RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
VAHID HALILHODŽIĆ U POSJETI VELEŽU
U posjeti Veležu danas je bio proslavljeni centarfor našeg kluba, uspješni trener i selektor Alžira Vahid Halilhodžić. Dragi gost razgovarao je sa čelnicima Veleža o trenutnom stanju u „Rođenim“, ambicijama i planovima u ovoj godini. Načelno je dogovoreno da se nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu, a tokom ljeta kada je najveći broj bivših igrača Veleža u Mostaru, organizuje zajedničko druženje bivših legendi kluba sa upravom „Rođenih“. Halilhodžić se interesovao i o početku priprema Veleža, kao i o ciljevima u ovoj sezoni.
Čelnici „Rođenih“ Vahidu Halilhodžiću poželjeli su puno uspjeha na predstojećem Mundijalu u Brazilu.
fkvelez.ba
U posjeti Veležu danas je bio proslavljeni centarfor našeg kluba, uspješni trener i selektor Alžira Vahid Halilhodžić. Dragi gost razgovarao je sa čelnicima Veleža o trenutnom stanju u „Rođenim“, ambicijama i planovima u ovoj godini. Načelno je dogovoreno da se nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu, a tokom ljeta kada je najveći broj bivših igrača Veleža u Mostaru, organizuje zajedničko druženje bivših legendi kluba sa upravom „Rođenih“. Halilhodžić se interesovao i o početku priprema Veleža, kao i o ciljevima u ovoj sezoni.
Čelnici „Rođenih“ Vahidu Halilhodžiću poželjeli su puno uspjeha na predstojećem Mundijalu u Brazilu.
fkvelez.ba
Žao mi je Majkića, Majke sretno u pronalaženju novog kluba. Biće još odlazaka.
Eto saznali smo jednog od dvojice za koje je trener rekao da trebaju otići. Ja mislim da je drugi Jusufbašić
I meni je licno zao sto nas je Majke napustio, ali ruku na srce u jesenjem dijelu sezone i nije bio na svom nivou. Njegov odlazak treba vjerovatno posmatrati i sa strane olaksavanja budzeta koji je predvidjen za plate igracima. Da bi potpisali nove igrace treba napraviti mjesta to je sigurno i mislim da ce biti jos odlazaka. Treba uzeti u obzir da je Majke imao sigurno jednu od vecih plata, a da je konstantno sjedio na klupi. E sad isplati li se njega drzati na klupi a ima visoka primanja... FORZA VELEZ
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
evo pročitah na jednom portalu da je propao transfer merzića zbog radne dozvole.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Nije Jusufbeg sigurno, cuo sam da je to Ćemalović, sad da li je to istina neznamdime je napisao/la:Eto saznali smo jednog od dvojice za koje je trener rekao da trebaju otići. Ja mislim da je drugi Jusufbašić
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
E ako on ode.. Ma nema šanse 
Sent from my C1505 using Tapatalk
Sent from my C1505 using Tapatalk
- pravnik1981
- Kontakt:
A morao je sjediti na klupi kad Zvonic-Ronaldinjo MORA igrat,MORA....demamo je napisao/la:I meni je licno zao sto nas je Majke napustio, ali ruku na srce u jesenjem dijelu sezone i nije bio na svom nivou. Njegov odlazak treba vjerovatno posmatrati i sa strane olaksavanja budzeta koji je predvidjen za plate igracima. Da bi potpisali nove igrace treba napraviti mjesta to je sigurno i mislim da ce biti jos odlazaka. Treba uzeti u obzir da je Majke imao sigurno jednu od vecih plata, a da je konstantno sjedio na klupi. E sad isplati li se njega drzati na klupi a ima visoka primanja... FORZA VELEZ
pravnik1981 je napisao/la:A morao je sjediti na klupi kad Zvonic-Ronaldinjo MORA igrat,MORA....demamo je napisao/la:I meni je licno zao sto nas je Majke napustio, ali ruku na srce u jesenjem dijelu sezone i nije bio na svom nivou. Njegov odlazak treba vjerovatno posmatrati i sa strane olaksavanja budzeta koji je predvidjen za plate igracima. Da bi potpisali nove igrace treba napraviti mjesta to je sigurno i mislim da ce biti jos odlazaka. Treba uzeti u obzir da je Majke imao sigurno jednu od vecih plata, a da je konstantno sjedio na klupi. E sad isplati li se njega drzati na klupi a ima visoka primanja... FORZA VELEZ
Feja je i Anija uzeo na zub jer ovaj ne zeli da produzi ugovor po trenutnim primanjima tako da je za ocekivati da ce Ani malo vise vremena provoditi na klupi...
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
- el-fighter
- Kontakt:
Cuj ode Majkic, da nece i on u Sloodu
U svakom slucaju puno srece u nastavku karijere.
Nesto sumnjam da cemo sada pustiti i Jusufbasica, osim ako Purke ne dodje
FORZA VELEZ
Nesto sumnjam da cemo sada pustiti i Jusufbasica, osim ako Purke ne dodje
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
edgardavids
- Kontakt:
I meni je zao sto Majke ode, uvijek se borio za naš dres, davao 100% svojih mogucnosti, ali hebi ga. Zvonke razbijač je tu, vela havle ali eto. Trebalo bi biti još pojačanja, ne može se s ovim ići na kup. Ajmo Mrle, aktiviraj se malooo!
-
baloteli18
- Kontakt:
jusufbašić odlazi to je potvrđeno :-/RodjeniiBrato je napisao/la:Nije Jusufbeg sigurno, cuo sam da je to Ćemalović, sad da li je to istina neznamdime je napisao/la:Eto saznali smo jednog od dvojice za koje je trener rekao da trebaju otići. Ja mislim da je drugi Jusufbašić
-
baloteli18
- Kontakt:
Jusufbašić odlazi za dan dva,Feja ima taktiku koja vodi na dno...el-fighter je napisao/la:Cuj ode Majkic, da nece i on u SlooduU svakom slucaju puno srece u nastavku karijere.
Nesto sumnjam da cemo sada pustiti i Jusufbasica, osim ako Purke ne dodje![]()
FORZA VELEZ
ma kakvi taktika prema dole?
ovo može jedino značiti da će doći novi centafor, a ko će otići to ćemo vidjeti kada bude na službenoj stranici kluba.
Merzić izgleda ostaje u Veležu.
Žao mi je Majketa, ali ja stvarno ne znam šta Feja gleda? Jest da je igrao ovu jesen malo lošije ali je opet borac igrač, dok Zvoniću fali dosta toga, kao što je kilaža, a da ne kažem koliko je smotan kada treba izbaciti loptu iz 16-erca.
Merzić izgleda ostaje u Veležu.
Žao mi je Majketa, ali ja stvarno ne znam šta Feja gleda? Jest da je igrao ovu jesen malo lošije ali je opet borac igrač, dok Zvoniću fali dosta toga, kao što je kilaža, a da ne kažem koliko je smotan kada treba izbaciti loptu iz 16-erca.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Moze bit da je Jusuf Beg Basagic ali kao sto napisa Alem sumnjam da ce se to desiti ako se ne dovede novi napadac. Po meni Jusuf je dobar igrac samo nije dobijao dovoljno minutaze. Sta se desavalo na relaciji klub-on to niko ne zna. Mozda je je i familija Don Vito Corleone umijesana u sve to jer ga je njihov vjerni pas Luster vec jednom maltretirao. Sto se mene tice ja bi volio da ostane ili u drugom slucaju da se dovede napadac ubica kojeg jos od Ace i Dzafe cekamo ko ozeblo sunce. FORZA VELEZ
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- Titova-Juga
- Kontakt:
Mislio sam da ce dolaziti provjedeni igraci a odlaziti kodre, zvonici itd, medutim uprava me po ko zna koji put prevarila..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
što znači da još ima elemenata koji se boje jakog Veleža...Titova-Juga je napisao/la:Mislio sam da ce dolaziti provjedeni igraci a odlaziti kodre, zvonici itd, medutim uprava me po ko zna koji put prevarila..
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Haj bar imamo zagarantovanih 11 utakmica yebavanja svima na stadionu + gratis kuci kad se vratis zeni i djeciTitova-Juga je napisao/la:Mislio sam da ce dolaziti provjedeni igraci a odlaziti kodre, zvonici itd, medutim uprava me po ko zna koji put prevarila..
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Tako nam je to kad ograjišemo ispod tribineNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Haj bar imamo zagarantovanih 11 utakmica yebavanja svima na stadionu + gratis kuci kad se vratis zeni i djeciTitova-Juga je napisao/la:Mislio sam da ce dolaziti provjedeni igraci a odlaziti kodre, zvonici itd, medutim uprava me po ko zna koji put prevarila..![]()
![]()
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
vm22 je napisao/la:Tako nam je to kad ograjišemo ispod tribineNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Haj bar imamo zagarantovanih 11 utakmica yebavanja svima na stadionu + gratis kuci kad se vratis zeni i djeciTitova-Juga je napisao/la:Mislio sam da ce dolaziti provjedeni igraci a odlaziti kodre, zvonici itd, medutim uprava me po ko zna koji put prevarila..![]()
![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.