Nisu mi jasni neki pojedinci ovdje, cuj nije trebao doci, sad imamo 2 golmana i nek se bore za mjesto, a Jarni ce imati slatke muke, a mi navijaci trebamo sad dolaziti u sto vecem broju!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hvala Chelsea na igracu
Nisu mi jasni neki pojedinci ovdje, cuj nije trebao doci, sad imamo 2 golmana i nek se bore za mjesto, a Jarni ce imati slatke muke, a mi navijaci trebamo sad dolaziti u sto vecem broju!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
igrač koji vrijedi jako mnogo ali iz asebe nema ni blizu ono sto ima Delač...nije mi jasno kako ovaj momak (Armin) ne igra za U21likusa je napisao/la:Cekaj a Armin Hodzic ?aS_Roma je napisao/la:A dajte pomalo ba![]()
Nego dogovara suradnju sa Vitezom i Travnikom oko posudbe igraca, a neko sa Cardiffom i Celzijem![]()
![]()
Ako poderemo Čelika, protiv Olimpica ima da bude 10 milja sigurno
Gdje pise nije trebao doci.Burberry46 je napisao/la:Hvala Chelsea na igracu![]()
![]()
Ja sam rekao da nije bio prioritet,da nam je potrebni vazdnji vezni.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 jan 2014, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
rammstein je napisao/la:igrač koji vrijedi jako mnogo ali iz asebe nema ni blizu ono sto ima Delač...nije mi jasno kako ovaj momak (Armin) ne igra za U21likusa je napisao/la:Cekaj a Armin Hodzic ?aS_Roma je napisao/la:A dajte pomalo ba![]()
Nego dogovara suradnju sa Vitezom i Travnikom oko posudbe igraca, a neko sa Cardiffom i Celzijem![]()
![]()
Treba Vladi dat 5 milja eura.
Zato je u rezervi ,ako se neko povrijedi.
i meni vala , zato više neću da pokušavam ništaHead je napisao/la:Mene strah napraviti formaciju.Sve mi nesto zao izbaciti nekog.
Izvini, ali šta to Delač ima ? Potpis za Čelzi bez ijednog nastupa , posudbu u Viteseu bez ijednog nastupa , posudbu u prosječni češki klub sa jednim nastupom , posudbu u Portugal bez ijednog nastupa i povratak u Inter Zaprešić i Vojvodinu gdje upisao nešto više od 20 nastupa.rammstein je napisao/la:igrač koji vrijedi jako mnogo ali iz asebe nema ni blizu ono sto ima Delač...nije mi jasno kako ovaj momak (Armin) ne igra za U21likusa je napisao/la:Cekaj a Armin Hodzic ?aS_Roma je napisao/la:A dajte pomalo ba![]()
![]()
Još jedan u nizu propalih talenata , koji nije opravdao šta se od njega očekivalo
ZELJEZNICAR 1921!
- Burberry46
- Kontakt:
evo, napises jedan normalan post i eto padobranca... citaj te klubove i poredi ih sa Arminovim klubovima i nema potrebe da dalje ti pišem nista
da je toliki levat od golmana mislis da bi njega Celzi drzao pod ugovorom ?
Sad kad napisu Antolovic i Bukvic su bolji

Sad kad napisu Antolovic i Bukvic su bolji
Zadnja izmjena: aS_Roma, dana/u 23 jan 2014, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Cekaj a Armin Hodzic ?
[/quote]
igrač koji vrijedi jako mnogo ali iz asebe nema ni blizu ono sto ima Delač...nije mi jasno kako ovaj momak (Armin) ne igra za U21
[/quote]
Izvini, ali šta to Delač ima ? Potpis za Čelzi bez ijednog nastupa , posudbu u Viteseu bez ijednog nastupa , posudbu u prosječni češki klub sa jednim nastupom , posudbu u Portugal bez ijednog nastupa i povratak u Inter Zaprešić i Vojvodinu gdje upisao nešto više od 20 nastupa.
Još jedan u nizu propalih talenata , koji nije opravdao šta se od njega očekivalo[/quote]
Upravu si, ali zato je Antolović ispunio sva očekivanja
igrač koji vrijedi jako mnogo ali iz asebe nema ni blizu ono sto ima Delač...nije mi jasno kako ovaj momak (Armin) ne igra za U21
Izvini, ali šta to Delač ima ? Potpis za Čelzi bez ijednog nastupa , posudbu u Viteseu bez ijednog nastupa , posudbu u prosječni češki klub sa jednim nastupom , posudbu u Portugal bez ijednog nastupa i povratak u Inter Zaprešić i Vojvodinu gdje upisao nešto više od 20 nastupa.
Još jedan u nizu propalih talenata , koji nije opravdao šta se od njega očekivalo[/quote]
Upravu si, ali zato je Antolović ispunio sva očekivanja
SRETAN BROJ - 1725
Gdje je on,treba mu dati vode i secera.Head je napisao/la:Djesi timeline qrcem katran mjes'o.
rammstein je napisao/la:igrač koji vrijedi jako mnogo ali iz asebe nema ni blizu ono sto ima Delač...nije mi jasno kako ovaj momak (Armin) ne igra za U21likusa je napisao/la:Cekaj a Armin Hodzic ?aS_Roma je napisao/la:A dajte pomalo ba![]()
![]()

Na kraju svake price vase je sve najbolje
Željeznicar za život cijeli !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Hordas Doboj je napisao/la:Juan Mata nam ode ispred nosa!![]()
to kralju
Samo cemo mi Ameobija i Kabaja zaganjtiHZ_ilidzaa je napisao/la:Hordas Doboj je napisao/la:Juan Mata nam ode ispred nosa!![]()
![]()
to kralju
HZ_ilidzaa je napisao/la:Hordas Doboj je napisao/la:Juan Mata nam ode ispred nosa!![]()
![]()
to kralju
Evo jedno saopstenje iz Chelsea.
Juan Mata ima ponudu iz Manchester U a golman Mateja Delač iz FK.Sarajeva.
Samuel Eto na kraju sezone dolazi u Sarajevo .
- moustapha
- Kontakt:
Mislis da bi on prihvatio da sjedi na klupi. Vidis da se i Velikonja tri dana premislja da li da potpise, valja se izboriti za mjesto pored Bilbije i Velkoskog.Zastone je napisao/la:Samuel Eto na kraju sezone dolazi u Sarajevo .
#divovi
pitic je napisao/la:Još jedan u nizu propalih talenata , koji nije opravdao šta se od njega očekivalo
Cekaj jel to opet prica vasa ko ona o komazecu propali talenat nemoj te vise molim vas
Ti si opet šampion !