ne vidim da sam negdje napisao da je Ilidza u Sarajevu... a to sto si ti moj prijatelju iz SG ne znaci da si sta vrijedniji od bilo koga ko je sa Ilidze ili iz Ilijasa npr. a ovaj za ove trenerke, rodjen sam u Sarajevu i zivim u Sarajevu cijeli zivot al to je danas problem cijelog grada, a ne samo Ilidze... ne branim nikog i ne interesuje me al ne kontam to da je neko vise vrijedan ako nije sa Ilidze... al uostalom to nije tema vezano za ovo...bistrikboy je napisao/la:Pa Ilidza nije u SarajevuMrRiccoli je napisao/la:e vala sve neke Sarajlije aman zaman ne znaju gdje je Ilidza kofa papanluk ovo ono al eto nezz sto se svi pravite blesavi... Cim izadjes iz tramvaja kreni prema hotelu Holivud i vidjet ces dvoramnu ne mozes je promasiti nikakofeningitm87 je napisao/la:Steta sto nema kortea, jbg. Haj ubost cu valjda gdje je dvorana iako nisam imao prilike do sad da idem do nje.
...a kada na teren izadje nam zeljo, juzna tribina cjela zapjevaaaaa..
bar ne za nas iz SG
Nadam se da ce nas vrijeme posluziti dobro na pripremama, vidimo po slikama svi su fino raspolozeni to e najvaznije pozitivna atmosfera... bice ovo dobro aBd