na marku malo manje od 240
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma

pa ovo je već nešto...xaves je napisao/la:raja imam 0.09 na wwinu, pa ako bi neko preuzeo to i podigao do 0.10bio bih zahvalan da imam bar za miimnimalnu uplatu samo mi recite username i 4. znak samo da mi neko zbavi tu feningu vise
ma dobio na pokeru freeroll pa et' ako je neko voljan pomoci koliko god smijesno zvucalo bio bih zahvalanbevanda4 je napisao/la:pa ovo je već nešto...xaves je napisao/la:raja imam 0.09 na wwinu, pa ako bi neko preuzeo to i podigao do 0.10bio bih zahvalan da imam bar za miimnimalnu uplatu samo mi recite username i 4. znak samo da mi neko zbavi tu feningu vise
2. korakfixator je napisao/la:danas idem oprezno i citav dan cu probat pravit ove slavne "korake"
1. korak
12:05 Gojowczyk P.-Bašić M. 1 @ 1,27
14:00 Foretz S.-Knoll X. 1 @ 1,27
Dva velika favorita,u svakom segmentu.Gojowczyk izmislio tenis za Basica,na domacem terenu igra,odlicna forma,ne bi smio imati prevelikih problema..Mozda nece razbiti,ali dobiti bi morao.Ista stvar i kod zena,Foretz puno iskusnija,vise joj odgovara podloga,Konll jos uvije prezelena i previse loseg servisa da bi napravila nesto ozbiljno..Ali,zene,nikad ne reci nikad..srednji ulog...moj je 5 km...dobitak 8, koji ulazem dalje

Ispratio. Sretno nam!Forster je napisao/la:Lorenzi - Alund 1 @ 1.53
Struff - Muller 1 @ 1.36 TR 2:0 @ 2
Lama - Falla TR 0:2 @ 1.53
Lorenzi vecinu sezone provodi po Challengerima i ATP turnirima u Južnoj Americi, izdominira po ovim slabim challengerima. Prosle sezone je dosao do cak 49. pozicije. Sa druge strane ima Alunda, koji ima isti princip kod biranja turnira. Samo sto njeg bas i ne veoma dobro, trenutno 138., bio je dosao do cak 83. pozicije u Augustu. Na kraju prošle godine je nagovijestio da bi u ovoj sezoni mogao i dalje, ali ga je pred Novu Godinu na turniru u Sao Paolu ponizio Pedro Sousa sa 6-2 6-0. Mučio se u 1. kolu sa G. Melzerom, nema puno šanse da dobije Lorenzia koji ima i bolju igru, a i iskustvo. Sva tri medjusobna duela bez problema dobio Lorenzi.
Struff je nastavio gdje je stao prosle godine. Igra najbolji tenis u karijeri, mlad je igrač, može još dosta da napreduje. Odličan servis, veoma visok, odlični udarci, na pocetku sezone veoma dobar. U Sidneju namučio Čilića a prije toga u kvalam dobio Veselya, Devvarmana i Kukushkina. Žrijeb ga nije pomazio na AO, Južni je ipak bio kvalitetniji. Na ovom Challengeru u Heilbronnu dobio De Scheppera, pružio odličnu igru. Gilles Muller, naravno odličan igrač bio sve do serije povreda koje su ga unazadile tako da ga je prosle sedmice na Futuresu pobijedio Katic(?). Prvo kolo je prosao samo zbog povrede Cecchinata koji ipak nije uspio izdržati cijeli meč pa je predao. Struff u ovom trenutku izmislio tenis za Mullera.
Sta reci za zadnji meč, Falla takodje miljama ispred Lame, koji je u 1. kolu dobio jos losijeg Oliva. Od Falle ocekujem najmanje finale ovdje, tako da pobjeda protiv Lame koji je od maja prosle godine samo pobijedio velikog tenisera Cachina ne bi trebala doci u pitanje. Ocekujem lagano demoliranje.
tribalhardcore je napisao/la:hokej norveska liga
Rosenborg-Stjernen 1 (1,80 )
over 5,5 ( 1,40 )

Sta bi brate LBJ sta odigra?dr.van nostrand je napisao/la:Lova je na UNDERU pa bujrum
Dwayne ne igra 100% ? Ja procita da je upitan..dr.van nostrand je napisao/la:Pa nista, ne igra Wade,
ovaj bi mogao hejterima u inat utrpat 38p, ipak tesko mu gledat Duranta i njegovih 40+ svak trecu, cetvrtu noc

Prije bih stavio oba daju gol ili na sitno 1.Igraju fin fudbal,gledao sam ih na onom prvenstvu,eh sad ne znam kakvi su gosti,mogli bi ga uvaliti.Svakako zanimljiva tekma gdje ocekujem dosta golova.Sretno.bevanda4 je napisao/la:Par: Raya Casablanca - Guimaraes (21:00)
Tip: Guimaraes daje gol
Tečaj: 1.25
Prijateljska utakmica u 80% slučajeva znači obilje golova. Pokušavam promislit u kakvom sastavu treba izaći 5. momčad Portugalske prve lige, protiv osrednje Marokanske momčadi, a da ne postignu barem jedan zgoditak!? I to, ponavljam, u prijateljskoj utakmici.. Uvijek tu bude nekakvih namještanja,prijelaza,ikseva.. Svega i svačega. Ali mislim da gol Guimaraesa ne bi trebao doći u pitanje. Ako tko voli pratiti padove kvota, na pobjedu Portugalaca tečaj je u padu u svim jačim online kladionicama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.