini gledam...SheldonCooper je napisao/la:luck za Jacksona i TD,Team Sanders vodi. Jest im cool oprema![]()
![]()
Ovo izgleda dosta bolje na terenu nego li je tu slucaj bio prethodnih godina.
Edit: igra se odbrana iz PO
I'm not insane, my mother had me tested!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
To bi bio ja.don_burza je napisao/la:Ko je ono imao let za BiH prosli SB pa nije mogao gledati. E sad ja u nedelju leti u NO i tamo sam oko 8 navecer po lokalnom vremenu.
Sretan let. Uzivaj. Mogao bi ufatiti barem dio drugog poluvremena uzivo. Ako tranzit od aerodroma do destinacije nije dug.
Postovanje treba zaraditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.