BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la Unofficialpage » 23 jan 2014, 13:34

Mirza defintvno treba posjetit teniskog psihologa,psiha mu je ravna nuli. Set imao dobiven. Vidi se da zn igrat tenis,svi oni promašaji su uzrokovani slabom psihom.Ne znam šta ovaj novi trener s njim radi vezano za psihu ali ovo je slabo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 23 jan 2014, 13:41

AeGon099 je napisao/la:
kim je napisao/la:je.bem ti ma.ter usta.

je.bem ti svu familiju

nemogu da vjerujem.

PA seljačino znašli šta drugo reći, mislim ono, ah zaboravio sam pi.čko, nije zatebe tenis dok psihologa malo neposjetiš.

Mislim izgovarat ovako nešto i očekivat smirenost je uvraga vražijeg.
pa da li si ti normalan ?

Ako si pratio meč to su sve lijepe riječi koje je izgovorio mirza, doduše nisam upamtio koga je posla u tri p.m jel sudiju ili nekog drugog ali eto tako.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 jan 2014, 13:43

emil02in je napisao/la:Teško on može bilo šta postići sa ovakvim ponašanjem,a tako sam se radovao njegovom povratku u reprezentaciju.Sad se pitam jel' bilo prije do selektora?
Ma jest, do koga ce biti?
Ovo je pozitivno vidjeti da se Mirza nervira, znaci da mu nije svejedno, znaci da ternira i ocekuje neki rezultat, ali braco moj ne moze preko noci.
Samo neka se posveti treningu, a sve ce to doci na svoje aBd.
15 boba sa ovog CH je dobro, kad uzmemo u obzir da je bio vrlo jak turnir. Damir je prosle godine u ovo doba bio hala, gubio po futuresima pa eno ga sada gdje je.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 23 jan 2014, 13:45

kim je napisao/la:
AeGon099 je napisao/la:
kim je napisao/la:je.bem ti ma.ter usta.

je.bem ti svu familiju

nemogu da vjerujem.

PA seljačino znašli šta drugo reći, mislim ono, ah zaboravio sam pi.čko, nije zatebe tenis dok psihologa malo neposjetiš.

Mislim izgovarat ovako nešto i očekivat smirenost je uvraga vražijeg.
pa da li si ti normalan ?

Ako si pratio meč to su sve lijepe riječi koje je izgovorio mirza, doduše nisam upamtio koga je posla u tri p.m jel sudiju ili nekog drugog ali eto tako.
došlo je do malog nesporazuma. :mrgreen:
Odlazi Safete.

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 23 jan 2014, 13:48

Ako si pratio meč to su sve lijepe riječi koje je izgovorio mirza, doduše nisam upamtio koga je posla u tri p.m jel sudiju ili nekog drugog ali eto tako.[/quote]
došlo je do malog nesporazuma. :mrgreen:[/quote]
ma ništa, ali sada bi mirza reketom po svojoj glavi opalio, a onolika podloga, ma udri je sine. :mrgreen:
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 23 jan 2014, 13:56

Nisam gledao mec ali vidim na osnovu postova da je Mirza pretjerivao u psovanju, lomio reket od glavu,itd... .sto recimo nije lose jer ja sam stalno isticao da u njegovim mecevima on nikada nije pokayivao neke emocije, uvijek je bio nekako statican,miran a stalno je gubio. Ovo moze znaciti da je Mirzi stalo da napreduje, da pobjedjuje i da mu nije svejedno kada izgubi a ja sam takav dojam prije imao. Bit ce ovo samo bolje u to sam siguran...

P.S. Momak lud u glavi a otac mu doktor....

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 23 jan 2014, 17:57

Gledao sam mec i ono sto je Mirza pokazivao na terenu je u najmanju ruku sranje tesko.... Mislim na ono psovanje i lupanje reketa ala Ivanisevic.
To sto se tako ponasa je zabrinjavajuce. Ne znam sta Delic misli o tome, vjerujem da je gledao ovo ili da Mirzu poznaje bolje od nas, al' ako ce se on ovako ponasati na Davis Cup mecevima, bolje da ga nije ni zvao. Sramota za BiH!
Sredi se u vugla pa mozes u repku, ovako, koliko god dobar bio na terenu, mentalno ovakav nisi ni za qrac!

Ne znam zasto mu takve stvari pokusavate opravdat recenicama tipa: vidi se da mu je stalo pa odatle ta nervoza?

Potpuno pogresno. Takva negativna nervoza se mora kanalisat u pozitivne stvari na terenu i pretvarati u gorivo za oranje po terenu. Stisnes zube, ne mislis o tom poenu citav gem, on je prosao. Idemo dalje. Naljutis se i pokusas da vratis sto bolje sledecu lopticu. Da stignes nemoguce do tada. A ne reket od pod, psuj majku ili sta vec nekome, itd.
Cista glupost je oponasat Ivanisevica i druge razbijace reketa!
Psihologu on treba pod hitno.

Neko napisa gore da se tu vidi da mu je stalo jer eto trenira. Ja bih to opisao kao nemoc i da te protivnik uhvatio u masinu a sto moze znaciti da nisi radio kako treba ili nedovoljno, jer upravo nemoc dolazi iz nedovoljnog i nekvalitetnog treniranja.

Iz rezultata se da analizirat da se on mogao nositi sa protivnikom ali je tokom meca pokazao da je mentalno slab skroz.

Trener mu je isto za qrac ako mu ovo ponasanje nije uspio izbit iz glave.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 24 jan 2014, 08:20

Ima li negdje vise informacija za Davis Cup mec sa Grcima? Koji su termini i kad ko igra?
#divovi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jan 2014, 08:26

moustapha je napisao/la:Ima li negdje vise informacija za Davis Cup mec sa Grcima? Koji su termini i kad ko igra?
Date: 31 Jan - 02 Feb 2014

Day 1: 13:00 hrs (12:00 hrs GMT)
Day 2: 14:00 hrs (13:00 hrs GMT)
Day 3: 13:00 hrs (12:00 hrs GMT)

Surface: Carpet (Taraflex Tennis), Indoor

http://www.daviscup.com/en/draws-result ... =100021342" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 24 jan 2014, 08:27

Naso sam to, ali nikako da skontam kad je Dzumhur na terenu?
#divovi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jan 2014, 08:39

moustapha je napisao/la:Naso sam to, ali nikako da skontam kad je Dzumhur na terenu?
To se neće znati prije četvrtka, možda čak i petka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 jan 2014, 11:16

Idimidodjimi je napisao/la:Gledao sam mec i ono sto je Mirza pokazivao na terenu je u najmanju ruku sranje tesko.... Mislim na ono psovanje i lupanje reketa ala Ivanisevic.
To sto se tako ponasa je zabrinjavajuce. Ne znam sta Delic misli o tome, vjerujem da je gledao ovo ili da Mirzu poznaje bolje od nas, al' ako ce se on ovako ponasati na Davis Cup mecevima, bolje da ga nije ni zvao. Sramota za BiH!
Sredi se u vugla pa mozes u repku, ovako, koliko god dobar bio na terenu, mentalno ovakav nisi ni za qrac!

Ne znam zasto mu takve stvari pokusavate opravdat recenicama tipa: vidi se da mu je stalo pa odatle ta nervoza?

Potpuno pogresno. Takva negativna nervoza se mora kanalisat u pozitivne stvari na terenu i pretvarati u gorivo za oranje po terenu. Stisnes zube, ne mislis o tom poenu citav gem, on je prosao. Idemo dalje. Naljutis se i pokusas da vratis sto bolje sledecu lopticu. Da stignes nemoguce do tada. A ne reket od pod, psuj majku ili sta vec nekome, itd.
Cista glupost je oponasat Ivanisevica i druge razbijace reketa!
Psihologu on treba pod hitno.

Neko napisa gore da se tu vidi da mu je stalo jer eto trenira. Ja bih to opisao kao nemoc i da te protivnik uhvatio u masinu a sto moze znaciti da nisi radio kako treba ili nedovoljno, jer upravo nemoc dolazi iz nedovoljnog i nekvalitetnog treniranja.

Iz rezultata se da analizirat da se on mogao nositi sa protivnikom ali je tokom meca pokazao da je mentalno slab skroz.

Trener mu je isto za qrac ako mu ovo ponasanje nije uspio izbit iz glave.
Da si pratio Mirzu prije, znao bi o cemu prica. Nonsalantan skroz, svejedno mu bilo, jel gubi ili dobija.
Ovo je dobro, pokazuje znakove da napreduje prije svega a da se treba kanalisati treba.

Isto ti je ponasanje imao Dzumhur prosle godine, lupa reket, svadjao se sa sudijom, brisao linije, pa ga pogledaj sada.

Brkic zaustavljen na futuresu od nekog Belgijanca.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 24 jan 2014, 15:44

Zna li se dal će iko prenositi Davis Cup :?:
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jan 2014, 15:49

Fecox je napisao/la:Zna li se dal će iko prenositi Davis Cup :?:
vjerovatno BHT, dosad je prenosio svaki put
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 24 jan 2014, 16:13

Izgubi li smo još jednu teniserku. Medina Šahinagić je promjenila sportsko državljanstvo i sada brani boje Švicarske. Koliko sam upoznat ona je nosila našu zastavu to je branila boje BiH. Medina ima 15. godina.

http://www.itftennis.com/juniors/player ... =100200409" onclick="window.open(this.href);return false;

Damir Dzumhur!!!!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 24 jan 2014, 16:16

Unofficialpage je napisao/la:Izgubi li smo još jednu teniserku. Medina Šahinagić je promjenila sportsko državljanstvo i sada brani boje Švicarske. Koliko sam upoznat ona je nosila našu zastavu to je branila boje BiH. Medina ima 15. godina.

http://www.itftennis.com/juniors/player ... =100200409" onclick="window.open(this.href);return false;
:roll:

Jel' Katarina Jokic jos igra pod nasom zastavom?

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 24 jan 2014, 16:17

BegAx je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Izgubi li smo još jednu teniserku. Medina Šahinagić je promjenila sportsko državljanstvo i sada brani boje Švicarske. Koliko sam upoznat ona je nosila našu zastavu to je branila boje BiH. Medina ima 15. godina.

:roll:

Jel' Katarina Jokic jos igra pod nasom zastavom?
I ona je vjerovatno izgubljena, igračica koja sigurno ima potencijal za teniski vrh za par godina :(
ZELJEZNICAR 1921!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 24 jan 2014, 16:19

Znam. :cry: 'bem ti drzavu i majku... :x

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 24 jan 2014, 16:24

Katarina još uvijek igra pod našom zastavom ali pitanje je vremena kad će se i to promjeniti.

Medina je jedna od najboljih juniorkih, veliki talen za sami svjetski vrh ali gubimo igrače/ice.

Treba se potrudit i Omara Jasiku dovesti pod našu zastavu, momak definitvno ima potencijala. Ja sam pitao jednom hoće li nekad igraati za nas on je odgovorio I PLAY FOR AUS. :D Znam da je jednom prilikom za TV1, mislim, izrazio želju da igra za nas. Pa vidjet ćemo.

Damir Dzumhur!!!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 24 jan 2014, 16:34

Face TV prenosi DC, to je Marjan spomenuo prije tekme sa Argentinom kada je Damir bio gost u studiju

izvlacenje parova ce biti u cetvrtak

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.