stvarno šokantno!!!moustapha je napisao/la:Kakve su to plate 23. u mjesecu?
apelujem na savez da nas izbaci u drugu ligu, a uefa da nas suspenduje iz svih evropskih takmičenja na 10 godina.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
stvarno šokantno!!!moustapha je napisao/la:Kakve su to plate 23. u mjesecu?
to je toooooofedeltafrotta je napisao/la:@fczeljo
+ da se osvojene titule dodijele fcs jer su ionako kupljene
Njima titule ne trebaju to i sami kazu.fedeltafrotta je napisao/la:@fczeljo
+ da se osvojene titule dodijele fcs jer su ionako kupljene
Ma mi uopće ne trebamo da gledamo njih, niti ih gledamo. Ali dođu ovdje da nam prosipaju šuplju priču, dok liga nije počela. A kad počne biće babo naštimo, kupili utakmice, pustio vas LeotarKogaBrigaZaNick je napisao/la:E zbog ovakvih pojedinaca iz tabora FK Sarajevo ja jedva čekam da počne sezona, pa da se stvari riješe na zelenom terenu, a ne na kojekakvim press konferencijama i senzacionalističkim najavama kupovine pola engleske premijer lige. Dovedite slobodno i Messija, al džaba ne igraju pare (samo da se zna da nemaju Bog zna kakve pare uopšte). Kada Željezničar aBd u maju digne trofej ove naše lige, biće opet pressica i senzacionalističkih izjava. Al neka, ko je kako naučio...
Zapravo, dva igračaSvenZ je napisao/la:Ma nema brige ljudi, imamo i mi igraca Liverpoola pa se ne kurcimo okolo
Eh, to je ono o čemu ja pričam. Neka se skoncentrišu na svoju avliju, pa kada osvoje ligu neka nas do iznemoglosti zaje***aju. Ali ponovo će Željo biti šampion, a navijači Sarajeva će da se tješe kako njima ta titula ne treba, jer je tobože važniji nastup u Evropi (a kud ćeš boljeg nastupa u Evropi iz naše lige, nego kad si prvak i igraš pretkola LŠ). I će opet pred početak sljedeće sezone oni već biti prvaci i sve tako u krug. Al hajd, kažem opet, svako kako je naučio...Grokok je napisao/la:Ma mi uopće ne trebamo da gledamo njih, niti ih gledamo. Ali dođu ovdje da nam prosipaju šuplju priču, dok liga nije počela. A kad počne biće babo naštimo, kupili utakmice, pustio vas LeotarKogaBrigaZaNick je napisao/la:E zbog ovakvih pojedinaca iz tabora FK Sarajevo ja jedva čekam da počne sezona, pa da se stvari riješe na zelenom terenu, a ne na kojekakvim press konferencijama i senzacionalističkim najavama kupovine pola engleske premijer lige. Dovedite slobodno i Messija, al džaba ne igraju pare (samo da se zna da nemaju Bog zna kakve pare uopšte). Kada Željezničar aBd u maju digne trofej ove naše lige, biće opet pressica i senzacionalističkih izjava. Al neka, ko je kako naučio...![]()
Oni moraju ići na kocku, i fintati jer znaju da su u banani, navijače traže samo titulu, ako ne bude, sve će rastjerat po ko zna koji put. Dok nam titula ništa ne znaći, osvojamo svake godine nešto, ove ne moramo, ali ćemo uzeti samo zbog ovih šatro igrača iz Celzija što su imali pet treninga.

A da dodaš ove ostale naše mlade momke, imaš formulu za uspjeh.ChWilla je napisao/la:+ dvije najveće hrvatske golmanske nade u svoja doba. al' nemamo propagandnu diviziju da to proprati...
Jel 2 KM ulaz? I hoćel biti korteo?anonimni je napisao/la:Ko god može, u subotu na košarku!
Trenutno korisnika/ca: Arma00, bvsic, ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], Levin, Rauber33, Vedrana, WeekendOffender i 86 gostiju.