Od manje poznatih, pod ovim manje poznatim , podrazumjevam igrace iz Bundeslige, a koji nisu stalno po medijima, ne igraju u klubovima tipa Real, Barcelona, Man Utd, Milan, Inter .. sta ja znam, vec ovaj momak Lasogga iz Hsv-a ak se ne varam
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- BavaracZenica
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kud bas njega Farineli
Mali jest dobar, brz, stvarno se navikao odavno na Bundesligu, ali mislim da nam ne treba zaista, koliko znam igra spica, ma da moze i krlinog napadaca igrat.
Od manje poznatih, pod ovim manje poznatim , podrazumjevam igrace iz Bundeslige, a koji nisu stalno po medijima, ne igraju u klubovima tipa Real, Barcelona, Man Utd, Milan, Inter .. sta ja znam, vec ovaj momak Lasogga iz Hsv-a ak se ne varam
sta ti jeeeee baa.. ubi sakama
FC Bayern !!!!!
- farinelli123
- Kontakt:
Da nismo doveli Levandovskija ovaj "mali" bi nam leg'o sam' takO.
Verujem da ga Pep ima u vidu.
Bilo bi mi zao da ga neki klub van Nemacke dovede za neke smesne pare. Voleo bih da ga vidim i u Dortmundu, pa tek onda kod nas.
Verujem da ga Pep ima u vidu.
Bilo bi mi zao da ga neki klub van Nemacke dovede za neke smesne pare. Voleo bih da ga vidim i u Dortmundu, pa tek onda kod nas.
•
Pozz.momci nije me dugo bilo ,zahvaljuci djecurliji katalonskoj tako dobrim djelom i administrativnoj ,moderatorskoj zbog cijeg sam hira morao 15 dana rintati u banovicima
.Ovom prilikom zelim posramim i da kazem moderaciji da je totalno subjektivna ,kriteriji banovanja im je pa malo je reci presmjesan i ne objektivan,ima tu par ljubimaca koji mogu da rade sta hoce i onda kada treba banovati nadju bez upozrenja neku zrtvu.Ovaj forum je postao presmijesan na jedan odredeni nacin kao i osobe koje su zaduzene za organizaciju cjelokupnog foruma ,o tome se moze pricati ,ali bojim se da bi to zavrislo mojim trajnim prijevremenim odlaskom u banovice ,pa cu to nekada ostaviti za kraj kada bude vakat.
p.s:momci imal kakvih nagovjestaja o mogucem produzenju ugovora robenu ,u zadnje vrijeme nisam bas u toku imal kakvih vijesti.
,sta je sa onim nasim seceru jel ziv ovaj pdf je u nekoj letargiji ,treba on da malo podigne atmosferu.
p.s:momci imal kakvih nagovjestaja o mogucem produzenju ugovora robenu ,u zadnje vrijeme nisam bas u toku imal kakvih vijesti.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Dragi PEPune, kako bolan opet ti u Banoviće? Treba reći kondukteru da ti više kartu ne naplaćuju
Pusti se bolan te djece koja još uvijek mokri u krevetu i ostani sa finom rajom i kasnije samo za uši i po ćuni udri 
Što se tiče večerašnje tekme, ne očekujem ljepoticu, očekujem pobjedu na guzove. Ja time zadovoljan, a ostali mogu po forumu sr@ti kako Pep (ne onaj iz Banovića
) ne valja i neJma pojma 
TWO AND A HALF MEN

Što se tiče večerašnje tekme, ne očekujem ljepoticu, očekujem pobjedu na guzove. Ja time zadovoljan, a ostali mogu po forumu sr@ti kako Pep (ne onaj iz Banovića
TWO AND A HALF MEN

Sent from my Philips Smart TV.
Svidja mi se ovaj sastav,jedino bih Robena stavio prije Mulera
Vidim da niste bas optimisticni,za mene ce sve osim pobjede biti neuspjeh
MIA SAN MIA !!!
Vidim da niste bas optimisticni,za mene ce sve osim pobjede biti neuspjeh
MIA SAN MIA !!!
autogol je napisao/la:Svidja mi se ovaj sastav,jedino bih Robena stavio prije Mulera![]()
Vidim da niste bas optimisticni,za mene ce sve osim pobjede biti neuspjeh![]()
MIA SAN MIA !!!
ma ova tekma je nasa sigurno ,ne nekim velikim rezultatom ali dovoljno za 3 boda.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Menhen'Glabaš je uvijek tezak protivnik.
Zelim da se dobro namuce momci
, pozelio sam ih vidjeti kad bas zapnu.
Zelim da se dobro namuce momci
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bez Riberya, Javija, Schweinija i Mandze ali opet to izgleda dosta jako i dosta uvjerljivo a sta ce na kraju od svega biti vidjecemo.
Prva utakmica u drugom dijelu sezone i to na jednom od najtezih gostovanja, ne iz razloga sto je Gladbach jaka ekipa nego prvenstveno zbog toga sto tamo nemamo neki ekstra pozitivan skor a u prilog nam ne ide domacinstvo Gladbacha koji je u prvom dijelu sezone sve utakmice na ovom stadionu dobio osim u zadnjem kolu kada su remizirali.
Bayern je svakako favorit i sve osim pobjede bi bilo ravno iznenadjenju.
Idemo uganjati prvu tricu nakon mjesec dana pauze i zapoceti drugi dio onako kako se prvi zavrsio.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
Prva utakmica u drugom dijelu sezone i to na jednom od najtezih gostovanja, ne iz razloga sto je Gladbach jaka ekipa nego prvenstveno zbog toga sto tamo nemamo neki ekstra pozitivan skor a u prilog nam ne ide domacinstvo Gladbacha koji je u prvom dijelu sezone sve utakmice na ovom stadionu dobio osim u zadnjem kolu kada su remizirali.
Bayern je svakako favorit i sve osim pobjede bi bilo ravno iznenadjenju.
Idemo uganjati prvu tricu nakon mjesec dana pauze i zapoceti drugi dio onako kako se prvi zavrsio.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lahm veceras slavi jubilej. Odigrace 300-tu utakmicu u Bundesligi.
Njemu i Robbenu koji je neki dan proslavio rodjendan bi najbolji poklon bila pobjeda.
Njemu i Robbenu koji je neki dan proslavio rodjendan bi najbolji poklon bila pobjeda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sto Kroos se*re s produzenjem ?
Ne do Bog da nam ga ko hapi.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Evo govori Sammer na eurosportu da Mandzukic nije prijavljen za vecerasnji mec jer se nije dovoljno zalagao na treninzima tokom sedmice.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Konačno takmičarska utakmica našeg Bayerna baš sam se zaželio utakmica i pobjeda Bayerna
Evo Sammer kaže bez Mandže kaže nije se dovoljno zalagao natreningu pa ga Pepun izbacio iz ekipe. Tako se radi samo ko je u formi treba igrati
Prognoza
2:3
Evo Sammer kaže bez Mandže kaže nije se dovoljno zalagao natreningu pa ga Pepun izbacio iz ekipe. Tako se radi samo ko je u formi treba igrati
Prognoza
2:3
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ne sekiraj se oko toga.BadrHari je napisao/la:Sto Kroos se*re s produzenjem ?
Toni ce dobiti produzenje ugovora, samo se ceka da ga Ulli klepi po usima.
Zapikali ka mi na RMB pa poslali dopis Peri.Računajte da je Realov igrač.BadrHari je napisao/la:Sto Kroos se*re s produzenjem ?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Timewriter
- Kontakt:
Otkad to ARD prenosi BL?
Hmm, idealna prilika da se Bayernu zada prvi poraz. Remi najizgledniji, moj tip 1:1.
Mandžukiću proradili (balkanski) nervi. Šteta, predao se prije vremena.
Mandžukiću proradili (balkanski) nervi. Šteta, predao se prije vremena.
Vom Jäger zum Gejagten
Nema od tog nista druzegeronimo je napisao/la:Hmm, idealna prilika da se Bayernu zada prvi poraz.
Mali Mario odmah prijeti i zabija
- Bayern@heart
- Kontakt:
momačka akcija Gece majstor
Geronimo kakav bola poraz
Geronimo kakav bola poraz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.