FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Oni troluju nasu temu zahvaljujuci samo nama, nije mi jasno zasto uopste na ijedan njihov post dajete repliku.Ma neka pisu sta hoce jeb..i se, sta to oni mogu postici sto mi vec nismo a zadugo nam po uspjesima ne mogu ni prismrditi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
1kmgio10 je napisao/la:Jel 2 KM ulaz? I hoćel biti korteo?anonimni je napisao/la:Ko god može, u subotu na košarku!
pola sata prije tekme ispred dvorane
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- feningitm87
- Kontakt:
Steta sto nema kortea, jbg. Haj ubost cu valjda gdje je dvorana iako nisam imao prilike do sad da idem do nje.
...a kada na teren izadje nam zeljo, juzna tribina cjela zapjevaaaaa..

...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
e vala sve neke Sarajlije aman zaman ne znaju gdje je Ilidza kofa papanluk ovo ono al eto nezz sto se svi pravite blesavi... Cim izadjes iz tramvaja kreni prema hotelu Holivud i vidjet ces dvoramnu ne mozes je promasiti nikakofeningitm87 je napisao/la:Steta sto nema kortea, jbg. Haj ubost cu valjda gdje je dvorana iako nisam imao prilike do sad da idem do nje.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
sto je najveca poenta i kod njih plate bile prosle sedmice isto decembarske...kako sa tim nije upoznat...fczeljo je napisao/la:stvarno šokantno!!!moustapha je napisao/la:Kakve su to plate 23. u mjesecu?
apelujem na savez da nas izbaci u drugu ligu, a uefa da nas suspenduje iz svih evropskih takmičenja na 10 godina.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Molim neodgovornu upravu da porade po ovom pitanju,nemamo gdje vise pehare stavljat cc
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Iz Centra su nam obecali dati na Hadisonu prostoriju koja je namjenjena za pehare. Kazu od kada je napravljen stadion prostorija je prazna.
NO PYRO NO PARTY
Gdje ces gore,sad kad su ovi pehari bili u plavoj kucici na holiday marketu,dos'o Selimovic da vidi kako izgledaju,kaze pozlilo covjeku ko da je pehar Lige Sampiona vidio,vode i secera mu davali..Buu je napisao/la:Iz Centra su nam obecali dati na Hadisonu prostoriju koja je namjenjena za pehare. Kazu od kada je napravljen stadion prostorija je prazna.
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
- bistrikboy
- Kontakt:
Pa Ilidza nije u SarajevuMrRiccoli je napisao/la:e vala sve neke Sarajlije aman zaman ne znaju gdje je Ilidza kofa papanluk ovo ono al eto nezz sto se svi pravite blesavi... Cim izadjes iz tramvaja kreni prema hotelu Holivud i vidjet ces dvoramnu ne mozes je promasiti nikakofeningitm87 je napisao/la:Steta sto nema kortea, jbg. Haj ubost cu valjda gdje je dvorana iako nisam imao prilike do sad da idem do nje.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
hahah dobar dobar.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
znal neko kakvi su rezultati bili na testiranju igraca
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Fakat sve nake Sarajlice niko satro ne zna gdje dvorana

-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Ponesiti 3D naočale na Ilidžu da vas ne bi florescentne trenerke oslijepile.
Daj fkz.ba ne rise , nije problem u Ilidzi nego o papcima okolo i bas pretjerujete treba da se zavadimo rad gluposti
btw iz Starog Grada sam 
- bistrikboy
- Kontakt:
Izraz sarajlice je bas nekako atipican za Sarajlije 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
To mi je preslo od Zele dok se nekad gledala Vizabistrikboy je napisao/la:Izraz sarajlice je bas nekako atipican za Sarajlije
Odmah kod Premiuma na Ilidži a gdje je Premium to vala svi znate. 
Postoje li neke nove stvari vezane za produzenje ugovora Kvesica i Tomica ili potpisivanje sa Antolovicem?
Vidim da je Antolovic posao na pripreme u Medjugorje,ali potpis na ugovor nije stavljen.Svaka prica o produzenju ugovora sa ovom prvom dvojicom se usutila.Kao nacelan dogovor postoji.Pa ako postoji nacelan dogovor sta se onda ceka sa tim.Mozda se to i zavrsilo,a da opet niko nista ne objavljuje.
Volio bih ako neko zna bilo sta o ovome ,ali bez nagadjanja,da malo pojasni.
Inace je puno nejasnoca oko igrackog kadra.Posli smo na pripreme,i ako ovi nasi uopste misle dovesti neku poziciju u tim,trebali bi to poceti dovoditi,krajnje je vrijeme.Cisto ne mogu da vjerujem da se nasi uopste premisljaju da li nekoga angazovati.Mozemo mi ovo privesti sa ovih 11 kola,no puno je zutih kartona,a opet ne smijemo rizikovati da racunamo na to da nece biti i povrijedjenih.
Nadam se da sa nekim igracima pregovaraju,pa se nadam da ce to sto prije privesti kraju i ozvaniciti,isto kao sto se nadam da se nece previse cekati sa produzenjem ugovora za dvojicu igraca koji nam u ovom momentu mozda najvise i znace za buducnost i za eventualnu dobru prodaju.
Vidim da je Antolovic posao na pripreme u Medjugorje,ali potpis na ugovor nije stavljen.Svaka prica o produzenju ugovora sa ovom prvom dvojicom se usutila.Kao nacelan dogovor postoji.Pa ako postoji nacelan dogovor sta se onda ceka sa tim.Mozda se to i zavrsilo,a da opet niko nista ne objavljuje.
Volio bih ako neko zna bilo sta o ovome ,ali bez nagadjanja,da malo pojasni.
Inace je puno nejasnoca oko igrackog kadra.Posli smo na pripreme,i ako ovi nasi uopste misle dovesti neku poziciju u tim,trebali bi to poceti dovoditi,krajnje je vrijeme.Cisto ne mogu da vjerujem da se nasi uopste premisljaju da li nekoga angazovati.Mozemo mi ovo privesti sa ovih 11 kola,no puno je zutih kartona,a opet ne smijemo rizikovati da racunamo na to da nece biti i povrijedjenih.
Nadam se da sa nekim igracima pregovaraju,pa se nadam da ce to sto prije privesti kraju i ozvaniciti,isto kao sto se nadam da se nece previse cekati sa produzenjem ugovora za dvojicu igraca koji nam u ovom momentu mozda najvise i znace za buducnost i za eventualnu dobru prodaju.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Koliko ja znam, Kvesićev potpis je samo formalnost, vjerovatno i Antolovićev.
Meni bi lično Tomićev novi ugovor značio više nego 2-3 solidna pojačanja jer je teško da bi neko od njih u kratkom periodu nadomjestio Tomićev kvalitet.
Meni bi lično Tomićev novi ugovor značio više nego 2-3 solidna pojačanja jer je teško da bi neko od njih u kratkom periodu nadomjestio Tomićev kvalitet.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Hilmo123, Hrasno15, Omerta1921, Pact1921, Sarajevskigigant1921 i 71 gost.