Moderator/ica: rio_Ferdy88
bhsport WroteColon"Osim Bećirbegovića, bit će tu još kvalitetnih igrača. U perspektivi u reprezentaciji želimo angažirati i nekoliko kvalitetnih stranaca, kojima ćemo pokušati osigurati dobivanje državljanstva naše zemlje da bismo imali što jači državni tim" zaključio je Zaimović.
badblueboylivno WroteColonbhsport WroteColon"Osim Bećirbegovića, bit će tu još kvalitetnih igrača. U perspektivi u reprezentaciji želimo angažirati i nekoliko kvalitetnih stranaca, kojima ćemo pokušati osigurati dobivanje državljanstva naše zemlje da bismo imali što jači državni tim" zaključio je Zaimović.
Čovjek je očito neinformiran, igrač mora igrati dvije sezone u državi za čiju bi reprezentaciju igrao - skoro svi sjevernoamerički Hrvati iz Medveščaka su morali igrati dvije godine u Medveščaku da bi stekli pravo igranja za reprezentaciju, kao i stranci Letang, MacCaulay... pravilo je glupo, koči razvoj hokeja u nehokejaškim zemljama, ali tako je.
Adi_Zepce WroteColonMiske dao podrsku nasim hokejasima.Nisam znao da je i on strastveni ljubitelj ovog sporta.Sad mi je jos drazi
Virtu4l WroteColonAdi_Zepce WroteColonMiske dao podrsku nasim hokejasima.Nisam znao da je i on strastveni ljubitelj ovog sporta.Sad mi je jos drazi
Lako se zaljubiti u hokej, jedan od najdinamičnijih sportova. Ja sam gledao par utakmica uživo i stvarno je fenomenalan doživljaj.
Unofficialpage WroteColonOvdje piše da oni prenose
http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... l=hayat-tv
Počela prodaja ulaznica za utakmicu hokejaške reprezentacije! BHFanaticosi dolaze podržati ledene Zmajeve!
Veliki interes vlada za svjetsku hokejašku senzaciju i utakmicu reprezentacija Bosne i Hercegovine sa Turskom.
Ovaj meč na rasporedu je u subotu od 19 sati u dvorani Zetra, a ulaznice su već u prodaji na svim prodajnim mjestima Kupikartu.ba u Sarajevu, po cijeni od 5 i 7 KM. Nacionalni tim BiH u hokeju na ledu istinska je svjetska senzacija jer naša zemlja nema ni ledenu dvoranu, a led za treniranje i mečeve dostupan je svega tri mjeseca godišnje.
No, neće to smetati našim Zmajevima da favorizovanim gostima pruže dostojan otpor, a posebno je važna velika podrška navijača. Tribine Zetre bit će popunjene, a očekuje se vatrena atmosfera jer dolazak je najavio i veliki broj BH Fanaticosa.
Karte se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Bosanski Kulturni Centar, Branilaca Sarajeva 24, Raisseburo, Fra A. Zvizdovića 1 (Unitic), Centrotrans, Agencija Ferhadija, Cafe Opera, Branilaca Grada bb, Dea Hillton, Branislava Đurđeva 8/1, Magaza, Veliki ćurčiluk 20, Gaudi Lufthansa City Center, Trampina 10/II, Kompas Tours, Maršala Tita bb, ZOI Tours agencija, Branilaca Sarajeva 21, Tropik Media Shop - BBI Centar.
Natrag na “Reprezentacije BiH u ostalim sportovima”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.