Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
da vas sve od reda pozdravim i poselamim, i da svama nesto podijelim. Dok se jos nisam registrovao na forum citao sam svaki post na ovoj temi i pratio mirzine igre iako nisam neki zaljubljenik u kosarku. Sjecam se jedne noci kad ste manje vise svi pisali kako treba mijenjat klub zbog male minutaze itd itd... E onda je jedan forumas napisao, ne mogu ga tacno citirati ali pisalo je: "Sanjam situaciju da bruklin veze 20 pobjeda, a da mirza ima svojih dvadeset minuta po svakom mecu" Ako je vcrs tu neka se javi
Stvarno svaka mu cast kad je vjerovao da onakva rupa od ekipe(msm kako su igrali u to vrijeme) moze napraviti seriju od sada vec cini mi se 10-1 halalte ako sam sta fulio 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Simultanka Mirze Teletovica !!! Kakva je ovo igracina,jos nas,Bosanac i Hercegovac ! Nemogu da vjerujem,Hvala Nba,Hvala Mirza da ovako nesta mogu gledat ! Nisam gledo nikad boljeg sutera za tri poena
Mirzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Hvala Bogu Dragom na svemu ovome. Iz zezanja smo svi mislili na novi carrier high, a jedna cetvrtina dovoljna da stari uveliko preskoci. Svaka ti cast majstore!
Izdržati, to je temelj vrline!
Evo ga i na Twitteru glavni trend, majke mi moje... Mirza, kralju BOSANSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
lumani je napisao/la:Dragi Mirza ,branio sam kada su neki Velickovici,Savanovici,Antici svi bili bolji od tebe,hvala ti sto si jos jednom objasnio,da ima mnogo neznalica koji vole kosarku![]()
![]()
p.s Carmelo 37p--Mirza 24.
prva petorka je neminovnost braco, NEMINOVNOST
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nisam mogao napisati post jer nisam bio pri sebi,ispusio sam pola kutije cigara.Jos ne mogu da vjerujem
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne zove se on dzaba Mirza, ima neke magije u tom imenu vezanom za kosarku 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma ako ne zabije jos 26 nije nista uradio

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
2 cetvrina -- MIRZA 24 : DALLAS 25
Ajmo Mirza stici to u drugom pol
Ajmo Mirza stici to u drugom pol
- firefirefirely
- Kontakt:
Kad ljudi na YES-u kazu, nisu nikad vidjeli da neko ovako suta trice
Ono njegovo primanje lopte u skoku i odma opet skok sut kazu nikad nisu vidjeli
ma i ja se gubim **** te zivot, jos proljev imam,letam od hale do kompa gologuz i derem se.. tacno da me neko vidi, u žicama bi zavrsio
Ma bit' će tamo blow-out, tako da no sikirikilumani je napisao/la:lumani je napisao/la:Dragi Mirza ,branio sam kada su neki Velickovici,Savanovici,Antici svi bili bolji od tebe,hvala ti sto si jos jednom objasnio,da ima mnogo neznalica koji vole kosarku![]()
![]()
p.s Carmelo 37p--Mirza 24.
- zubanovic89
- Kontakt:
Ovo je grijeh ne gledat u HDuAjsKjub je napisao/la:dajte sto losiji stream, konekcija mi trenutno grozna
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
- inacefindecko
- Kontakt:
joj hs-a, silovat ih treba

-
edinjo-bih
- Kontakt:
odoh spavati, nesmijem da gledam 2. pv hehe
hvala ti dragi Boze sto nas sviju obradova veceras i daj da nas mirza zabije aBd jos dosta poena veceras i naravno u svim ostalim utakmicama, amin!
hvala ti dragi Boze sto nas sviju obradova veceras i daj da nas mirza zabije aBd jos dosta poena veceras i naravno u svim ostalim utakmicama, amin!
Ovaj njegov sut mogu Pedja i Miller da izucavaju ...
Kaže jedan na Nets forumu... "I heard that Mirza was a long range sniper in the Bosnian army"

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.