mandraX je napisao/la:Idimidodjimi je napisao/la:Interesantno. Ja imam Toshibu i nikakvih problema ne'am sa tim grijanjem. Radi ko singerica!
Doduse kod mene je na stolu cijelo vrijeme, nije u krilu,ne nosim ga sa sobom u krevet pa na deku, nije na podu i tako tim mjestima gdje moze da kupi prasinu samo tako a ujedno i gdje te podloge bukvalno same od sebe griju bilo sta a kamoli laptop.
Treba prvo od toga krenut pa onda ici u tvrdnju da se laptop, bilo koji, pregrijava.
Ma brate radim sa računarima otkad znam za sebe, u zadnje vrijeme skoro samo laptope (servis), zar da sam naučio te neke osnovne stvari kako
baratat' sa istim, znači nije do toga, nisam tol'ki blećak.
Čim skupim lovu, uzimam ovo:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... =c03058710
Nisam ni rekao da si ti u pitanju ali po tvom ovom postu mogu zakljucit da se radi mozda o blećcima koji ti donose laptope da ih servisiras?!
Donese ti neko laptop jer mu se pregrijava a radi ono sve gore sto sam naveo i onda ti zakljucis da se on pregrijava
Mozda i nije tako, mozda ja grijesim ali fakat ovo je prvi puta da cujem da neko ima problem sa Toshibom u vidu pregrijavanja i da je toliko ocrni.
Sta cemo sa onim svim HP laptopima koji misteriozno malo nakon isteka garancije podju da se kvare nije bitno kako?
Nisam to jednom cuo, vidio, procitao.
_______________________________________________________________________________________________
Nego imam pitanje:
Prijatelj mi ima Asus laptop i nekako mu je zvuk otisao, odnosno nije skroz. Kad prikljuci slusalice ili zvucnike, laptop baca zvuk sasvim normalno i bez ikakvih problema. Znaci izgubio je nekako zvuk u samo tom segmentu, znaci ne baca zvuk vani!
Sta bi moglo da bude problem.
Da li je do zvucnika mozda?