FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dino u interviju za izvor.ba, kaže da su krajem decembra od MUP-a KS dobili fakture za obezbjeđenje utakmica, i oni iznose skoro 200 000 KM, tako da kad se sve sabere, MUP, Securitas i kazne Savezu na troškove obezbjeđenja utakmica ide oko 20 % godišnjeg budžeta kluba.
Mnogo brate mili, što kaže @super ako ne platimo donji smo, a valjda će naći neki način da plate. Ne sumnjam u Dinu.
Mnogo brate mili, što kaže @super ako ne platimo donji smo, a valjda će naći neki način da plate. Ne sumnjam u Dinu.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
hocete da vam mi pozajmimohilmo je napisao/la:Dino u interviju za izvor.ba, kaže da su krajem decembra od MUP-a KS dobili fakture za obezbjeđenje utakmica, i oni iznose skoro 200 000 KM, tako da kad se sve sabere, MUP, Securitas i kazne Savezu na troškove obezbjeđenja utakmica ide oko 20 % godišnjeg budžeta kluba.

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
To znaci da je vrhunski rezultat ukratko.hilmo je napisao/la:Tako nam objasni, brate mili, milion nekakvih pojmova s kojim se ja nisam baš sretao..VanBasten je napisao/la:laički, Mario je izdržljiv ko kamila.Sarajlijc@ je napisao/la:Sta znaci ovo laicki receno?![]()
![]()
![]()
Ma dodali ovi iz MUP-a jednu nulu kad su culi da Brko doalzi 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** ga razumijem ih. Ali neka nije to nama problemsuper je napisao/la:hocete da vam mi pozajmimohilmo je napisao/la:Dino u interviju za izvor.ba, kaže da su krajem decembra od MUP-a KS dobili fakture za obezbjeđenje utakmica, i oni iznose skoro 200 000 KM, tako da kad se sve sabere, MUP, Securitas i kazne Savezu na troškove obezbjeđenja utakmica ide oko 20 % godišnjeg budžeta kluba.
Mnogo brate mili, što kaže @super ako ne platimo donji smo, a valjda će naći neki način da plate. Ne sumnjam u Dinu.![]()
smijesno je samo to kad dodju pare svi se odjednom sjete da smo im od nekad duzni

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Isto ko kad čovjek uspije u životu svi ga oslovljavaju sa: "Rođak" šta ima?
A to za pozajmicu, pa to bi bilo jako lijepo od vas!
A to za pozajmicu, pa to bi bilo jako lijepo od vas!

Selimović: U akademiju ćemo u naredne tri godine uložiti do tri miliona
Osnivanje fudbalske akademije je jedan od najambicioznijih planova koji su planirani nakon što je malezijski milijarder Vincent Tan preuzeo upravljačke strukture FK Sarajevo. Akademija sa tzv. „probnim radom“ počinje već 1. februara.
„Mi već četiri mjeseca intenzivno radimo na selekciji dječaka iz BiH koje ćemo pozvati u akademiju. Imaće mogućnost da treniraju dva puta dnevno, biće smješteni u kapacitetima koje ćemo obezbijediti u punom pansionu, tako da ćemo po prvi put u BiH imati jedan ozbiljan pristup trenažnom procesu i samoj proizvodnji igrača. Razlog zbog kojeg sam ja to nazvao 'probni period' je taj što mi u narednom periodu očekujemo da uđemo u posjed budućeg trening kampa i kompletne akademije FK Sarajevo. To i kada bi se desilo danas, nama bi trebalo tri ili četiri mjeseca da osposobimo čitavu tu infrastrukturu kako bi djeca mogla tu živjeti. Mi smo od te selekcije napravili neki uži spisak od 50-ak igrača“, rekao je između ostalog na ovu temu direktor FK Sarajevo Dino Selimović.
Akademija bi se trebala nalaziti na Ilidži, ali će u idućih šest mjeseci funkcionisati na Hotonju. Planirano je da se u iduće tri godine uloži između dva i tri miliona KM u fudbalsku akademiju.
Finansijska samoodrživost je glavni cilj nove upravljačke strukture FK Sarajevo, a odmah zatim slijede i rezultati prvog tima. U narednom dijelu intervjua možete čuti odgovore na pitanja o igračkom kadru Sarajeva i ambicijama u aktuelnom prvenstvu.

Osnivanje fudbalske akademije je jedan od najambicioznijih planova koji su planirani nakon što je malezijski milijarder Vincent Tan preuzeo upravljačke strukture FK Sarajevo. Akademija sa tzv. „probnim radom“ počinje već 1. februara.
„Mi već četiri mjeseca intenzivno radimo na selekciji dječaka iz BiH koje ćemo pozvati u akademiju. Imaće mogućnost da treniraju dva puta dnevno, biće smješteni u kapacitetima koje ćemo obezbijediti u punom pansionu, tako da ćemo po prvi put u BiH imati jedan ozbiljan pristup trenažnom procesu i samoj proizvodnji igrača. Razlog zbog kojeg sam ja to nazvao 'probni period' je taj što mi u narednom periodu očekujemo da uđemo u posjed budućeg trening kampa i kompletne akademije FK Sarajevo. To i kada bi se desilo danas, nama bi trebalo tri ili četiri mjeseca da osposobimo čitavu tu infrastrukturu kako bi djeca mogla tu živjeti. Mi smo od te selekcije napravili neki uži spisak od 50-ak igrača“, rekao je između ostalog na ovu temu direktor FK Sarajevo Dino Selimović.
Akademija bi se trebala nalaziti na Ilidži, ali će u idućih šest mjeseci funkcionisati na Hotonju. Planirano je da se u iduće tri godine uloži između dva i tri miliona KM u fudbalsku akademiju.
Finansijska samoodrživost je glavni cilj nove upravljačke strukture FK Sarajevo, a odmah zatim slijede i rezultati prvog tima. U narednom dijelu intervjua možete čuti odgovore na pitanja o igračkom kadru Sarajeva i ambicijama u aktuelnom prvenstvu.
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
-
- Kontakt:
Možete mi reći kakav je Anid Travančić kod vas?
Bio je u Hrvatskoj u Zagrebu,zanima me.
Sto je odigrao minuta kod nas dobar je bio, bice nesto od njega.Kalasnjikov je napisao/la:Možete mi reći kakav je Anid Travančić kod vas?
Ti si opet šampion !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo voli pivu vise nego loptu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
ime igrača je Ahmed Kallasi, igra desnog beka iz SirijeaS_Roma je napisao/la:farukzidan , najjci lik![]()
Kasami paša igra u Fulhamu, a ovo ostalo ne moras nakon 3 dana prepričavati sve znamo![]()
ovaj tvoj je vezni i švicarac,
haj malo dođi sebi kad ne možeš nikom drugom jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
3budzak je napisao/la:i da cemo jedan od preostala 2 sarajevska premijerligasa pretvori u nasu filijalu..Rule_hz je napisao/la:i dominaciju narednih 50 godina![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ozbiljno?Grokok je napisao/la:Ja s tobom fino diskutujem ko čovjek, a ti hoćeš sad napišeš da je branio, i to tri puta, daj molim te !!!pisac je napisao/la:Branio deset utakmica u prvenstvu Srbije, sve u evropi. Branio za Hrvatsku u21 reprezentaciju tri puta prosle godine, zadnji put u kvalifikacijama u jedanaestom mjesecu protiv Latvije i zato NE LAZI one koji nisu mozda informisali da je za reprezentaciju branio zadnji put prije transfera.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
koliko je klubova promijenio Lukaku? jel i on nevalja?
sasvim normalno da se igrači posuđuju a posebno mladi igrači
a posebno u Engleskoj gdje im treba radna dozvola sa posebnim uslovima (mlada ili A repka 75% nastupa)
pa ako ne ispunjavaju to moraju drugdje igrati tj. biti posuđeni

naravno ti si to već znao

i naravno summa summarum pozvan za A repku Hrvatske
krenulo ga je tamo AKO i samo ako vam se vrati uopšteblavor je napisao/la:
Ma ne trebaš se ljutiti, već treba biti realan, eno mali Armin Hodžić trenira s Liverpulom, ima ugovor s njima, šta sad treba reći joj to je takav majstor, on je za ovu ligu Ronaldo, joj igrač Liverpula, joj zabit će 149 golova.....nije to baš tako, Hodžić je solidan napadač, ali ništa više od toga, uzeli ga kad je bio mlad kontali ako izraste u ekstra igrača naš je, ako ne izraste šta ima veze imamo para možemo hiljadu takvih kupit, nek se jedan pretvori u igrača ekstra klase isplatit će svih 999 preostalih, misliš li da sad što Hodžić trenira u Liverpulu znači da će on doći ovdje i na proljeće petom zabijat golove i šprdat se s našim odbranama, neće upamti

na Terenu naravno obrnutoVanBasten je napisao/la:Cimirot najspremniji, Travančić najgorihilmo je napisao/la:Da jako je bitno da nastavak prvenstva dočekaju spremni i zdravi, ja se samo bojim da se ne preforsiraju na ovim pripremama pa da ne budu previše umorni.
Intetresuje me kakvi su rezultati bili na ovim testiranjima, pošto je neko spomenuo ranije da Jarni i nije baš zadovoljan. A jaran mi je pričao da su neki igrači na prijašnjim testiranjima povraćali zbog preforsiranosti.

- SarajlijaTM
Svaku polusezonu je tamo na pripremama pa dodje nazad, kao i obicno
Da mi se vise ne sekirate za Aru
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Da mi se vise ne sekirate za Aru

- moustapha
- Kontakt:
Da nisi malo promasio temu?SarajlijaTM je napisao/la:Svaku polusezonu je tamo na pripremama pa dodje nazad, kao i obicno
Da mi se vise ne sekirate za Aru![]()

#divovi
-
- Kontakt:
Ko je vise taj Ara
- SarajlijaTM
Ja nisam, a da procitas koji post iznad mutke

šta je bilo macaSarajlijaTM je napisao/la:Svaku polusezonu je tamo na pripremama pa dodje nazad, kao i obicno
Da mi se vise ne sekirate za Aru![]()

da nisam malo u srž

legitimno se brinemo e baš kao i vi za naše igrače

bila prozivka a njega nema

nije bitno imate još juniora promovišite još par to vam je isto ba

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, keli, rimljanin90 i 18 gostiju.