FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

joksimovic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la joksimovic » 23 jan 2014, 16:47

fukaratz je napisao/la:Joksimovicu posusti nas vise s Smigijem :!: momak je igrao u Slobodi i uveo nas u drugu ligu :!: gdje je ta njegova statistika koja ga opravdava? gdje god da je igro nije radio ono sto je trebao "davao golove" :!: ima nase djece kao Bekic, Mesanovic, Husejinovic al te momke mi ne mozemo dovesti!
Koje licemjerstvo.Momak je igrao za Zvijezdu i to odlično,ali nema mu ćaća veze sa Husarom,a on se samo pita.

Neka igraju tvoji igrači.Malo si providan bilan. ;)

SamoTZ
Kontakt:

Re: Elko

Post Postao/la SamoTZ » 23 jan 2014, 16:48

joksimovic je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:ako neko misli da ih Ciro nece moc uigrati grdno se vara! 15 godina sam pratio teninge Slobode ovo sad kod cire je cisti profesionalizam :!: covjek odma vidio slabe tacke i izbacio Brckalica, Mrkvu, Kasumovica, Jaganjca,..... igraci lete po terenu na treningu kako ce tek letiti na utakmicama :!: i vec je primjetan kvalitet npr. Elmir Kuduzovic je doktor nauca, Kapic je takodjer igracina,..... uglavnom cista suprotnost od prve polusezone ne pamtim kad sam odbrojavao dane do utakmica kao sad 8-)
Od ovih nabrojanih mozda bi mogao ostati Jaganjac al mozda ako se pokaze do konacnog spiska ima jos.
Čijim si ti očima gledao boga pitaj?De malo budi iskren.Ne volim kada neko laže.Možda bi bilo dobro malo pulsometar da provjeriš,kod tih tvoji doktora i još veći broj Husarinih igrača.

Sretno Šmigi.Samo naprijed.
Nemoj tako druže, sve su to naša djeca. :)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 jan 2014, 16:49

joksimovic je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:Joksimovicu posusti nas vise s Smigijem :!: momak je igrao u Slobodi i uveo nas u drugu ligu :!: gdje je ta njegova statistika koja ga opravdava? gdje god da je igro nije radio ono sto je trebao "davao golove" :!: ima nase djece kao Bekic, Mesanovic, Husejinovic al te momke mi ne mozemo dovesti!
Koje licemjerstvo.Momak je igrao za Zvijezdu i to odlično,ali nema mu ćaća veze sa Husarom,a on se samo pita.

Neka igraju tvoji igrači.Malo si providan bilan. ;)
koji moji igraci? ti si debilan vise s tom nasom djecom koja qurcu nevaljaju :!: koliko golova je Smigi dao za Zvijezdu?
Sloboda Tuzla

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 jan 2014, 16:53

MOTIVATION VIDEO

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jan 2014, 16:53

Kakva ba nasa djeca, eto ovo sto valja i igrati ce tj Salihovic, Efendic i Selamovic. Ono sto je valjalo ostalo je otislo, mislim na igrace kao sto je Gojkovic, Mesanovic i Bekic. Da smo njih zadrzali moglo bi se pricati o nasoj djeci, ali nazalost nismo..Ovako se sad mora koncentrisati na iskusnije igrace koji su prosli sve i svasta i probati uci u ligu, a kvaliteta sada imamo...l
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 23 jan 2014, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.

tarrepl
Kontakt:

Post Postao/la tarrepl » 23 jan 2014, 16:54

Kako napreduju pojacanja iz Sarajeva??
FK Sarajevo. NK Travnik.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jan 2014, 16:55

kakav bolan Smigalovic, veze on nema sa fudbalom..posebno u ovim uslovima kada smo dobili ovakva pojacanja...od koga je bolji: Mujkica? Kapica? pa cak i Husejnbasica...da je valjao ne bi ga sve i jedan klub nogirao, eto niko ga ne voli pa i Zvijezda kojoj treba svaki dobar igrac jos pogotov Pandza im otisao.

od nase djece pojacanja su Cejvan (igra kod nas), Grado (nece se vratit zbog kraja prosle sezone, sjebo se OPET momacki), Stana (zapeli papiri), dok golman Piric, Gojkovic (sad kad im je otisao Horic), Mesanovic Almir Bekic, Rahmanovic, i Amer Bekic nema sanse da dodju u ovom momentu...mozda sam nekog zaboravio ali ostali NIKO nije pojacanje...kakav ba Smigalovic :roll:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 23 jan 2014, 16:58

Joksimovic ne može napisati poruku bez spominjanja Slobodine djece, ali iz nekog razloga forsira par njih koji objektivno nisu kvalitet, recimo Borogovac.

Ovaj dres je bio lijep.

slika

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 23 jan 2014, 17:00

tarrepl je napisao/la:Kako napreduju pojacanja iz Sarajeva??
Plakalo (kako sam vidio na jučerašnjem treningu) se odlično gradi i jak je ko zemlja. Mislim da bio mogao igrati u prvih 11 u paru sa Kapićem ili možda Mujkićem...
Huseinbašić je strašno brz kako sam primjetio i vidjećemo da li će opravdat očekivanja :)

@joksimovic;
svi su providni, samo ti nisi :ugeek:
075

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jan 2014, 17:02

Mah valjda taj Husaric sad bude radio za nas, izbio nam je Pirica momka koji sad tek ima 19 godina. Mesanovica isto nakon sto isti nije sastavio ni godinu kod nas posteno, a to sto je odigrao odigrao sjajno. U proslosti nam je bio na stetu u svakom slucaju...

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 23 jan 2014, 17:09

ultrasstyle_tz je napisao/la:kakav bolan Smigalovic, veze on nema sa fudbalom..posebno u ovim uslovima kada smo dobili ovakva pojacanja...od koga je bolji: Mujkica? Kapica? pa cak i Husejnbasica...da je valjao ne bi ga sve i jedan klub nogirao, eto niko ga ne voli pa i Zvijezda kojoj treba svaki dobar igrac jos pogotov Pandza im otisao.

od nase djece pojacanja su Cejvan (igra kod nas), Grado (nece se vratit zbog kraja prosle sezone, sjebo se OPET momacki), Stana (zapeli papiri), dok golman Piric, Gojkovic (sad kad im je otisao Horic), Mesanovic Almir Bekic, Rahmanovic, i Amer Bekic nema sanse da dodju u ovom momentu...mozda sam nekog zaboravio ali ostali NIKO nije pojacanje...kakav ba Smigalovic :roll:
Heeej pa znam ja tebe, ti si onaj skaut za balkan i istočnu europu :lol:Husara je za tebe mala maca :mrgreen:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 jan 2014, 17:57

Izgleda da je Plakalo dobio nogu !? (nezvanično, ako neko zna nešto više)

Sutra valjda tekma sa juniorima
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 23 jan 2014, 18:11

SamoTZ je napisao/la:Joksimovic ne može napisati poruku bez spominjanja Slobodine djece, ali iz nekog razloga forsira par njih koji objektivno nisu kvalitet, recimo Borogovac.

Ovaj dres je bio lijep.

slika
Ja imam ovakav dugi rukav, ako nekom treba velicina L 50KM, dzabaaa :D
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

tarrepl
Kontakt:

Post Postao/la tarrepl » 23 jan 2014, 18:13

Benjo_AFC86 je napisao/la:Izgleda da je Plakalo dobio nogu !? (nezvanično, ako neko zna nešto više)

Vec? Sta ja sad problem?
FK Sarajevo. NK Travnik.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 jan 2014, 18:15

tarrepl je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Izgleda da je Plakalo dobio nogu !? (nezvanično, ako neko zna nešto više)

Vec? Sta ja sad problem?
Kazem nezvanicno,. vidjecemo je li istina :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 jan 2014, 18:19

Plakalo nije zadovoljio! izbaceni su takodjer Fejzic, Kasumovic, Hasanovic, Pilavdzic :!: Kadic vracen u juniore
Sloboda Tuzla

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 jan 2014, 18:22

Poruka navijača Jedinstva, Slobodi!

Sva je Tuzla na noge se digla,
trenerska legenda u Slobodu stigla
doveli su Ćiru toga cigu,
da vrate Slobodu u Premijer ligu
mogu oni imat i para i volje,
al nek znaju JEDINSTVO je bolje

Hej Tuzlaci moja rajo stara,
Ćiro vam je došo radi para
briga njega za klubove naše,
on je tu da uzme pare vaše
mi imamo nebesku silu,
i igramo fudbal baš po stilu

Sve stolice navijača pune,
o JEDINSTVO čuje se sa Une uprava
i predsjednik dobar poso rade,
dovodimo mi igrače mlade
mom JEDINSTVU želim puno sreće,
niko prvo mjesto uzet nama neće.

Stihoklepci nema šta :lol: za muzičke akademije :lol:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 jan 2014, 18:24

fukaratz je napisao/la:Plakalo nije zadovoljio! izbaceni su takodjer Fejzic, Kasumovic, Hasanovic, Pilavdzic :!: Kadic vracen u juniore
To sam i ja čuo. Danas objavljen spisak otpisanih, tako da je istina ako nam se informacije poklapaju :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jan 2014, 18:26

fukaratz je napisao/la:Plakalo nije zadovoljio! izbaceni su takodjer Fejzic, Kasumovic, Hasanovic, Pilavdzic :!: Kadic vracen u juniore
E cuj nije zadovoljio. :lol:
Svašta.Pa on moze igrati u pola klubova Premijer lige. :idea:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 23 jan 2014, 18:27

Sto znaci da je sad 99% sigurno da imaju nekog drugog napadaca u igri koji bi mogao nas pojacat.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.