Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Goalgetter » 24 jan 2014, 20:52

Sta ce nam ljudi Arslanagic? Pa imamo Sunjica. :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jan 2014, 21:01

Dino Arsnalagić (20), Muamer Tanković (18), Ali Suljić (16), Mirza Halvadžić (17), Deni Milošević (18), Mihail Modić (15-16) :!: ovo će biti tragedija ako ovi momci ne zaigraju za nas

njima dodajte one koji su već pod našom zastavom: Andrej Modić (17), Bahrudin Atajić (20), Sanjin Prcić (20), Raif Husić (17), Boban Lazić (19), Muhamed Bešić (21), Sead Hajrović (20), itd

a onda tu ovi iskusniji koji će tada činiti kostur ekipe: Miralem Pjanić (23), Izet Hajrović (23), Edin Džeko (27), Ermin Bičakčić (23), Asmir Begović (26), Ognjen Vranješ (23)

znači, svjetla budućnost, samo da sve ove momka dovedemo pod našu zastavu ;)

Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la Krivaja » 24 jan 2014, 21:04

soko je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:
Eh sto te volim, samo zato sto neznas citati kako treba i sto koristis rijec argumenat za svaku suplju. Jedini argumenat koji si izjavio je da nam netreba jos jedan kreator u sredini, ja sam ti dao odgovor ali ti neznas izvuci pouku iz toga. Pito sam te gdje si steko tako profundno nogometno znanje jednom, osto si mi duzan odgovora.

A volim i sto znas sta ce se desiti, daj mi molim te brojeve za loto da dobijem ovaj vikend.
Argument nije suplja i nikad nece biti. Suplja je to sto ti pokusavas dokazati da je Susicu jr. mjesto u avionu za Brazil, suplja je sto danas opravdavas Papeta sto ne zove ove potencijalne reprezentativce, a sutra kad/ako ih pozove prvi ces reci: Tako je, pape je upravu i polizat ono sto si mjesecima ovdje tvrdio.

Susic ako nastavi pruzati dobre partije u Ajduku, te ako se proda u inozemstvo moze biti itekako koristan za kvalifikacije za EP, kao i za EP, ali sada za svjetsko prvenstvo, jednostavno ce biti beskoristan, pozicija mu je pretrpana i nema dovoljno kvalitete i to je argument.

S druge strane Arslanagic, Dilaver i Besic ce biti potrebni na SP, jer su njihove pozicije deficitarne i oni su ono sto nam treba u ovom trenutku (Dilaver kao zamjena za Mujdzu, Arslanagic kao potencijalni prvotimac koji vec sad ima kvalitetu za prvi tim) i Besic kao najozbiljnije rjesenje na DM jer smo na toj poziciji suplji.

Za ovo sto sam sad napisao ne treba ogromno nogometno znanje, to i corav covjek vidi.

Zar je toliko tesko priznati kad nisi u pravu, Ja kad bi rekao da Susic nema pojma i da ga treba otpustit, ljdi bi dosli sa argumentima u uvjerili me da nisam u pravu, jer nisam u pravu. Susic radi dobar posao i sto se mene tice treba ostati i za EP, ali kad bi prestao za pozivanjem kojekakvih fudbalskih analfabeta i polufudbalera tipa Vrsajevic, Sunjic, Ibricic i Zahirovic i umjesto njih pozvao Dilavera, Arslanagica, Besica i Prcica sad za SP. Onda bi jednostavno Susic ispravio sve svoje greske i niko ga ne bi imao za sta kritikovat.

Dok nije tako, ja argumentovano tvrdim i niko me ne moze uvjeriti u suprotno. Susiceve jedine greske su Vrsajevic, Sunjic, Ibricic i Zahirovic...... i šuškavac :lol:
Ako se vratimo neke pola godine unazad, Spahic je bio jedini kvalitetan stoper. Zukanovic, Sunjic, Vranjes, Bicakcic i Coca su bile opcije. 4 od ovih 5 su dobili poziv. Sunjic, Vranjes i Zukanovic su dobili pozive prije neg Ermin(ovaj je trebao da sredi papire). Sunjic standardan u prilicno jakoj ligi, tamo igra dobro. U repci ne, ali su Pandza, Vranjes i Zukanovic imali povredu pa je Sunjic ostao. Dino Ar. nema nasih papira, Susic kaze da je pricao sa njim. Vrsajevic je tu jer se je Vranjes povrijedio, pa onda i Mujdza. Dilaver je treca opcija, ali nema papira, pogotovo u vremenu tih povreda. Ja ga nisam nikad gledao, momak je mlad treba ga zvati(i on se je tek pojavio). Ibricic je tu vec dugo vremena, Pricic treba da se pozove umjesto njega. Zaha je kao jedan od naj igraca nase U21 dobio poziv za A-repku. Otisao je iz nase lige u Rusiju, bio standardan zabio i par golova. Sasvim normalno da ce dobit poziv za A-repku, kao sto su dobili Visca i Stevanovic. Sad je Zaha propao, znaci cao iz repke. Jedino sad ako bude standardan u Bochum nek ga tu. Sto se tice Besica, on je bio pozvan bas od strane Susica, odlican je bio protiv meksa. Poslije je otisao u U21 pa onda ta svadja. Ja Besica nisam nikad gledao u Madjarskoj, mozda grijesim ali on tamo igra stopera. Pricalo se da ce u Englesku, Njemacku pa sad Rumunija. Jeste dobio to priznanje, ali igra stopera u losoj ligi. Eto ovdje se prica kao on ce biti veliko pojacanje na def veznom, sto vecinom ne igra u losoj ligi :?
Npr. Sejo moze otici u ligu tipa Madjarske, Poljske, itd i igrati stopera, napadaca, def vezni, krilo desno/lijevo i sigurno ce biti jedan od naj igraca na bilo kojoj poziciji.
Navodno za Ferencvaroš igra zadnjeg veznog i proglašen je najboljim strancem u protekloj godini što nije zanemarljivo jer u toj ligi ima dosta Južnoamerikanaca, Afrikanaca, Španaca, igrača iz Srbije, Hrvatske, Slovenije...

PS Arslanagić postigao gol za vođstvo Standarda u Lokerenu!

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 24 jan 2014, 21:14

Goalgetter je napisao/la:Sta ce nam ljudi Arslanagic? Pa imamo Sunjica. :mrgreen:
Dino bi sad imao mjesta u prvih 11 pored Spahica a plus za zadnju liniju je i njegova visina (194cm.) jer niko ne prelazi 185 cm. u odbrani u pocetnom sastavu

Nije bas Sunjic najveci problem iako nije bio sjajan u ono minuta sto je dobio,on bar igra standardno dobro u jednom solidnom klubu jedne dobre lige,sta je sa formom Vranjesa ,Zukanovica,Pandze...

@krivaja,Besic igra u madjarskoj ligi samo stopera ,igro je samo jednu zadnjeg veznog

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 24 jan 2014, 21:27

Ako Savez i Susic zajebu sa Dinom treba im ebavat sve po spisku, decko je klasa i ako brzo ne reagujemo bojim se da ce ga Belgija kaparisati nadam se da ovi iz Saveza vec nesto poduzimaju
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 24 jan 2014, 21:56

Goalgetter je napisao/la:Sta ce nam ljudi Arslanagic? Pa imamo Sunjica. :mrgreen:
Od svoje 15. godine nastupam za omladinske reprezentacije Belgije, sa kojom sam bio učesnik europskih i svjetskih prvenstava. Ipak, cijelo vrijeme čekam poziv iz Bosne i Hercegovine. Ali, do njega još uvijek nije došlo. Međutim, moja je želja poznata, želim igrati za Bosnu i Hercegovinu jer tu zemlju volim, a time bih učinio porodicu ponosnijom, jer su moji roditelji ranije živjeli u BiH

Sta cekaju ove nase badevije :?

http://www.ljutikrajisnici.com/bh-inter ... savez.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 24 jan 2014, 22:02

Goalgetter je napisao/la:Citam na drugim forumima, ovaj se momak dovodi u kontakt sa nama:

slika

Zadnji vezni, prvotimac Alkmara, a evo i dole intervju, gdje bi mozda cak igrao i za nas:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/gudelj- ... var/120998
Moze DM.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 24 jan 2014, 22:03

Potencijalni reprezentativac BiH, Dino Arslanagić strijelac je vodećeg pogotka za Standard Liege u meču protiv Lokerena !
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 jan 2014, 22:04

Hrgota usao u igru protiv Bayerna. Odmah imao jednu opasnu akciju.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 jan 2014, 22:21

http://www.transfermarkt.co.uk/en/vahid ... 90427.html" onclick="window.open(this.href);return false; Jel se ovaj momak ikada pominjao?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 24 jan 2014, 23:30

Sarajlijc@ je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/vahid ... 90427.html Jel se ovaj momak ikada pominjao?
jeste....

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 24 jan 2014, 23:50

slika
Ja se čujem redovno novinarom Arminom Pašićem , i danas ga je htjeo staviti u Sport Avaz ali nije uspjelo proći ,ne znam zbog čega , po priči od Armina koji se redovno čuje Gudeljom ,Nemanja ima veliku želju da igra za BH :)
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 25 jan 2014, 00:29

E vidite taj bi mogao biti pojačanje reprezentaciji (Nemanja Gudelj) ako hoće igrati za Bosnu, jer lik igra u AZ Alkmaru i holandskoj ligi i ima mjesta i vremena za napredak u karijeri. A ne nekakav Salatić, kojem je vrhunac karijere igranje u nekakvom Grasshopperu.

Zanimljiv je i ovaj Hambo, al' za kakvu U19 reprezentaciju. Za starije nije. :)

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 25 jan 2014, 00:34

Ovaj je barem rodjen u Beogradu kad je mogao Kerkez :lol: kakav Salatic igra u Svici... :?

A imamo i Zaimovic iz Bohuma.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 25 jan 2014, 00:42

Pa rekli su već da je porijeklom Trebinjac, tj. otac mu je iz Trebinja.

Evo mu oca:
slika

To je ista scena kao i sa ovim igračima koji su rodjeni po Njemačkoj ili Austriji i igraju za nas ili će ako bog da igrati.

PS. proguglah mu i brata. Dragiša Gudelj član je NAC Brede i koliko vidim defanzivac je, ima 16 godina.

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 25 jan 2014, 00:45

Što se mene tiče kvalitetom za Repku ima mjesta za Gudelja , Hrgotu i Arslanagića ,sve ostalo je upitno .. :?:
NA NA NA NA ....

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 25 jan 2014, 00:48

Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Svako malo je timu kola !!! :) ;)
NA NA NA NA ....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 jan 2014, 00:50

Nije los, malo sam guglao i nasao sam dosta interesantnih stvari. Ali dobro, nakon SP mogao bi se sigurno dovesti u repku.

Mada jasno su u ovom momentu prioriteti Arslanagic i Besic.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 25 jan 2014, 00:56

Ma treba više neko da rasčisti sa Arslanagićem,jel' pokrenuo ili nije proces promjene državljanstva.Ovi naš novinari k'o babe samo prenose vijesti sa drugih portala,to može i moj majka od 75 godina.Pa zar je problem napraviti intervju sa momkom,ili sa nekim iz saveza,da se zna brate jel' voljan igrati ili nije.A jok treba dupe lizati savezu da bi se otišlo u brazil,zato paze šta i koga pitaju :mrgreen: **bemte profesijo....
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rimes87 i 9 gostiju.