pa face tv bi i trebao da prenosi jednu utakmicu Jedinstva u drugom dijelu sezone po nekim pricama po gradu a sad jel to tako ja ne znam .. sve su to neke mahalske price! navodno im je cak i placenomoustapha je napisao/la:Mirnes Ajanovic mangupski nagovara Senada u dnevniku da Face prenosi utakmicu Sloboda - Jedinstvo.
Sloboda - Jedinstvo u HD-u.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- anonymous001
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Adnan Hadžić je novi golman Crveno - crnih!
Kao što smo i najavljivali, danas je finaliziran dogovor oko dolaska golmana Adnana Hadžića na Tušanj.
Adnan Hadžić - Novo pojačanje Crveno - crnih
"Hadžić je naše novo pojačanje. Dogovorili smo polugodišnju saradnju sa mogućnošću produžetka ugovora na još jednu godinu. Hadžić sutra stiže u Tuzlu, a već u nedjelju trebao bi zajedno sa ostatkom ekipe putovati na utakmicu u Gunju", kazao je predsjednik našeg Kluba Azmir Husić.
Hadžić koji je u dosadašnjoj karijeri branio za kakanjski Rudar, Zrinjski i Željezničar bez sumnje će biti veliko golmansko pojačanje za naš tim.

Kao što smo i najavljivali, danas je finaliziran dogovor oko dolaska golmana Adnana Hadžića na Tušanj.
Adnan Hadžić - Novo pojačanje Crveno - crnih
"Hadžić je naše novo pojačanje. Dogovorili smo polugodišnju saradnju sa mogućnošću produžetka ugovora na još jednu godinu. Hadžić sutra stiže u Tuzlu, a već u nedjelju trebao bi zajedno sa ostatkom ekipe putovati na utakmicu u Gunju", kazao je predsjednik našeg Kluba Azmir Husić.
Hadžić koji je u dosadašnjoj karijeri branio za kakanjski Rudar, Zrinjski i Željezničar bez sumnje će biti veliko golmansko pojačanje za naš tim.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Hajte vise nazad - kakva je liga bez Slobode?
Cestite na petokraci.
Cestite na petokraci.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
MostaracVelezovac je napisao/la:Hajte vise nazad - kakva je liga bez Slobode?
Cestite na petokraci.
Eto nas u maju ako Bog da
Pobjeda je bolja od orgazma!
Da Jedinstvo ce i onako biti biti na Face TV-u ali sumljam da ce se snimati na Tusnju jel bi ispalo da Face snima Slobodu, a ne Jedinstvo ja mislim da ce se snimati Jedinstvo-GOSKmoustapha je napisao/la:Mirnes Ajanovic mangupski nagovara Senada u dnevniku da Face prenosi utakmicu Sloboda - Jedinstvo.
Sloboda - Jedinstvo u HD-u.
- anonymous001
- Kontakt:
snovi su dozvoljeniGorki je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Hajte vise nazad - kakva je liga bez Slobode?
Cestite na petokraci.
Eto nas u maju ako Bog da
anonymous001 je napisao/la: snovi su dozvoljeni![]()
zahvaljujući tebi dobio sam 100KM u džep,hvala živ bio.
U pitanju je bilo da li će se anonimni javiti ja sam rekao DA kolega NE i eto ga

Iceplayer je napisao/la: Da Jedinstvo ce i onako biti biti na Face TV-u ali sumljam da ce se snimati na Tusnju jel bi ispalo da Face snima Slobodu, a ne Jedinstvo ja mislim da ce se snimati Jedinstvo-GOSK
pa veći je derbi Sloboda-Jedinstvo
Prenosit ce se kad vi platiteGorki je napisao/la:anonymous001 je napisao/la: snovi su dozvoljeni![]()
zahvaljujući tebi dobio sam 100KM u džep,hvala živ bio.
U pitanju je bilo da li će se anonimni javiti ja sam rekao DA kolega NE i eto ga![]()
Iceplayer je napisao/la: Da Jedinstvo ce i onako biti biti na Face TV-u ali sumljam da ce se snimati na Tusnju jel bi ispalo da Face snima Slobodu, a ne Jedinstvo ja mislim da ce se snimati Jedinstvo-GOSK
pa veći je derbi Sloboda-Jedinstvomislim svejedno,ali bilo bi lijepo kada bi se prenosio taj derbi
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je vama i bolje, kad izgubite da mozete pricat da je sudija kriv bez pokrica 
Ja kolko znam FACE treba da plati ekipi ciju utakmicu prenosi, domacinu normalno.Iceplayer je napisao/la: Prenosit ce se kad vi platite
Iceplayer je napisao/la:
Prenosit ce se kad vi platite
i ako je tako,barem za nas pare nisu problem
@tuzlak1987;
u pravu si
Pametni hajde reci koja bi televizija placala npr. Slobodi ili Jedinstvu za utakmice u 1 ligi FBiH, a i kad bi prenosili obrukali bi se ko nikada kad bi vam Jedinstvo bacilo petarduklasik je napisao/la:Ja kolko znam FACE treba da plati ekipi ciju utakmicu prenosi, domacinu normalno.Iceplayer je napisao/la: Prenosit ce se kad vi platite
Zadnja izmjena: Iceplayer, dana/u 24 jan 2014, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vi sto platite FACEU da vas prenose protiv Goska oni nama daju te pare i imaju pravo da nas prenose jednu utakmicu, Vugdalic sredio provjereno 
Haha jeste naivni mislite da ce vama FACE TV placati hahah XD
od 10:47 priča o Slobodi
[youtube][/youtube]
hajde krajišnici sve je super,prvaci ste,najjači ste hajd sad sja*ite nam sa ...
[youtube][/youtube]
hajde krajišnici sve je super,prvaci ste,najjači ste hajd sad sja*ite nam sa ...

- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo najbolja opcija, oni vama traze da im platite. Vi im platite da prenose Sloboda-Jedinstvo, a oni nama plate da bi prenosili nasIceplayer je napisao/la:Haha jeste naivni mislite da ce vama FACE TV placati hahah XD
-
imperator10
- Kontakt:
ja mislim da ni ovi igrači nisu svjesni koliko su loši.Slobodas je napisao/la:opet golovi iz prekida padaju![]()
[youtube][/youtube]
Hahah cuj ovo ovaj ga pita kad je utakmica, a ovaj kad bude haha XD
Pa vjeruj da Sloboda sigurno nece platit neko da je prenosi, prvo das pare da te prenose i onda izgubis jos para na kartama od ljudi koji ce radije ostat kod kuce gledat nego doc na stadion.Iceplayer je napisao/la:Pametni hajde reci koja bi televizija placala npr. Slobodi ili Jedinstvu za utakmice u 1 ligi FBiH, a i kad bi prenosili obrukali bi se ko nikada kad bi vam Jedinstvo bacilo petarduklasik je napisao/la:Ja kolko znam FACE treba da plati ekipi ciju utakmicu prenosi, domacinu normalno.Iceplayer je napisao/la: Prenosit ce se kad vi platite
Sto se tice te informacije da ce Face TV prenosit jednu utakmicu Jedinstva u ovoj polusezoni,to je istina 100%.A sto se tice tog da su nama oni platili da nas prenose to nije istina,nit je klub placao njima.I nezna se jos koju ce utakmicu prenosit,ali ce se jedna prenosit 100% ali u Bihacu,dakle ako bude neka utakmica van Bihaca (npr u Tuzli) da se prenosi Jedinstvo to nije taj dogovor,dakle iskljucivo utakmicu koju ce prenosit ce biti odigrana u Bihacu.
(sto se tice ove teme,tu se nema sta raspravljat ova je informacija 100% tacna)
(sto se tice ove teme,tu se nema sta raspravljat ova je informacija 100% tacna)
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.