FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
gdje su oni sto su pisali da je ovo SMIJESNO za delača i da neko iz čelzija nikad nebi ni u ludilu dosa u PL ... da cujemo vase misljenje.. ipak ste vi vveliki znalci

Pa jel došao ?rammstein je napisao/la:gdje su oni sto su pisali da je ovo SMIJESNO za delača i da neko iz čelzija nikad nebi ni u ludilu dosa u PL ... da cujemo vase misljenje.. ipak ste vi vveliki znalci![]()
![]()
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Ne bih bio u Jarnijevoj koži što se tiče odabira prvotimaca

Jos Velikonju posuditi na 18 mjeseci i dovesti zadnjeg veznog, dosta nam za dva naredna prelazna roka 
Ma šta je dosta, nismo još od Barselone posudili igračacobefks je napisao/la:Jos Velikonju posuditi na 18 mjeseci i dovesti zadnjeg veznog, dosta nam za dva naredna prijelazna roka
Zadnji vezni nam je prioritet.
Evo Čeliku i Horic otisao.Ja ne vidim da nas Celik moze zaustaviti u Zenici,ali opet treba biti oprezan i pametan.Ne treba ljude provocirati, i dizati tenzije.Od utakmice do utakmice i lagano po titulu.
Evo Čeliku i Horic otisao.Ja ne vidim da nas Celik moze zaustaviti u Zenici,ali opet treba biti oprezan i pametan.Ne treba ljude provocirati, i dizati tenzije.Od utakmice do utakmice i lagano po titulu.
Ma Sarajevo sad u proljetnom dijelu prvenstva ne može zaustavit ni ovaj tim

Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 23 jan 2014, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolution87
- Kontakt:
horic potpisao za domzaleamypitar je napisao/la:Zadnji vezni nam je prioritet.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Juan Mata nam ode ispred nosa!

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Sad će te vidjet kad Horić u naredne dvije godine potpiše sa Mariborom i ludi Slovenci mu srede državljanstvo i dobije poziv za SlovenijuEvolution87 je napisao/la:horic potpisao za domzaleamypitar je napisao/la:Zadnji vezni nam je prioritet.
Iskreno meni ovaj Delac nije bio prioritet,ali eto.
Mozda vise neki marketinski potez nego potreba.Vise bi volio Grahovca sa njim bi se prostali ligom.
Mozda vise neki marketinski potez nego potreba.Vise bi volio Grahovca sa njim bi se prostali ligom.
A dajte pomalo ba
Nego dogovara suradnju sa Vitezom i Travnikom oko posudbe igraca, a neko sa Cardiffom i Celzijem
Ako poderemo Čelika, protiv Olimpica ima da bude 10 milja sigurno
Nego dogovara suradnju sa Vitezom i Travnikom oko posudbe igraca, a neko sa Cardiffom i Celzijem
Cekaj a Armin Hodzic ?aS_Roma je napisao/la:A dajte pomalo ba![]()
Nego dogovara suradnju sa Vitezom i Travnikom oko posudbe igraca, a neko sa Cardiffom i Celzijem![]()
![]()
Željeznicar za život cijeli !
Šta nam ova Uprava uradi od kluba,majko mila.likusa je napisao/la:Vi se ne salite
- moustapha
- Kontakt:
Ma malo je to.aS_Roma je napisao/la: Ako poderemo Čelika, protiv Olimpica ima da bude 10 milja sigurno
#divovi
- Burberry46
- Kontakt:
Hvala Chelsea na igracu
Nisu mi jasni neki pojedinci ovdje, cuj nije trebao doci, sad imamo 2 golmana i nek se bore za mjesto, a Jarni ce imati slatke muke, a mi navijaci trebamo sad dolaziti u sto vecem broju!
Nisu mi jasni neki pojedinci ovdje, cuj nije trebao doci, sad imamo 2 golmana i nek se bore za mjesto, a Jarni ce imati slatke muke, a mi navijaci trebamo sad dolaziti u sto vecem broju!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
igrač koji vrijedi jako mnogo ali iz asebe nema ni blizu ono sto ima Delač...nije mi jasno kako ovaj momak (Armin) ne igra za U21likusa je napisao/la:Cekaj a Armin Hodzic ?aS_Roma je napisao/la:A dajte pomalo ba![]()
Nego dogovara suradnju sa Vitezom i Travnikom oko posudbe igraca, a neko sa Cardiffom i Celzijem![]()
![]()
Gdje pise nije trebao doci.Burberry46 je napisao/la:Hvala Chelsea na igracu![]()
![]()
Ja sam rekao da nije bio prioritet,da nam je potrebni vazdnji vezni.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 jan 2014, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: boki86, OzmoodPinglewood i 36 gostiju.