FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 24 jan 2014, 13:40

Željo otputovao u Međugorje

http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-otputovao ... orje/7831/" onclick="window.open(this.href);return false;

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 24 jan 2014, 13:43

ma iskreno ne znam sta mozemo ocekivati sa pojacanjima tj. hoceli ih biti, ono sto je ocito bar do sada je to da trosimo koliko imamo a to je nista :D (sto se tice novih transfera tj. davanja visokih plata) sto je po meni ok, jer bolje je da smo na pozitivnoj nuli nego da idemo debelo u minus :D , jbga da smo naplatili one transfere sto nije do nas sad bi imali prostora dovesti minimalno 2,3 dobra igraca, po meni najvece pojacanje bi bilo kad bi raja krenula ici na utakmice, olimik, sarajevo i siroki su nam konkurenti pa ko bude bolji nek osvoji ha ja, tri titule u 4 godine i na pragu 4-te kud ces bolji period za naseg zelju, ne treba praviti pritisak na igrace te strucni stab nek igraju samo ...

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 24 jan 2014, 14:27

E moj Dino ne readi se to tako :(
"Đurbuzović: U hodu ćemo sve rješavati"
Volim te Zeljo!!!

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 24 jan 2014, 14:37

zlatandr je napisao/la:E moj Dino ne readi se to tako :(
Mislim da je u ovakvoj situaciji to najbolji nacin.

Neka svi budu zdravi, a sve drugo ce ici svojim tokom.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 24 jan 2014, 14:54

Blagoje je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:E moj Dino ne readi se to tako :(
Mislim da je u ovakvoj situaciji to najbolji nacin.

Neka svi budu zdravi, a sve drugo ce ici svojim tokom.
Pojedinci ovdje odobravaju apsolutno sve. Znaci sta god da se desi, iako negativno i neozbiljno nailazi na odobravanje.
Ok donekle mi je jasno, zbog predhodnih uspjeha. Ali nije mi jasno kako niko od vas ne vidi da vas klub ide nizbrdo. Malo je reci da je preambiciozno prodati par igraca i ocekivati da ih neki klinci dostojno zamijene.

Meni licno je suludo ovo sto se radi u Zeljeznicaru. Podsjeca me na Arsenal poslije one zlatne generacije koja je dominirala pa nakon sto su rasprodali vecinu, klub se nije oporavio do dan danas.
Ali eto vama vase, nama nase. Vrijeme ce pokazati...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 24 jan 2014, 15:05

"Drugi parama pokušavaju na sve sile osvojiti titulu, a mi ćemo to ostvariti srcem na terenu". Damir Sadiković

Mali znaci izdominirao.... :D
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 jan 2014, 15:06

Pa bas radi toga "eto vama vase, a nama nasa" ne morate na sve i svasta ubaciviti svoje strucne savjete i analize. Ostavite se Zeljeznicara vise.. Ne mora se valjda uvjek prvo citati postovi FKS-navijaca cim se udje na ovu stranicu...

Jedva cekam da ova yebena sezona krene bas zbog ovakvi likova...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 24 jan 2014, 15:10

Samo ne znam kakva je razlika u hodu i van hoda. Pa svi to rade. I Sarajevo čeka još dva tri igrača bar tako kažu Jarni i Ibrak. I ekipe iz Evrope dovode igrače mimo priprema i svega. Evo MAn U doveo Matu. Vjerovatno će mijenjati nešto u hodu. Nećemo mi promijeniti pet igrača nego će doći jedan ili dva tamo gdje treba. NE znam šta je tu neozbiljno. Daj malo razmislite kad pišete jer vidim ovaj je hordaš iz Doboja ozbiljan. Dao neko stručno mišljenje.
A što se tiče podmlađivanja i tu da odgovorim. Ja ovo gledam kao početak jednog novog ciklusa gdje ulažemo u mlade koji će za godinu dvije biti iznad kvaliteta polovnjaka koje pitari dovode a koje smo isto tako mi dovodili prije četiri godine (čast par izuzetaka) i sa njima meli ovu ligu ali ništa dalje baš zato jer su ograničenog kvaliteta. Hvala njima svima na lijepim trenutcima i sl ali ovo je realnost. Sad idemo na drugi način poslovanja (dijelom i zbog nedostatka novca jer da ga imamo bila bi mala razlika sa nekoliko provjerenih fudbalera kao što je @boccacio par puta objašnjavao uz koje bi mladi stasali) koji je po meni dosta bolji. Samo da kao navijači imamo strpljenja.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 24 jan 2014, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 24 jan 2014, 15:16

Je či Amar otisao s ekipom,ili je samo dosao da ih pozdravi :) ??
Jos jedan stoper i ekipa je kompletirana nista vise ne treba,uz jos jedne kvalitetne pripreme,nepromijenjenu ekipu u odnosu na prvi dio sezone,bolju uigranost,pojacani za ove igracine oporavljene od povrede nece niko moci da nam parira,titula nece doci u pitanje sigurno.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 jan 2014, 15:18

zaboljisportuBiH je napisao/la:Samo ne znam kakva je razlika u hodu i van hoda. Pa svi to rade. I Sarajevo čeka još dva tri igrača bar tako kažu Jarni i Ibrak. I ekipe iz Evrope dovode igrače mimo priprema i svega. Evo MAn U doveo Matu. Vjerovatno će mijenjati nešto u hodu. Nećemo mi promijeniti pet igrača nego će doći jedan ili dva tamo gdje treba. NE znam šta je tu neozbiljno. Daj malo razmislite kad pišete jer vidim ovaj je hordaš iz Doboja ozbiljan. Dao neko stručno mišljenje.
Mi sta god da uradimo to je neozbiljno
NO PYRO NO PARTY

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 24 jan 2014, 15:24

Raspadamo se, sve se rastalilo, raskrčmilo, razjarčilo i razmagarčilo, nema vode, struje, plina, plate kasne godinama, sivi se oblaci nadvili nad Grbavicom.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 24 jan 2014, 15:28

Nije mi jasno zasto se brinete toliko. Mi vec imamo okosnicu ekipe koja je tu godinama, pored njih ubacujemo nase juniore koji su tu takokodjer godinama i vec su naviknuti na sve oko ove ekipe. Mi cemo dovesti najvise dva igraca i naravno to ce uraditi u hodu. Kako god oni se tek moraju privikavati na igranje u nasoj ekipi. Brinete se kao da cemo sad dovesti osam ili devet igraca, pa hajde sto prije da se vise uigraju. Cinjenica je da mi vec godinama imamo ekipu na okupu, lagano se ubacuje jedan ili dva igraca u ekipu i to najvise iz omladinskog pogona. Nas ne treba da brine sto se drugi pojacavaju, oni to moraju, mi osvajamo titule s ovom ekipom, malo smo se podmladili i opet smo prvi. Sta tu nekome moze smetati?

Imamo mi super jaku ekipu za ove uslove i mozda ce nam doci jedan ili dva igraca zbog sirine i osvjezenja koje nam treba. Vaznije nam je mnogo da zadrzimo ovo sto imamo( Tomica, Kvesica, Zolotica...). Mi smo bez tri jako vazna igraca, znaci tri igraca koja su nam medju najvaznijim u ekipi, igrali cijelu polusezonu(malo vise) i opet smo prvi.
Nadam se da ce dobro odraditi ove pripreme, da ce se svi spremiti dobro i da nece biti nekih povreda.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 jan 2014, 15:37

Uz povrtak Kevsića i Zlotića titula na Grbavici je zagarantovana,Sarajevo ne može parirati u ovom trenutku aktuelnom prvaku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 24 jan 2014, 15:40

Southboy je napisao/la:"Drugi parama pokušavaju na sve sile osvojiti titulu, a mi ćemo to ostvariti srcem na terenu". Damir Sadiković

prvo mali ne nepismen (Ili je novinar nepispmen)
drugo, ne vidim razlog zasto se pominju pare i te stavari, momak je krenuo na pripreme svoje ekipe a razmislja o parama i "drugim klubovima"

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 jan 2014, 15:46

Southboy je napisao/la:"Drugi parama pokušavaju na sve sile osvojiti titulu, a mi ćemo to ostvariti srcem na terenu". Damir Sadiković

Pa ovo je vise zalosno sto prvo prica o Sarajevo, pa onda o svom klubu, komplexi !

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 24 jan 2014, 15:48

rammstein je napisao/la:

drugo, ne vidim razlog zasto se pominju pare i te stavari, momak je krenuo na pripreme svoje ekipe a razmislja o parama i "drugim klubovima"
Znaci, nije nepispmen, nego NEPISMEN, ali eto... ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

champions1921

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 24 jan 2014, 15:50

rammstein je napisao/la:

A kad bolje razmislimo možda si ti nepismen, sudeći bar po postu koji si napisao.
BUDI ŽELJO !!!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 24 jan 2014, 15:52

aS_Roma je napisao/la:

Pa ovo je vise zalosno sto prvo prica o Sarajevo, pa onda o svom klubu, komplexi !
:lol: :lol: :lol: ko kaze da je decko pricao o Sarajevu imas komplex momak,mali je objasnio neke stvari.KRAJ PRICE
SLOBODA NAVIJAČIMA

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 jan 2014, 15:54

ennis je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: ko kaze da je decko pricao o Sarajevu imas komplex momak,mali je objasnio neke stvari.KRAJ PRICE
Ma ja pravimo se malo ludi ...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 24 jan 2014, 15:54

auuu vidis, pri kucanju sam ubacio slovo, a ovaj je posložio rečenicu tako da bi u drugom razredu dobio 1
uz to , na pocetku priprema prve rijeci uputiti "onima koji imaju pare i na silu hoce titulu (čuj na silu :D ) je sve samo ne "izdominirao"

ne znam o kome je pričao, mozda o kiriji ili vodi :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: f16 i 31 gost.