Zato ga i dovodesoxx je napisao/la:Nego Essien vam moze igrati i LP

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Zato ga i dovodesoxx je napisao/la:Nego Essien vam moze igrati i LP
Jedino ko je kupljen to je Balotelli,s tim da sam misljenja da je to uradjeno da se prkosi Interu,ovo ostalo je su sve Gallianijevi talovi sa "haverom" iz Genoe,Pastore cak koliko se sjecam i Cavani,Witsel nisu bili dovoljno dobri Braidi jer su njemu nudjeni i on ih je kao scoutirao i nije covjek bio impresioniran njihovim kvalitetima ali zato Bakaye Traore jesteMaGiCa je napisao/la:Generalno, problem Milana su losa organizacija kluba i neimanje nikakvog plana.
Mislim, koliko vidim, tu ima nesto tipa 3 neke struje u klubu: Gallianijeva (old school), Barbarina (moderni pristup) i ona od Silvia (pomirljivo bezmudashenje) koje direktno utichu na funkcionisanje prvog tima.
Kad se Roma ponovno sagradila po Garciom, Napoli ulozio sve pare od Cavanija i dodao 20m€ za pojachanja, Fiorentina sachuvala tim i dodatno ga osnazhila (uz zamene za Ljajica i Jovetica)...bilo je jasno da Milan bez ozbiljnog mercata nema sta da trazhi u borbi za mesto koje vodi u LS. I sta su ljudi uradili: prodali KPBa i doveli Birsu i Matrija![]()
![]()
Niti jedno trajno reshenje nije nadjeno. Golman je chovek koji je Didi i Rossiju bio grejac klupe, onda kad je ACM bio ozbiljan klub u Evropi. Bekovi su prosek, samo Shilja ima perspektivu, daleko od evropskog vrha. Odbrana trula, da je sramotno ko sve nosi dres ovog kluba. Sredina neinventivna i losha u trkackom smislu, barem 4 kluba u Serie A imaju drastichno bolju sredinu. Napadachi - to je OK, ali samo za italijanske okvire.
Oslanjanje na free transfere, davanje faraonskih plata istroshenim has beensima, nepostojanje pravih ljudi u scouting sluzbi (npr. otisao Kaka, nudjen im Pastore, oni ocenili da je JP losh, otishao u Palermo odakle se prodao za 40 milja)...jednostavno ovo je delo vishegodishnjeg javashluka.
Strasnu moc zapazanja imaju,svaka im castfrancobaresi je napisao/la:Kaže Di Marzio, da je ova gungula oko Essiena počela sinoć. Odnosno onaj poraz je navodno otvorio oči čelnicima Milana, koji su zaključili da se na pojedine igrale ne mogu osloniti.
Ako imas vise od dva termina odigrana u zadnjem mjesecu onda ides u vezni red umjesto Nocerinaahmad_tz je napisao/la:mogul ja u spic za nas
Imam jastaWarrick je napisao/la:Ako imas vise od dva termina odigrana u zadnjem mjesecu onda ides u vezni red umjesto Nocerinaahmad_tz je napisao/la:mogul ja u spic za nas
Pa to je ona joj sto volim ovaj rezim dok svi rade a ja lezimrope11 je napisao/la:A sta su ono na pocetku pricali, kao uspostavit ce novi rezim treniranja da ne bi u drugom dijelu sezone bili umorni, a ono nam poslije toga pola ekipe otpalo zbog povrede misica. Da ne pricam da hudi crkavaju na terenu, sat vremena im tapija.
Sta ti je reci, profesionalci. Da mi je samo znati koji je to genije bio zaduzen za kondiciju igraca.
Čelnici Milana su izgleda sve dogovorili sa Essienovim agentom, te za sada nedostaje samo zeleno svjetlo Chelsea. Došao bi na posudbu sa pravom otkupa, a Milan bi plaćao pola plate, ostatak bi Chelsea. Essien ima platu oko 5 mil.
![]()
Dobro nam dosao!EDIX je napisao/la:tacno prije 11 godina rodila se ljubav perema crveno- crnom dresu(AC MILAN) iz dana u dan ta ljubav je sve vise rasla,bila je uzivancija gledati igrace svjeske klase kao sto su:dida,maldini,nesta,cafu, Serginho,amrosini,gatuso,rui costa,Costacurta,seedorf,pirlo,kaka, Shevchenko,Inzaghi.......tim pred kojim je strahovo svaki klub na svijetu,tim na koga je svaki rosonero mogao da bude ponosan,berluskoni koji je dovodio igrace svjeske klase i nije pito kolko igrac kosta,tim u koga je klupa bila jaca od pola lige.Ovo sto danas gledamo nije ni losa kopija onog starog milana,sta se desilo u glavama berluskonija i galijania pa da igrace sabjeru po merhametu,da dovode u klub igrace koji nisu dostojni ni klupe milana a kamoli da vode milan ka vrhu svih natjecanja,zar igraci poput nocerina,konstanta,birse,silvestra i sl. budu zamjena gore navedenim igracima.Gledam i nemogu da vjerujem sta se dogodilo mom Milanu,uspjeli su u kratko vrijeme da od jednog velikana naprave prosjecan klub kome je Liga Evrope nemoguca misija a kamo li Liga Prvaka u kome su uvije ostvarivali dobre rezultate.Ovoj ekipi treba dosta dosta promjena ne samo promjena trenera,treba se rijesiti ovih polovnjaka ako nista podijelit ih dzabe samo da se nose iz kluba kojeg nisu dostojni a berluskoni ako nema para ili ambicije da milan vrati na stare puteve slave neka proda klub nekome ko ima i jedno i drugo a sigurno ima takvih ljudi.Neznam za vas ali ja nemogu vise gledat kako voljeni klub iz dana u dan sve vise tone.
hvala na dobrodoslici.........muxa je napisao/la:Dobro nam dosao!EDIX je napisao/la:tacno prije 11 godina rodila se ljubav perema crveno- crnom dresu(AC MILAN) iz dana u dan ta ljubav je sve vise rasla,bila je uzivancija gledati igrace svjeske klase kao sto su:dida,maldini,nesta,cafu, Serginho,amrosini,gatuso,rui costa,Costacurta,seedorf,pirlo,kaka, Shevchenko,Inzaghi.......tim pred kojim je strahovo svaki klub na svijetu,tim na koga je svaki rosonero mogao da bude ponosan,berluskoni koji je dovodio igrace svjeske klase i nije pito kolko igrac kosta,tim u koga je klupa bila jaca od pola lige.Ovo sto danas gledamo nije ni losa kopija onog starog milana,sta se desilo u glavama berluskonija i galijania pa da igrace sabjeru po merhametu,da dovode u klub igrace koji nisu dostojni ni klupe milana a kamoli da vode milan ka vrhu svih natjecanja,zar igraci poput nocerina,konstanta,birse,silvestra i sl. budu zamjena gore navedenim igracima.Gledam i nemogu da vjerujem sta se dogodilo mom Milanu,uspjeli su u kratko vrijeme da od jednog velikana naprave prosjecan klub kome je Liga Evrope nemoguca misija a kamo li Liga Prvaka u kome su uvije ostvarivali dobre rezultate.Ovoj ekipi treba dosta dosta promjena ne samo promjena trenera,treba se rijesiti ovih polovnjaka ako nista podijelit ih dzabe samo da se nose iz kluba kojeg nisu dostojni a berluskoni ako nema para ili ambicije da milan vrati na stare puteve slave neka proda klub nekome ko ima i jedno i drugo a sigurno ima takvih ljudi.Neznam za vas ali ja nemogu vise gledat kako voljeni klub iz dana u dan sve vise tone.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.