Ja cekam Brooklyn,Mirza vise i Dirk manjecalcio je napisao/la:Cekam jos samo Brooklyn za dobitak, Mirza brate racunam na tebe

U zadnje vrijeme sam dobar sa ovim prognozama pa evo i veceras za naseg sultana:
MT33 13pts 4 reb 2 ass

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ja cekam Brooklyn,Mirza vise i Dirk manjecalcio je napisao/la:Cekam jos samo Brooklyn za dobitak, Mirza brate racunam na tebe
zaboravio si jednu blokaduAlanSmith14 je napisao/la:Ja cekam Brooklyn,Mirza vise i Dirk manjecalcio je napisao/la:Cekam jos samo Brooklyn za dobitak, Mirza brate racunam na tebe![]()
U zadnje vrijeme sam dobar sa ovim prognozama pa evo i veceras za naseg sultana:
MT33 13pts 4 reb 2 ass
ma najbolje reći daje između 5 i 10 poena. ako zabije 10+ onda tebi goDra jer je dao toliko, a ako ne, hvališ se da si bio u pravu. kako god, ne razočaraš se previše.Bihac96 je napisao/la:Ja kazem opet 23 poena Mirze.Ne odustajem od ovog broja dok ne ubaci,pa da se mogu hvalit kako sam dobar prognozer
i ja kazem 22 po 100-ti put,ali opet bi volio da se ti pokazes kao bolji prognozerBihac96 je napisao/la:Ja kazem opet 23 poena Mirze.Ne odustajem od ovog broja dok ne ubaci,pa da se mogu hvalit kako sam dobar prognozer
Ma govorio sam ja 10+,15+ sad nije da se hvalim ali skoro uvijek je to prolaziloAeGon099 je napisao/la:ma najbolje reći daje između 5 i 10 poena. ako zabije 10+ onda tebi goDra jer je dao toliko, a ako ne, hvališ se da si bio u pravu. kako god, ne razočaraš se previše.Bihac96 je napisao/la:Ja kazem opet 23 poena Mirze.Ne odustajem od ovog broja dok ne ubaci,pa da se mogu hvalit kako sam dobar prognozer
nadam se da ćeš večeras biti u pravu. ako ništa, da bude 20+.Bihac96 je napisao/la:Ma govorio sam ja 10+,15+ sad nije da se hvalim ali skoro uvijek je to prolaziloAeGon099 je napisao/la:ma najbolje reći daje između 5 i 10 poena. ako zabije 10+ onda tebi goDra jer je dao toliko, a ako ne, hvališ se da si bio u pravu. kako god, ne razočaraš se previše.Bihac96 je napisao/la:Ja kazem opet 23 poena Mirze.Ne odustajem od ovog broja dok ne ubaci,pa da se mogu hvalit kako sam dobar prognozerAli nije to zanimljivo kazes 10+ od ubaci 20 poena i kao ti pogodio.Ovako je jace kazes npr 23 kad ubaci tacno 23 onda niko jaci od tebe,glavna faca u gradu
hvalacalcio je napisao/la:YES: http://www.firstevents.us/live5.html" onclick="window.open(this.href);return false;
da i meni se ucini da tako rece, bio mi je zvuk smanjen pa nisam najbolje cuomirzatele je napisao/la:sta ovo rece za mirzu je pricala pa nesto invite 3 point all star weekend nisam cuo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.