Javi i meni. Neće procurit majke miHead je napisao/la:farukzidane je napisao/la:Nezz o kojem ti Kasamiju mislisaS_Roma je napisao/la:farukzidan , najjci lik![]()
Kasami paša igra u Fulhamu, a ovo ostalo ne moras nakon 3 dana prepričavati sve znamo![]()
![]()
![]()
..kada sve znas,,,,,eto ja tebe pitam,,ko je osoba sa kojom se trenutno pregovara,,,i ako se neuspije,,ko je zamjena...pogodis li imas pice od mene
![]()
![]()
![]()
Ajde ja ti javim na pm,al procitaj pm
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
4.10.2009.
Demba Ba ?farukzidane je napisao/la:Znaces samo potpisane igrace,,a mnogi od njih su zamjena bila,,,mnogi od njih,,ponavljamGrokok je napisao/la:Pa kad se sve završi i mi ćemo sami znati bez tebe šta se dešavalo.farukzidane je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
ma kad se sve ovo zavrsi,,,rekao sam napisacu,,,jedan poduzi post,,,sta se sve desavalo,,,bilo je ko u meksickim sapunicama![]()
![]()
![]()
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
DAMIR KOJASEVIC PIKSI!!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
farukzidane
- Kontakt:
ma da je on,,,za ove lige je i predobarRule_hz je napisao/la:DAMIR KOJASEVIC PIKSI!!!!
Strpite se jos dva tri dana i sve cu napisati,,ubjedjen sam da cete se za neke igrace iznenaditi,,jer koliko sam upratio na ovom forumu,,,niko nije zanao o kome se radi,,,prva cetiri pojacanja,,,koja su trebala doci,,,samo mozda jedno bude doslo
procitaj pasa porukufarukzidane je napisao/la:ma da je on,,,za ove lige je i predobarRule_hz je napisao/la:DAMIR KOJASEVIC PIKSI!!!!
Strpite se jos dva tri dana i sve cu napisati,,ubjedjen sam da cete se za neke igrace iznenaditi,,jer koliko sam upratio na ovom forumu,,,niko nije zanao o kome se radi,,,prva cetiri pojacanja,,,koja su trebala doci,,,samo mozda jedno bude doslo
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Aj head i meni sarni na pp, znas da sam pouzdan 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ja još čekam. Ako saznam, neću ti reć!Sarajlijc@ je napisao/la:Aj head i meni sarni na pp, znas da sam pouzdan
4.10.2009.
Ja sam njemu poslao poruku ima mjesec dana, nije je ni vidio, nesto sumnjam da ce i tebi odgovoriti.Head je napisao/la:procitaj pasa porukufarukzidane je napisao/la:ma da je on,,,za ove lige je i predobarRule_hz je napisao/la:DAMIR KOJASEVIC PIKSI!!!!
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
-
farukzidane
- Kontakt:
sedmorica vas se javilo u pm,,pisem s moba,,,strpite se ljudi par dana,,,sve cu napisati opsirno,,,osim za dolazak Delaca,,,,jer prave razloge zasto je morao doci golman,,necu moci reci,,pozz,,,moram ici.
ovo vam je onaj forumas @super, samo vas lozi da je pitar.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
Ko da o kakvom narko kartelu pises, a ne o fudbalskom klubu. Ne smijes ovo, ne smijes ono... Mystery 
- JosipBukal
- Kontakt:
Jeli to najavljujete šampionsku titulu i ove godine ?
Duplu.JosipBukal je napisao/la:Jeli to najavljujete šampionsku titulu i ove godine ?
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Trostruku.JosipBukal je napisao/la:Jeli to najavljujete šampionsku titulu i ove godine ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
I grupnu fazu minimalnoJosipBukal je napisao/la:Jeli to najavljujete šampionsku titulu i ove godine ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
i dominaciju narednih 50 godina

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Eh što mi maznu misaoRule_hz je napisao/la:i dominaciju narednih 50 godina![]()
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
i da cemo jedan od preostala 2 sarajevska premijerligasa pretvori u nasu filijalu..Rule_hz je napisao/la:i dominaciju narednih 50 godina![]()
Mogu zamisliti reakciju Bandovića na dolazak Delača !!! 
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, SamoTi4000 i 52 gosta.