Ma nema niko vezni red kao Roma u Evropi. Najbolji ste :ugeek:DDR je napisao/la:Strašan vezni red.Bez pardona u TOP 5 Evropskih. :ugeek:
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Ja te volim, volim Željo..
Nismo, ali smo među boljima.gio10 je napisao/la:Ma nema niko vezni red kao Roma u Evropi. Najbolji ste :ugeek:DDR je napisao/la:Strašan vezni red.Bez pardona u TOP 5 Evropskih. :ugeek:

Ja ipak mislim da imate najbolji vezni red.
'Ta će Arsenal, Chelsea, City, Barca, Real, Bayern, Juve i ostala talašika :ugeek:
'Ta će Arsenal, Chelsea, City, Barca, Real, Bayern, Juve i ostala talašika :ugeek:
Ma dobri su svi nabrojani, osim tog zadnjeg.gio10 je napisao/la:Ja ipak mislim da imate najbolji vezni red.

Jašta, a redovno primate po 3-4 komada od te talašike :ugeek:
Ali to ne umanjuje snagu Rome, koja će da pokara cijelu Evropu iduće sezone.
Ma dobro malo sam pretjer'o.gio10 je napisao/la:Jašta, a redovno primate po 3-4 komada od te talašike :ugeek:

ima roma dosta finu sredinu terena nema potrebe za raspravom nekom u vezi toga. treba napadaca dovesti pravog.
You are someone else I am still right here
Shvatio sam s kim se raspravljam.
Što se tiče Gia, http://hr.wikipedia.org/wiki/Ironija" onclick="window.open(this.href);return false;. Uči :ugeek:
@fera Svakako da Roma ima dobru sredinu terena, ali reći da spadaju u sam Evropski vrh
Niste ni u Italiji najbolji, a ne u Evropi.
A eto koliko je Italija jaka liga, da im najdominantnija ekipa lige prne u grupnoj fazi.
Što se tiče Gia, http://hr.wikipedia.org/wiki/Ironija" onclick="window.open(this.href);return false;. Uči :ugeek:
@fera Svakako da Roma ima dobru sredinu terena, ali reći da spadaju u sam Evropski vrh

A eto koliko je Italija jaka liga, da im najdominantnija ekipa lige prne u grupnoj fazi.
svako svoga konja hvaligio10 je napisao/la:Shvatio sam s kim se raspravljam.
You are someone else I am still right here
Pa rek'o sam da sam pretjer'o i jesam.gio10 je napisao/la:Shvatio sam s kim se raspravljam.

A ti nastavi učiti, neće ti škoditi.

Realno. Da si rekao najbolji vezni red bila bi laz ali u top 5 sigurno. Jedino po meni Romi treba kvalitetan napadac.DDR je napisao/la:Strašan vezni red.Bez pardona u TOP 5 Evropskih. :ugeek:
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Najrealnije top 10.normalaba je napisao/la:Realno. Da si rekao najbolji vezni red bila bi laz ali u top 5 sigurno. Jedino po meni Romi treba kvalitetan napadac.DDR je napisao/la:Strašan vezni red.Bez pardona u TOP 5 Evropskih. :ugeek:

Na kraju krajeva imaš pravo pretjerati ipak je ovo "vaš" PDF
A i Pjanić ubjedljivo vodi u glasanju za najboljeg veznjaka

A i Pjanić ubjedljivo vodi u glasanju za najboljeg veznjaka

Il Club più titolato al mondo!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nema to veze trenutno što ne igrate u euro kupovima. Mislim, ne oslikava jačinu veznog reda. Prvo što je ovaj vezni red tek ''skrojen'' ove sezone, a drugo što je i Radja tek stigao ovog mjeseca. Ovako na papiru po imenima i na terenu kad gledaš kako funkcioniše slobodno se može reći da je jedan od najboljih veznih redova Evrope. Druga stvar je što to moraju i dokazati, kako u Italiji tako i van nje.DDR je napisao/la:
Najrealnije top 10.Roma ne igra Evropu, tako da jesam u neku ruku pretjer'o.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
To apsolutno stoji.L'Avvocato je napisao/la:Nema to veze trenutno što ne igrate u euro kupovima. Mislim, ne oslikava jačinu veznog reda. Prvo što je ovaj vezni red tek ''skrojen'' ove sezone, a drugo što je i Radja tek stigao ovog mjeseca. Ovako na papiru po imenima i na terenu kad gledaš kako funkcioniše slobodno se može reći da je jedan od najboljih veznih redova Evrope. Druga stvar je što to moraju i dokazati, kako u Italiji tako i van nje.DDR je napisao/la:
Najrealnije top 10.Roma ne igra Evropu, tako da jesam u neku ruku pretjer'o.
“Southampton Football Club has today suspended striker Dani Osvaldo for two weeks, following an incident at the Club’s Staplewood training ground.
Zna li neko šta je uradio?

Zna li neko šta je uradio?

http://www.sportsmole.co.uk/football/so ... 32232.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Opet dijelio šamare.

Opet dijelio šamare.

- Unknown Genius
- Kontakt:
Navodno se potukao sa štoperom Fonteom, koji je krvav napustio trening.DDR je napisao/la:“Southampton Football Club has today suspended striker Dani Osvaldo for two weeks, following an incident at the Club’s Staplewood training ground.
Zna li neko šta je uradio?![]()
![]()

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ode Burdus, nek' mu je sa srećom.
Ipak je ostavio traga u Romi, 100+ nastupa nije mala stvar.

još da se ovo kompletira oko markinja i boriela, dodje neki rezerni štoper (a i ne mora baš jer ddr može igrati štopera ako Beni i Kastan ne mogu igrati, a na njegovo mjesto uvijek može radja ili strotman) i prelazni rok prekucanDDR je napisao/la:Ode Burdus, nek' mu je sa srećom.Ipak je ostavio traga u Romi, 100+ nastupa nije mala stvar.
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.