mah sve je to REKLA/KAZALA,da je tako prvo bi se oglasio Ćiro zbog čega je Plakalo napustio odn.zbog čega može da se vrati u svoje Sarajevo

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa imali ste i trenere pa dovodite maskote poput Ćire,a vidim ni Sabahudin Sasa Vugdalic je dosao,pozz;)fukara87 je napisao/la:Kakav bolan Jahasioux1989 je napisao/la:Jel Jaha potpisao??sta ce nam on koji racku, ima i boljih igraca od njega.
Stvarno nisam dosao da provociram,pitao sam jer sam danas cuo da se Jaha vraca po meni dobar momak,ovdje se borio vise od pola koji su prosli sve selekcije Radnickog,ali eto ako vi imate takvo iskustvo,uredu.A sto se tice trenera ima Sloboda puno bolje opcije od Ćire....fukaratz je napisao/la:druze Jahu smo otjerali kad nismo imali ni 11 igraca kako treba i sad da krmka vracamo u kluba koje smo trenere imali Vojovdu? Sadikovica? pa ovac Ciro ce nas vratiti tamo gdje pripadamo
sioux1989 je napisao/la: Pa imali ste i trenere pa dovodite maskote poput Ćire,a vidim ni Sabahudin Sasa Vugdalic je dosao,pozz;)
A šta ti znaš o Vugdalićusioux1989 je napisao/la:Pa imali ste i trenere pa dovodite maskote poput Ćire,a vidim ni Sabahudin Sasa Vugdalic je dosao,pozz;)fukara87 je napisao/la:Kakav bolan Jahasioux1989 je napisao/la:Jel Jaha potpisao??sta ce nam on koji racku, ima i boljih igraca od njega.
jaha jesi to tisioux1989 je napisao/la:Tacno sta se primate,sta vam je?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.