FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

pitic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pitic » 23 jan 2014, 15:53

moustapha je napisao/la:Ma kakav finansijski kokuzluk, pa kaze Gredic proslu godinu pozitivno poslovali.
Ma ja ba, otišao Amaw u inostranstvo da nađa glavnog sponzora u vidu Gazproma itd.
SRETAN BROJ - 1725

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 jan 2014, 15:57

amypitar je napisao/la:
samozeljo1987 je napisao/la:Hadžić otišo u Slobodu Tz
Na fb.stranicama FK.Slobode doslovno pise da su šokirani da jedan igrac Želje dolazi u njihov klub.Ali kako pišu,a po rijecima Hadzica na Grbavici vlada finansijski kokuzluk.
Sve se rastalilo. Zeljo druga liga..

Ncncnc...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 jan 2014, 16:09

Sta ovo smrdi ovdje...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 23 jan 2014, 16:21

Pa i vlada kokuzluk, ne znam u čemu je problem, vidite da se budžet pokušava rasteretiti, pa svi dobijaju slobodne papire u zamjenu za oprost dugova, tipa Hadžić, Čolić, Škaljić, pa se daje djeci da iz ljubavi igraju za 500 KM mjesečno. Plate su neredovne, ali opet ćemo biti prvi ;)

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 23 jan 2014, 16:22

Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta ovo smrdi ovdje...
Ako neko nema pravo da negoduje na postove navijača Sarajeva na ovoj temi, to si svakako ti.
Svakodnevno visiš na temi FCS, nekad i napišeš nešto zanimljivo i konstruktivno, ali uglavnom provociraš.
A prvi se javiš na ovoj temi kako bi prigovorio navijačima Sarajeva, juče baš čitam kako govoriš nekom pitaru
da odleprša sa teme...
Ako ti nisu jasna pravila foruma, pitaj Aldinna, on zna gdje je sve dozvoljeno pisati.
F.K.SARAJEVO

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 23 jan 2014, 16:25

sta ces ti onda na temi FK Sarajevo , pises kao fol nesto pametno ?

Elem mimo toga, cuo sam od jednog manijaka koji je bas upucen u desavanja oko kluba da ce vam Spahic doci koji je prije igrao kod vas
Zadnja izmjena: aS_Roma, dana/u 23 jan 2014, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.

Rios

Post Postao/la Rios » 23 jan 2014, 16:28

Hocemo li,koliko i s kim igrati prijateljske utakmice u Medjugorju,zna li neko? Posto ima sad ova opcija na Mojoj TV gledanja tih pripremnih utakmica,pa zato..Pitare protiv Brotnja su stavili,nadam se da ce i nasu koju..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

SarajlijaTM

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 jan 2014, 16:34

aS_Roma je napisao/la:

Elem mimo toga, cuo sam od jednog manijaka koji je bas upucen u desavanja oko kluba da ce vam Spahic doci koji je prije igrao kod vas
Slagao te jaran, ako cujes za lijevog beka povjeruju, ostalo jok

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

aS_Roma

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la aS_Roma » 23 jan 2014, 16:37

SarajlijaTM je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:

Slagao te jaran, ako cujes za lijevog beka povjeruju, ostalo jok

pa zar on nije taj bek :) , da laze nema razloga, mozda su njega slagali

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 23 jan 2014, 16:46

aS_Roma je napisao/la:

molotovljev je napisao/la:
Ako neko nema pravo da negoduje na postove navijača Sarajeva na ovoj temi, to si svakako ti.
Svakodnevno visiš na temi FCS, nekad i napišeš nešto zanimljivo i konstruktivno, ali uglavnom provociraš.
A prvi se javiš na ovoj temi kako bi prigovorio navijačima Sarajeva, juče baš čitam kako govoriš nekom pitaru
da odleprša sa teme...
Ako ti nisu jasna pravila foruma, pitaj Aldinna, on zna gdje je sve dozvoljeno pisati.
Ovo su vama normalni odgovori i javljanja na temu? Kad sam ja ovako nesto napisao? Koji likovi, ne mozes da vjerujes, psihologija, mentalitet, divovi... Ja kad nesto napisem, to je sa argumentima i vezano za temu... ;)
pitic je napisao/la: Jel to opet uteko :lol:
pitic je napisao/la: Ma ja ba, otišao Amaw u inostranstvo da nađa glavnog sponzora u vidu Gazproma itd.
amypitar je napisao/la:
samozeljo1987 je napisao/la:Hadžić otišo u Slobodu Tz
Na fb.stranicama FK.Slobode doslovno pise da su šokirani da jedan igrac Želje dolazi u njihov klub.Ali kako pišu,a po rijecima Hadzica na Grbavici vlada finansijski kokuzluk.
moustapha je napisao/la:Ma kakav finansijski kokuzluk, pa kaze Gredic proslu godinu pozitivno poslovali.
Ako imate sta PAMETNO napisati, ili normalno se zezati, bujrum, ali vecina su kompleksasi i jadnici, bubuljicasta djeca...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 23 jan 2014, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 jan 2014, 16:46

nece on doci ne brinite se :mrgreen:

http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... jio+trofej" onclick="window.open(this.href);return false;
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 jan 2014, 16:49

@asroma - desna strana, odbrana generalno je on
Pricalo se, sto jest jest, ali 99% da od toga nema nista

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 jan 2014, 16:55

Pitarluk utusi.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 23 jan 2014, 16:56

SarajlijaTM je napisao/la:@asroma - desna strana, odbrana generalno je on
Pricalo se, sto jest jest, ali 99% da od toga nema nista

Amir je paša lijevi bočni :)

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 23 jan 2014, 17:00

Koji ce muk da nastupi na ovoj temi u Maju mijesecu. Kako ce se umaciti kad im se krv bude pila. Neka ih sad za sad. Oni misle da su ekstra jaki sa Puricem, Baricem, I golmanom Chelsea koji je u 5 sezona branio 20 utakmica.

A ako dodju ova 4 igraca koja se pokusavaju dovesti ama I ako ne dodju titula je nasa. Samo bih jos volio da ih dobijemo u kupu pa da im sjebemo sezonu do daske. A nije iskljuceno da oni zavrse i iza Olimpika. Pustite ih neka laju, ker koji laje ne ujeda.

Zna Amar protiv euforije. A Abdulahu je nabio kompleks za sva vremena. A Dino je plakao pred sjeverom Amar kupuje sudije. :lol:

Kako ce lijep Maj mijesec biti. Vi pojma nemate. Vi mladji niste svjesni da smo mi gotovo pa sampioni, ne laje ker zbog sela nego zbog sebe. Neka ih neka laju na kraju ce se umaciti :lol:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 jan 2014, 17:01

pustite mundire, uvijek su pretenciozni u izjavama a na kraju im se pjeva điglo ga ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 23 jan 2014, 17:09

Ekipa odradila trening, sutra u Međugorje

http://fkzeljeznicar.ba/ekipa-odradila- ... orje/7823/" onclick="window.open(this.href);return false;

feningitm87
Kontakt:

Post Postao/la feningitm87 » 23 jan 2014, 17:13

KogaBrigaZaNick je napisao/la: Ako misliš na KSC na Ilidži, to ti je jedno pola minute udaljenosti od tramvajske stanice na Ilidži. Ne kontam zbog čega ovi neki smajliji, valjda zbog toga što ti misliš da su na Ilidži svi seljaci pa smiješno. Sviđalo se to tebi ili ne, i Ilidža je dio Sarajeva, a ti kao građanin Sarajeva bi trebalo da poznaješ sve njegove dijelove. Budi mi pozdravljen.
@KogaBrigaZaNick Stvarno nisam imao namjeru da provociram, niti imam nesto protiv ilidze ili gradjana koji zive u tom dijelu grada, htio sam samo reci da stvarno rijetko idem u taj dio grada (nemam potrebe, a i podaleko mi je dosta), tako da nemam predstavu gdje se dvorana nalazi (nisam tamo isao do sad, jbg tako se poklopi). Halali buraz, bez nervoze :)

@PL BiH -1 Ma pusti ih. Vidis da pitari samo gomilaju igrace, ko olimpic, i to jos dovode (ponovo) prosjecne igrace bar za mene. Mi imamo zaista mladu ali uigranu ekipu, nesto laksi raspored, ali posto je ekipa realno neiskusna samo ali samo uz puno vecu podrsku sa tribina nego u prvoj polusezoni mogu do titule, a vjerujem i do kupa ;)

...grbavica puna i svi pjevaju, manijaci proslavljaju titulu... :)
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...

ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 jan 2014, 17:15

Hebem ga ja, opijali smo se nekad zajedno, koliko se sjecam lijeva strana mu ko oduzeta bila :-D :-D :-D

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 23 jan 2014, 17:27

" onclick="window.open(this.href);return false;

za pitare nase pjesmica da odu vise s teme konacno...
Dodjem da procitam nesto oni mi pisu koliko imamo,koliko dugujemo(a znaju sve ljudi,upuceni drama)..

pogledajte samo slike fejzica ove s treninga rekao sam prije nekoliko dana da je jak i cvrst,znam iz iskustva da je borben i da smo igrali zajedno nekada..
volio bi ga iskreno vidjeti od polusezone na stoperskom mjestu,vjerujem da bi se uklopio..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”