ko je dobio nogu?KK_Bosna je napisao/la:sparsi bez prva dva pleja protiv kaknja. jedan dobio nogu, drugi povrijedjen i dalje.
zlatan?
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
ko je dobio nogu?KK_Bosna je napisao/la:sparsi bez prva dva pleja protiv kaknja. jedan dobio nogu, drugi povrijedjen i dalje.
ahanerminh74 je napisao/la:ko je dobio nogu?KK_Bosna je napisao/la:sparsi bez prva dva pleja protiv kaknja. jedan dobio nogu, drugi povrijedjen i dalje.
zlatan?
pa iskreno prepostavljao sam samo nisam ocekivao da ce je dobiti prije nego sto se slovenac vratiKK_Bosna je napisao/la:ahanerminh74 je napisao/la:ko je dobio nogu?KK_Bosna je napisao/la:sparsi bez prva dva pleja protiv kaknja. jedan dobio nogu, drugi povrijedjen i dalje.
zlatan?
bas tako,steta velika,15 promasenih bacanjanerminh74 je napisao/la:steta
glupo izgubise u produzetku, a da su bacanja bila malo bolja ovo bi bila pobjeda
otvoreni ugovor, tj. ako dobije bolju ponudu može ići!Mancini je napisao/la:Potpisao Bajramović!
Ocigledno da pokusavaju napraviti spoj mladosti i iskustva, imaju odlicnu skolu kosarke, ali ne mogu djeca igrati ovu ligu, pogotovo ako zele do pozicije da se bore za ABA ligu..Jackie je napisao/la:ja sad nerazumijem nista...
ja sam mislio da Spars forsira svoje mlade igrace ( kupljene mlade reprezentativce ), dok mi se sve polako cini da se oni guraju u drugi plan u odnosu na rezultat.
Jel to znaci da se trazi rezultat za koji moraju dovoditi igrace, ili je cilj afirmiranje mladih igraca ?
Zna li iko informaciju koliko od trenutnog seniorskog rostera sadrzi igrace koji su u klubu 2-3 god , a koliko ih je sa strane ?
P.S. sve mi se cini da ovim tempom krece trosenje para na dovodjenje igraca, umjesto forsiranje svojih mladih talenata koji ovaj klub posjeduje - sto je po meni greska.
bilo bi izvrsno doci do aba lige i vrabcu-buzi-glogovcu bi daleko blje bilo i 10-15 minuta u abi nego20-30 u nasoj ligi barem prvu sezonuEthel je napisao/la:Ocigledno da pokusavaju napraviti spoj mladosti i iskustva, imaju odlicnu skolu kosarke, ali ne mogu djeca igrati ovu ligu, pogotovo ako zele do pozicije da se bore za ABA ligu..Jackie je napisao/la:ja sad nerazumijem nista...
ja sam mislio da Spars forsira svoje mlade igrace ( kupljene mlade reprezentativce ), dok mi se sve polako cini da se oni guraju u drugi plan u odnosu na rezultat.
Jel to znaci da se trazi rezultat za koji moraju dovoditi igrace, ili je cilj afirmiranje mladih igraca ?
Zna li iko informaciju koliko od trenutnog seniorskog rostera sadrzi igrace koji su u klubu 2-3 god , a koliko ih je sa strane ?
P.S. sve mi se cini da ovim tempom krece trosenje para na dovodjenje igraca, umjesto forsiranje svojih mladih talenata koji ovaj klub posjeduje - sto je po meni greska.
jeste da bi im sanse bile oko 30-40%, ali ja da sam selimovici definitivno bi pokusaoEthel je napisao/la:Nije toliko nerealna opcija, ako uzmemo u obzir one kombinacije sa Širokim oko ABA lige, sa jos 2-3 iskusna pojacanja mogu napasti Široki koji ove sezone ne djeluje nepobjediv u nasoj ligi.. Naravno ja bi volio da kroz 3-4 sezone Sloboda dodje do ABA lige ali otom-potom
Ne sumnjam, jer znaju i oni koliko mogu dobiti ulaskom u ABA ligu, tek ce tada biti lakse prodavati igrace kao sto su Buza,Vrabac i ostala kompanija..nerminh74 je napisao/la:jeste da bi im sanse bile oko 30-40%, ali ja da sam selimovici definitivno bi pokusaoEthel je napisao/la:Nije toliko nerealna opcija, ako uzmemo u obzir one kombinacije sa Širokim oko ABA lige, sa jos 2-3 iskusna pojacanja mogu napasti Široki koji ove sezone ne djeluje nepobjediv u nasoj ligi.. Naravno ja bi volio da kroz 3-4 sezone Sloboda dodje do ABA lige ali otom-potom
pa iskreno od potencijala u spars-ima jedino su njih dvojica i donekle glogovac + slovenac nikolicEthel je napisao/la:Ne sumnjam, jer znaju i oni koliko mogu dobiti ulaskom u ABA ligu, tek ce tada biti lakse prodavati igrace kao sto su Buza,Vrabac i ostala kompanija..nerminh74 je napisao/la:jeste da bi im sanse bile oko 30-40%, ali ja da sam selimovici definitivno bi pokusaoEthel je napisao/la:Nije toliko nerealna opcija, ako uzmemo u obzir one kombinacije sa Širokim oko ABA lige, sa jos 2-3 iskusna pojacanja mogu napasti Široki koji ove sezone ne djeluje nepobjediv u nasoj ligi.. Naravno ja bi volio da kroz 3-4 sezone Sloboda dodje do ABA lige ali otom-potom
Realne šanse imaju. Sa Kenom i još po meni dva igrača tj pravim centrom i plejmejkerom iskusnim i boljiim od ovog Kašćelana (njega bi otpustio ako se oporavi Nikolić) mogu dobiti Širokog relano. MIslim na ovog Širokog bez pojačanja. Po meni 50-50% bi šanse bile.nerminh74 je napisao/la:jeste da bi im sanse bile oko 30-40%, ali ja da sam selimovici definitivno bi pokusaoEthel je napisao/la:Nije toliko nerealna opcija, ako uzmemo u obzir one kombinacije sa Širokim oko ABA lige, sa jos 2-3 iskusna pojacanja mogu napasti Široki koji ove sezone ne djeluje nepobjediv u nasoj ligi.. Naravno ja bi volio da kroz 3-4 sezone Sloboda dodje do ABA lige ali otom-potom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.