Coach22 je napisao/la:Mogu zamisliti reakciju Bandovića na dolazak Delača !!!
zasto? i dejo je svjestan kvaliteta njegovog jbg
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Coach22 je napisao/la:Mogu zamisliti reakciju Bandovića na dolazak Delača !!!
Čijeg kvaliteta ? Pogledaj koliko je Bandović ukupno branio u svojoj karijeri, a koliko taj kvalitetni golman ?Rule_hz je napisao/la:Coach22 je napisao/la:Mogu zamisliti reakciju Bandovića na dolazak Delača !!!
zasto? i dejo je svjestan kvaliteta njegovog jbg
nikad mu neu halaliti one kikseve u evropi ove sezone. slasticari nas izbacili..on i mehlunovic...uh,ne spominjiCoach22 je napisao/la:Ma meni je najgluplje što će on biti tu 18 mjeseci i otići ,a s tim će mo samo upropastiti Bandovića ...a Bandović pravi golman za ove lige ,jes da nas nekad nazivciraju njegovi kiksovi ali brzo to sve zaboravimo ...
Jasno je to ko dan.Ovo mu je možda četvrta posudba samo je u Vojvodina branio nešto utakmica, ostalo je samo trenirao ?Coach22 je napisao/la:Talenat jeste ,da nije nebi otišao džaba iz Intera za 3 miliona eura ... al očigledno da mu je silazna putanja
pored Čeha, Švarcera i treci je cini mi se Hilario ti ocekujes od djeteta sa 19 godina da brani u Čelziju,.. uhvati se badmintona ili bočanjaGrokok je napisao/la:On je očigledno BIO neki potencijal, međutim ako u Celziju nije dobio ni minute da brani, ako je samo trenirao, ako su ga šutali s posudbe na posudbu o kakvom ti kvalitetu pričaš. Pa zamisli kakva je njegova putanja razvijanja kao golmana. Od engleske lige je uspio doći do BH PL koja je u dnu liga svijeta. Logika ?
Tačno tako. Pored toliko ekipa u engleskoj ligi, pa čak i drugoj engleskoj ligi gdje može komotno braniti ako je veliki talenat ili bar biti drugi golman. WBA, Fulham, Norwich, Derby, QPR i tako dalje ? Taj veliki talenat je došao u PL BIH da napravi karijeru ? Za šta bi se ti trebao uhvatiti ?rammstein je napisao/la:pored Čeha, Švarcera i treci je cini mi se Hilario ti ocekujes od djeteta sa 19 godina da brani u Čelziju,.. uhvati se badmintona ili bočanjaGrokok je napisao/la:On je očigledno BIO neki potencijal, međutim ako u Celziju nije dobio ni minute da brani, ako je samo trenirao, ako su ga šutali s posudbe na posudbu o kakvom ti kvalitetu pričaš. Pa zamisli kakva je njegova putanja razvijanja kao golmana. Od engleske lige je uspio doći do BH PL koja je u dnu liga svijeta. Logika ?
jel i vi vidite sto i ja??Grokok je napisao/la:Tačno tako. Pored toliko ekipa u engleskoj ligi, pa čak i drugoj engleskoj ligi gdje može komotno braniti ako je veliki talenat ili bar biti drugi golman. WBA, Fulham, Norwich, Derby, QPR i tako dalje ? Taj veliki talenat je došao u PL BIH da napravi karijeru ? Za šta bi se ti trebao uhvatiti ?rammstein je napisao/la:pored Čeha, Švarcera i treci je cini mi se Hilario ti ocekujes od djeteta sa 19 godina da brani u Čelziju,.. uhvati se badmintona ili bočanjaGrokok je napisao/la:On je očigledno BIO neki potencijal, međutim ako u Celziju nije dobio ni minute da brani, ako je samo trenirao, ako su ga šutali s posudbe na posudbu o kakvom ti kvalitetu pričaš. Pa zamisli kakva je njegova putanja razvijanja kao golmana. Od engleske lige je uspio doći do BH PL koja je u dnu liga svijeta. Logika ?
Svako ima svoju nafaku, tako je on imao nafaku da ga neko kupi za 3 miliona i te pare bace u smeće. Može im se jer imaju love kupovati "talente".rammstein je napisao/la:covjece shvatas li ti da je on plaćen 3 000 000 i da je igraca ČELZIJA!
tako mlad golman nece niti brani u EPL nadji mi i jednog tako mladog molim te .... svaka od nabrojanih ekipa s tvoje strane su ekipe koje se ne igraju sa tim da drze na golu goloradog golmana u ligikao sto je EPL pa i druga liga ... <
dosao je negdje gdje ćelzi smatra da moze podici formua to sto je vama muka i sto ste dovodili 5. godlana nekih mađarskih liga vasa stvar
nas je bio i u repki HR
Evo koliko je branio u Vojvodini.pisac je napisao/la:Ajde prvo ovo da razjasnimo. U Vojvodini je bio prejak dok je branio. Najvise njegovom zaslugom su izbacili mislim Bursu ili Trabzon, nomoj me sad za rijec drzati. Najzasluzniji sto su se haman u grupnu fazu plasirali. Ponavljam jos jednom, raspitaj se sta o njemu misle navijaci Vojvodine, ekipe koja je miljama daleko od bilo koje ekipe iz nase lige.
A kakav je on golman, uvjerit ces se u narednom periodu. Ovi svi golmani u ligi su amateri za njega, ne samo Bandovic.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58, NazorUso, Venom i 31 gost.