EURO 2016 - Francuska - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016 - Francuska
Iskreno receno ne bih volio ni Hrvatsku ni Srbiju u grupi. Dosta mi je sranja po tribinama, pjesama i kojekakvih natpisa. Hocu normalne utakmice da gledam kada bude igrala BiH. Nerviram se kad ovako gledam, jos i to, neka hvala.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
NE TREBA NAM U GRUPI NI SRBIJA NI HRVATSKA... MENI SE GLEDAJU UTAKMICE... A NE NA TRIBINAMA INDIJANCI S PALA ILI PEĆINSKI LJUDI IZ HERCEGOVINE KAKO PLJUJU PO BIH...marconato je napisao/la:Sta se sve do jeseni moze izdesavat'...Srbija moze postati sila do tada, a moze i dalje ostati smijesna "reprezentacija"! Sve zavisi od desavanja u FSS...adisice je napisao/la:DAjte Hrvatsku i Srbiju da se napokon pokaže ko je glavna faca na balkanu
[youtube][/youtube]
jest tacno, Evropsko prvenstvo na kojem ce svaka druga biti sa starog kontinenta, da se covjek zamisligringonjaOnajDrugi je napisao/la:ma daj ba, zar cete pratiti to sranje od kvalifikacija i to prvenstvo? covjece, 24 ekipe na prvenstvu, znaci svaka druga iz evrope! ziva budalastinja...i jos citam danas taj sistem, po kojem ce se igrati utakmice nedeljom, ponedeljkom, i tkd.....ma bjezi, treba bojkotovati to sranje od platinija....

Desiće se ista stvar ko i u košarci.Kvalitet će dosta opasti,ali više para za Platinija tako da njemu ne smeta.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Najjača reprezentacija na Balkanu je nositelj. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jakosne grupe:
Prvi šešir: Španija, Njemačka, Holandija, Italija, Engleska, Portugal, Grčka, Rusija i Bosna i Hercegovina
Drugi šešir: Ukrajina, Hrvatska, Švedska, Danska, Švicarska, Belgija, Češka, Mađarska i Irska
Treći šešir: Srbija, Turska, Slovenija, Izrael, Norveška, Slovačka, Rumunija, Austrija i Poljska
Četvrti šešir: Crna Gora, Armenija, Škotska, Finska, Latvija, Vels, Bugarska, Estonija, Bjelorusija
Peti šešir: Island, Sjeverna Irska, Albanija, Litvanija, Moldavija, Makedonija, Azerbejdžan, Gruzija i Kipar

Prvi šešir: Španija, Njemačka, Holandija, Italija, Engleska, Portugal, Grčka, Rusija i Bosna i Hercegovina
Drugi šešir: Ukrajina, Hrvatska, Švedska, Danska, Švicarska, Belgija, Češka, Mađarska i Irska
Treći šešir: Srbija, Turska, Slovenija, Izrael, Norveška, Slovačka, Rumunija, Austrija i Poljska
Četvrti šešir: Crna Gora, Armenija, Škotska, Finska, Latvija, Vels, Bugarska, Estonija, Bjelorusija
Peti šešir: Island, Sjeverna Irska, Albanija, Litvanija, Moldavija, Makedonija, Azerbejdžan, Gruzija i Kipar

- alan_kardec
- Kontakt:
19risha88 je napisao/la:NE TREBA NAM U GRUPI NI SRBIJA NI HRVATSKA... MENI SE GLEDAJU UTAKMICE... A NE NA TRIBINAMA INDIJANCI S PALA ILI PEĆINSKI LJUDI IZ HERCEGOVINE KAKO PLJUJU PO BIH...
[youtube][/youtube]
Prvo, nemoj tako o pećinskim ljudima, svi ljudi su postali od njih.

Drugo, opasno se igraš riječima. Indijance po dobro poznatom kaubojskom stereotipu poistovjećuješ sa nečim lošim, što je rasizam. Smetaju ti Indijanci sa Pala, a ne smetaju Indijanci iz zapadnoevropskih rezervata (Švedska, Danska, Austrija...) koji golmana sopstvene repke gađaju bakljom ili koji za vrijeme intoniranja himne BiH, pjevaju neki potpuno drugi tekst (gdje ćeš očigledniji primjer nepoštivanja BiH).
Baš bih volio da grupu BiH, Hrvatska i Srbija, ne zato što prizivam nekakve sukobe i sl. već zato što je Srbiji vrijeme da pobijedi Hrvatsku, a BiH je vrijeme da pobijedi i Srbiju i Hrvatsku.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Grupa B:
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Srbija
Crna Gora
Makedonija
Gibraltar
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Srbija
Crna Gora
Makedonija
Gibraltar

Pobjeda je bolja od orgazma!
Evo da i ja upisem zeljene protivnike. Kriterij sam uzimo prema kvaliteti repke i gostovanja:
1. Bosna i Hercegovina.
2. Svicarska, Ceska, Madjarska.
3. Austrija, Slovenija.
4. Finska, Estonija, Latvija.
5. Makedonija, Albanija.
6. San Marino.
1. Bosna i Hercegovina.
2. Svicarska, Ceska, Madjarska.
3. Austrija, Slovenija.
4. Finska, Estonija, Latvija.
5. Makedonija, Albanija.
6. San Marino.
*eben je drugi šešir,ali ajde srećom idu direktno prve dvije ekipe a treća ide u baraž.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Evo i od mene neke želje :
1. BIH
2.IRSKA (ČEŠKA)
3.SLOVENIJA
4.ESTONIJA
5.LITVANIJA
( SJEVERNA IRSKA )
6.GIBRALTAR ( SAN MARINO )
Najmanje bih volio grupu od ovih ex-yu reprezentacija .
1. BIH
2.IRSKA (ČEŠKA)
3.SLOVENIJA
4.ESTONIJA
5.LITVANIJA

6.GIBRALTAR ( SAN MARINO )
Najmanje bih volio grupu od ovih ex-yu reprezentacija .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ovo je prvi put da moram pohvaliti Platini-ja i jednu njegovu ideju...
Naime svidja mi se nacin na koji ce se igrati kvalifikacijske utakmice tj. da ce od Cetvrtka do Utorka biti na rasporedu utakmice reprezentacija.
To je po meni odlicno iz dva razloga i to:
1. velika gledanost utakmica
2. navijaci - naime ovim ce se lakse prebroditi reprezentativna pauza, jer sigurno svima nama bude dosadno za vikend kada se sve utakmice odigraju u Petak (kao sto je dosad bio slucaj) i onda vikend bude prazan kada je fudbal u pitanju.
Naime svidja mi se nacin na koji ce se igrati kvalifikacijske utakmice tj. da ce od Cetvrtka do Utorka biti na rasporedu utakmice reprezentacija.
To je po meni odlicno iz dva razloga i to:
1. velika gledanost utakmica
2. navijaci - naime ovim ce se lakse prebroditi reprezentativna pauza, jer sigurno svima nama bude dosadno za vikend kada se sve utakmice odigraju u Petak (kao sto je dosad bio slucaj) i onda vikend bude prazan kada je fudbal u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
23.02. u 12h je izvlačenje....
Niko od ex Yu zemalja nije dobio ni pretjerano tesku ni pretjerano laku grupu!
BiH kao nosilac dobila najtezeg moguceg rivala iz drugog pota - Belgiju. Iz treceg ajmo reci pogodnog Izraela, jer je mogla dobiti daleko teze rivale! Wels iz cetvrtog pota je ozbiljna ekipa, jer im skoro cijela reprezentacija igra na ostrvu, a i Bale, Ramsey i drustvo ce imati veliki motiv da odigraju bolje kvalifikacije nego prethodne.
Ne znam kakva ce biti situacija u reprezentaciji nakon SP-a i do kakvih ce promjena doci u rosteru, ali u svakom slucaju, BiH ima realne sanse za to drugo mjesto, jer objektivno mislim da Belgijanci ne bi trebali imati problema da zauzmu lidersku poziciju.
Hrvatska dobila neku ajmo reci tvrdu i manje atraktivnu grupu! Svi znamo kako igraju Italijani kvalifikacije i nema sumnje da su u blagoj prednosti u odnosu na Hrvate za to prvo mjesto! Norvezani i Bugari nezgodni i tvrdi rivali, ali nista vise od toga!
Dakle, Hrvatska ne bi trebala da ima problema, samo je pitanje sa koje pozciije ce izboriti direktan plasman!
Srbija ima tezu grupu od prethodne 2 reprezentacije (sto je i logicno s obzirom da je bila u trecem sesiru), ali je opet imala koliko toliko srece s obzirom da je izbjegla Španiju, Njemačku i Holandiju koje su neprikosnovene iz tog prvog sesira, dok je takodje veoma pozitivno sto nije naletila na Belgiju, Hrvatsku i Švedsku iz drugog! Portugal nije jedna od onih reprezentacija koje su bas uvjerljive u kvalifikacijama, dok je Danska sasvim korektna i ozbiljna ekipa uvijek bila, ali nisu neka nepremostiva prepreka za Srbiju, cak stavise, Srbija je na papiru jaca ekipa! Misljenja sam da bi se najveci apostrof trebao staviti na veoma tvrde i nezgodne Jermence i Albance i da su oni kljuc kvalifikacija! Ko u mecevima sa njima bude prosao najmanje bodovno "ostecen", ima velike sanse za jedno od prva 2 mjesta!
Sve u svemu, sto se Srbije tice, mnogo zavise od nje same, odnosno od situacije sa savezom, selektorom, atmosferom u ekipi! Ukoliko budu igrali najbolji i sa minimalnim faktorom menadzerisanja, Srbija ima realne sanse za direktan plasman na EP!
Sto se ostalih tice, kakve takve sanse za povoljan rezultat dajem Crnogorcima i Slovencima, dok isto ne bih rekao za Makedonce!
BiH kao nosilac dobila najtezeg moguceg rivala iz drugog pota - Belgiju. Iz treceg ajmo reci pogodnog Izraela, jer je mogla dobiti daleko teze rivale! Wels iz cetvrtog pota je ozbiljna ekipa, jer im skoro cijela reprezentacija igra na ostrvu, a i Bale, Ramsey i drustvo ce imati veliki motiv da odigraju bolje kvalifikacije nego prethodne.
Ne znam kakva ce biti situacija u reprezentaciji nakon SP-a i do kakvih ce promjena doci u rosteru, ali u svakom slucaju, BiH ima realne sanse za to drugo mjesto, jer objektivno mislim da Belgijanci ne bi trebali imati problema da zauzmu lidersku poziciju.
Hrvatska dobila neku ajmo reci tvrdu i manje atraktivnu grupu! Svi znamo kako igraju Italijani kvalifikacije i nema sumnje da su u blagoj prednosti u odnosu na Hrvate za to prvo mjesto! Norvezani i Bugari nezgodni i tvrdi rivali, ali nista vise od toga!
Dakle, Hrvatska ne bi trebala da ima problema, samo je pitanje sa koje pozciije ce izboriti direktan plasman!
Srbija ima tezu grupu od prethodne 2 reprezentacije (sto je i logicno s obzirom da je bila u trecem sesiru), ali je opet imala koliko toliko srece s obzirom da je izbjegla Španiju, Njemačku i Holandiju koje su neprikosnovene iz tog prvog sesira, dok je takodje veoma pozitivno sto nije naletila na Belgiju, Hrvatsku i Švedsku iz drugog! Portugal nije jedna od onih reprezentacija koje su bas uvjerljive u kvalifikacijama, dok je Danska sasvim korektna i ozbiljna ekipa uvijek bila, ali nisu neka nepremostiva prepreka za Srbiju, cak stavise, Srbija je na papiru jaca ekipa! Misljenja sam da bi se najveci apostrof trebao staviti na veoma tvrde i nezgodne Jermence i Albance i da su oni kljuc kvalifikacija! Ko u mecevima sa njima bude prosao najmanje bodovno "ostecen", ima velike sanse za jedno od prva 2 mjesta!
Sve u svemu, sto se Srbije tice, mnogo zavise od nje same, odnosno od situacije sa savezom, selektorom, atmosferom u ekipi! Ukoliko budu igrali najbolji i sa minimalnim faktorom menadzerisanja, Srbija ima realne sanse za direktan plasman na EP!
Sto se ostalih tice, kakve takve sanse za povoljan rezultat dajem Crnogorcima i Slovencima, dok isto ne bih rekao za Makedonce!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
evo ako neko planira da ide
Ticket prices: (Ticket Application Time Frame 10.juni-10.juli 2015)
Opening match
Category 4: €75
Category 3: €195
Category 2: €395
Category 1: €595
Group stage & Round of 16
Category 4: €25
Category 3: €55
Category 2: €105
Category 1: €145
Quarter-finals
Category 4: €45
Category 3: €85
Category 2: €135
Category 1: €195
Semi-finals
Category 4: €65
Category 3: €165
Category 2: €295
Category 1: €495
Final
Category 4: €85
Category 3: €295
Category 2: €595
Category 1: €895
skoro dvije milje maraka za finale, to je skuplje nego što je bilo u Riju

Ticket prices: (Ticket Application Time Frame 10.juni-10.juli 2015)
Opening match
Category 4: €75
Category 3: €195
Category 2: €395
Category 1: €595
Group stage & Round of 16
Category 4: €25
Category 3: €55
Category 2: €105
Category 1: €145
Quarter-finals
Category 4: €45
Category 3: €85
Category 2: €135
Category 1: €195
Semi-finals
Category 4: €65
Category 3: €165
Category 2: €295
Category 1: €495
Final
Category 4: €85
Category 3: €295
Category 2: €595
Category 1: €895
skoro dvije milje maraka za finale, to je skuplje nego što je bilo u Riju

elem ako neko oće da ide u francusku ima od danas mjesec dana vremena da naruči karte
link:
https://euro2016.tickets.uefa.com/lotte ... me_en.html

link:
https://euro2016.tickets.uefa.com/lotte ... me_en.html

Šta radi Arda Turan 

auuuu jesu Velodrom renoviralii, al meščini da nećemo poigrat na njemu

Hocemo zato na Parku Princeva, samo opusteno. 
Ove kategorije ulaznica - sto je tribina blize terenu skuplje, sto dalje (visocije) jeftinje, da li tako to ide ?

Ove kategorije ulaznica - sto je tribina blize terenu skuplje, sto dalje (visocije) jeftinje, da li tako to ide ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sjajan domaćin će Francuska biti !
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.