PS: Jutros sam vidio Mitra Mrkelu u Etni, da neće on umjesto Sadikovića
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
- 7aprildomemoj
Re: NK Bratstvo Gračanica
To je sindrom male čaršije. Ako neko prođe gradom, mislim na nogometaše, odmah špekulacije pojačanje Bratstva. Uz to još pojedini forumaši iz svojih "provjerenih" izvora bubnu da dolazi taj i taj i tako počne. Od početka prijelaznog roka na stadionu 7 April ili u gradu il kod načelnika je viđen Mujkić, Trejić, Mahović, Radulović, Mitrović itd.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
ma Mujka ostaje u Slobodi !00%Coraco je napisao/la:Otkud vam to za Mujku jel šta dogovoreno ili samo mahalska ? on još uvijek trenira kod nas u Slobodi.
Sloboda Tuzla
Nakon Mitrovica drugo pojacanje u Bratstvu je 23-ogodisnji spic Almir Smigalovic... Smigalovic je bivsi igrac Slobode,Sarajeva,Viktorije Zizkov a u Bratstvo dolazi iz Zvijezde Gradacac 
www.nkbratstvogracanica.com
samo da vam kažem da sam prije neki dan rekao da šmigalović dolazi u bratstvo,niko mi nije vjerovao al eto ispostavi se tačna informacija,moj izvor je tačan,al pretpostavljam da je cesc4 to isto znao samo nije objavio jer momak posjeduje mnoge informacije,zato što je momak dosta informisan a mnogi ga osporavaju,svaka čast cesc4 nedaj se da te provociraju ovi što svašta pišu.NAPRIJED BRATSTVO.
Ma brate ko hoce da vjeruje super ko nece neka preskoci moj post i sve ok7april je napisao/la:samo da vam kažem da sam prije neki dan rekao da šmigalović dolazi u bratstvo,niko mi nije vjerovao al eto ispostavi se tačna informacija,moj izvor je tačan,al pretpostavljam da je cesc4 to isto znao samo nije objavio jer momak posjeduje mnoge informacije,zato što je momak dosta informisan a mnogi ga osporavaju,svaka čast cesc4 nedaj se da te provociraju ovi što svašta pišu.NAPRIJED BRATSTVO.
tako je care,mnogi su ljubomorni na bratstvo samo ćemo pokazat da smo broj1,znaj da ima i onih koji vole bratstvo(lažni) a po gradu nema šta nepričaju,čast izuzecima.
Ma sve znam druze7april je napisao/la:tako je care,mnogi su ljubomorni na bratstvo samo ćemo pokazat da smo broj1,znaj da ima i onih koji vole bratstvo(lažni) a po gradu nema šta nepričaju,čast izuzecima.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
To je to7april je napisao/la:tako je care,mnogi su ljubomorni na bratstvo samo ćemo pokazat da smo broj1,znaj da ima i onih koji vole bratstvo(lažni) a po gradu nema šta nepričaju,čast izuzecima.
šta rade mahi,čapljina ga pustila bratstvu bez odštete,on otišo u rudar da je bliže kući,a čapljina sad od rudara traži 5000KM odštete zato što mu ugovor vrijedi do kraja sezone,samo u bratstvo može doći bez odštete,ispostavlja se da dvije uprave imaju prave prijateljske odnose što se znalo i prije,sada je to samo potvrđeno.
zagarantovana 3 boda što se znalo,a dolaze čapljini sloboda,a mislim i jedinstvo nisam siguran,biće gusto
Nesto se suska da bi neki igraci Olimpica trebali doci.Zeli se pomoci Sadikovicu.
-
samolukavac
- Kontakt:
Respektabilan tim imate, biće jako zanimljivo u ovoj našoj nego u Premier ligi hehehe 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Da, da hehehehehesamolukavac je napisao/la:Respektabilan tim imate, biće jako zanimljivo u ovoj našoj nego u Premier ligi hehehe
Bratstvo - Jedinstvo vec se zna rezultat
potvrdjeno od vise izvora 
Sloboda Tuzla
Haj pametni reci mi koji ce biti rezultat ?fukaratz je napisao/la:Bratstvo - Jedinstvo vec se zna rezultatpotvrdjeno od vise izvora
ma opusteno druze necu se raspravljati pricekat cemo tekmuIceplayer je napisao/la:Haj pametni reci mi koji ce biti rezultat ?fukaratz je napisao/la:Bratstvo - Jedinstvo vec se zna rezultatpotvrdjeno od vise izvora
Sloboda Tuzla
heheehee vec stize prpa iz Tuzle
doveli ciru, doveli pojacanja a Gracanica ih moze sje.bati lagano
budite fini, pametni , pa mozda i udete u Pl AKO BUDETE BEZOBRAZNI
pozz slobodi , pozz tuzli al ovim sitnim provokatorima M.R.SSSSSSS
doveli ciru, doveli pojacanja a Gracanica ih moze sje.bati lagano
budite fini, pametni , pa mozda i udete u Pl AKO BUDETE BEZOBRAZNI
pozz slobodi , pozz tuzli al ovim sitnim provokatorima M.R.SSSSSSS
Da nismo vec sad namjestili sebi utakmicu u Gracanici? 
Pa u pravu je covjek vec se zna da ce biti 3 1 za Bratstvofukaratz je napisao/la:ma opusteno druze necu se raspravljati pricekat cemo tekmuIceplayer je napisao/la:Haj pametni reci mi koji ce biti rezultat ?fukaratz je napisao/la:Bratstvo - Jedinstvo vec se zna rezultatpotvrdjeno od vise izvora
al nema veze i mi smo angazovani maksimalno
Haj pametni reci mi koji ce biti rezultat ?[/quote]
ma opusteno druze necu se raspravljati pricekat cemo tekmu
al nema veze i mi smo angazovani maksimalno
[/quote]
Pa u pravu je covjek vec se zna da ce biti 3 1 za Bratstvo
[/quote]
Hajde vidjet cemo i to evo ja sam kopirao svoj komentar
ma opusteno druze necu se raspravljati pricekat cemo tekmu
Pa u pravu je covjek vec se zna da ce biti 3 1 za Bratstvo
Hajde vidjet cemo i to evo ja sam kopirao svoj komentar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.