Njemu i Robbenu koji je neki dan proslavio rodjendan bi najbolji poklon bila pobjeda.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Lahm veceras slavi jubilej. Odigrace 300-tu utakmicu u Bundesligi.
Njemu i Robbenu koji je neki dan proslavio rodjendan bi najbolji poklon bila pobjeda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sto Kroos se*re s produzenjem ?
Ne do Bog da nam ga ko hapi.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Evo govori Sammer na eurosportu da Mandzukic nije prijavljen za vecerasnji mec jer se nije dovoljno zalagao na treninzima tokom sedmice.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Konačno takmičarska utakmica našeg Bayerna baš sam se zaželio utakmica i pobjeda Bayerna
Evo Sammer kaže bez Mandže kaže nije se dovoljno zalagao natreningu pa ga Pepun izbacio iz ekipe. Tako se radi samo ko je u formi treba igrati
Prognoza
2:3
Evo Sammer kaže bez Mandže kaže nije se dovoljno zalagao natreningu pa ga Pepun izbacio iz ekipe. Tako se radi samo ko je u formi treba igrati
Prognoza
2:3
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ne sekiraj se oko toga.BadrHari je napisao/la:Sto Kroos se*re s produzenjem ?
Toni ce dobiti produzenje ugovora, samo se ceka da ga Ulli klepi po usima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zapikali ka mi na RMB pa poslali dopis Peri.Računajte da je Realov igrač.BadrHari je napisao/la:Sto Kroos se*re s produzenjem ?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Timewriter
- Kontakt:
Otkad to ARD prenosi BL?
Hmm, idealna prilika da se Bayernu zada prvi poraz. Remi najizgledniji, moj tip 1:1.
Mandžukiću proradili (balkanski) nervi. Šteta, predao se prije vremena.
Mandžukiću proradili (balkanski) nervi. Šteta, predao se prije vremena.
Vom Jäger zum Gejagten
Nema od tog nista druzegeronimo je napisao/la:Hmm, idealna prilika da se Bayernu zada prvi poraz.
Mali Mario odmah prijeti i zabija
- Bayern@heart
- Kontakt:
momačka akcija Gece majstor
Geronimo kakav bola poraz
Geronimo kakav bola poraz
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zasluženo vodimo Gotze ga lijepo zavuče,šteta što ona prva nije ušla majstorski je prebacio čini mi se Domingueza.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vrlo lijepa kontrola nad utakmicom, bas onako Pepovski.
Ono sto mi se jako svidja je ovaj stil napadanja protivnika i osvajanje lopte, protivniku se jednostavno ne dopusta da dise.
Lijep gol Gotzea, taman sam pomislio da ga grdim radi one propustene prilike ali dobro je, iskupio se.
Idemo u drugom proigrati jos malo kada je napad u pitanju i ovo rutinski zavrsiti, jer je evidentno da smo puno bolji.
Ono sto mi se jako svidja je ovaj stil napadanja protivnika i osvajanje lopte, protivniku se jednostavno ne dopusta da dise.
Lijep gol Gotzea, taman sam pomislio da ga grdim radi one propustene prilike ali dobro je, iskupio se.
Idemo u drugom proigrati jos malo kada je napad u pitanju i ovo rutinski zavrsiti, jer je evidentno da smo puno bolji.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Cuj Bayern igra protiv raje iz kraja
hhaha dobar 
A Moyes dosao da prati Gospodina Covjeka /Herrmana i Dantea navodno... Za Dante-a nema sta tu da prati osim u cjelini nasu timsku igru
Nema njemu nigdje , a igra je odlicna moram priznati, smanjili smo broj kontri koji Gladbach inace radi protivnicima, mnogo su ti jaki, a i sutevi Aranga.
Tako da ak ostane i ovih 0-1 golom Majstorinja .. bicemo zadoovoljni, i odmah pripreme za svabe ak se ne varam u srijedu sa njima
A Moyes dosao da prati Gospodina Covjeka /Herrmana i Dantea navodno... Za Dante-a nema sta tu da prati osim u cjelini nasu timsku igru
Nema njemu nigdje , a igra je odlicna moram priznati, smanjili smo broj kontri koji Gladbach inace radi protivnicima, mnogo su ti jaki, a i sutevi Aranga.
Tako da ak ostane i ovih 0-1 golom Majstorinja .. bicemo zadoovoljni, i odmah pripreme za svabe ak se ne varam u srijedu sa njima
FC Bayern !!!!!
- gerdmuller
- Kontakt:
Dominacija na terenu dominacija na tribinama,kakve samo navijace imamo 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Šampion nastavlja seriju,dajte nam Stuttgart da se igramo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Moyes došao na par časova kod Pepa.
Još jedan arbaitseig samo tako majstori nastavite. Lagano i dominantno. Da se bundeska što prije osigura a onda da se pažnja baci na LP.Nadam se još samo malo da se nivo igre i odbrani podigne, vjerujem da će Pepun i to odraditi kako treba.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Tako to rade Europske sile, rutinsko rjesavanje jedno od najtezih gostovanja u ligi.
Domacinima prvi poraz ove sezone na njihovom terenu, Bayernu 10-a uzastopna pobjeda za +10 u odnosu na drugog, ostale vise i ne brojim, jer su oni nakon vecerasnja tri boda Bayerna u ogromnom minusu.
Dzaba zutim nada i podrska Gladbachu, kad je suprotna strana previse dominantna.

Domacinima prvi poraz ove sezone na njihovom terenu, Bayernu 10-a uzastopna pobjeda za +10 u odnosu na drugog, ostale vise i ne brojim, jer su oni nakon vecerasnja tri boda Bayerna u ogromnom minusu.
Dzaba zutim nada i podrska Gladbachu, kad je suprotna strana previse dominantna.
Uzitak je bilo slusati nekoliko hiljada nasih nasuprot desetini hiljada domacih.gerdmuller je napisao/la:Dominacija na terenu dominacija na tribinama,kakve samo navijace imamo
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 24 jan 2014, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Kako sam i ocekivao,pobjeda i nista drugo
Ovo oko Mandzukica mi se ne svidja,ocigledno transfer Lewe vec remeti neke stvari
Ovo oko Mandzukica mi se ne svidja,ocigledno transfer Lewe vec remeti neke stvari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.