super je napisao/la:evo me,sada sam bio sa onim covjekom i kaze sledece:trenutno se ceka lijevak(razmatra jos jednu ponudu iz inostranstva) nece da kaze ime igra krilo, i najvjerovatnije da ce se prikljuciti jos jedan stoper ne bosanac u rovinju,trenutno im je cilj produziti ugovor sa kvesicem,tomicem i rece da je klubu prvenstveno u cilju zadrzati ove postojece pa tek potpisivanje s ovom dvojicom (ako se dogovore).....rekao mi je javiti u ovih par dana ako sta bude dolazilo...........pozzzterabajt je napisao/la:Izgleda da cemo morati cekati subotu ujutro, veceras nista.
ps @grokok opali po meni sada imas materijala
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
pa da sam napisao stoper prvo sto bi pomislio garant je neki prosjecni odavdeGrokok je napisao/la:super je napisao/la:evo me,sada sam bio sa onim covjekom i kaze sledece:trenutno se ceka lijevak(razmatra jos jednu ponudu iz inostranstva) nece da kaze ime igra krilo, i najvjerovatnije da ce se prikljuciti jos jedan stoper ne bosanac u rovinju,trenutno im je cilj produziti ugovor sa kvesicem,tomicem i rece da je klubu prvenstveno u cilju zadrzati ove postojece pa tek potpisivanje s ovom dvojicom (ako se dogovore).....rekao mi je javiti u ovih par dana ako sta bude dolazilo...........pozzzterabajt je napisao/la:Izgleda da cemo morati cekati subotu ujutro, veceras nista.
ps @grokok opali po meni sada imas materijalai možda dođe jedan špic, nije kinez. Također je moguće i jedan vezni, ali ne mogu reći odakle je, nije samo Gvatemala to znam.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ime i prezime napiši, a pošto nemaš blage, nemoj nas lagati. I budala zna da nam treba štoper, logično jer je Škaljić otišao i logično da nam treba bek jer ne znamo da li će biti u formi ovi, a Urdinov otišao. Znaći ako znaš napiši imenana, a nemoj lupati bezveze jer blage nemaš. Ni ime a ni prezime 
Dosta laži od tebe, ne loži raju više
Zadnja izmjena: Grokok, dana/u 24 jan 2014, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
kunem se majkom da je ovo sve sto sam napisao meni tako rekao,nece da kazu imena jer se pokazalo u zadnje vrijeme da igraci dizu sebi cijenu preko medija i da je sad politika prvo potpisi pa onda press i predstavljanje istih
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ma hajde pustite momka, ako laze dobice nagradu od ace
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Ma jok bolan, mali ima dojavu da je neki kofer sretno stigao u Zenicu!aS_Roma je napisao/la:Pa ovo je vise zalosno sto prvo prica o Sarajevo, pa onda o svom klubu, komplexi !Southboy je napisao/la:"Drugi parama pokušavaju na sve sile osvojiti titulu, a mi ćemo to ostvariti srcem na terenu". Damir Sadiković
Mali znaci izdominirao....
Hajde nam makar reci jesu li provjereni igraci, neki za koje, manje-vise, svi znamo i znas li koliko je izvjesno da ce potpisati.super je napisao/la:kunem se majkom da je ovo sve sto sam napisao meni tako rekao,nece da kazu imena jer se pokazalo u zadnje vrijeme da igraci dizu sebi cijenu preko medija i da je sad politika prvo potpisi pa onda press i predstavljanje istih
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
O pa napis'o ti covjek da ne zna imena, nece da kazufcz je napisao/la:Hajde nam makar reci jesu li provjereni igraci, neki za koje, manje-vise, svi znamo i znas li koliko je izvjesno da ce potpisati.super je napisao/la:kunem se majkom da je ovo sve sto sam napisao meni tako rekao,nece da kazu imena jer se pokazalo u zadnje vrijeme da igraci dizu sebi cijenu preko medija i da je sad politika prvo potpisi pa onda press i predstavljanje istih
Neka malo ovih igraca kod nas, prije ce doc mart
Koji si ti davez uz par pitara, aldinna i slicne otjeraste svu raju sa ovog pdf-aGrokok je napisao/la:Ime i prezime napiši, a pošto nemaš blage, nemoj nas lagati. I budala zna da nam treba štoper, logično jer je Škaljić otišao i logično da nam treba bek jer ne znamo da li će biti u formi ovi, a Urdinov otišao. Znaći ako znaš napiši imenana, a nemoj lupati bezveze jer blage nemaš. Ni ime a ni prezime
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To ti je Aldin lično.propuh je napisao/la: Koji si ti davez uz par pitara, aldinna i slicne otjeraste svu raju sa ovog pdf-a
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Nemoj bit neurotican al ne budi ni slijep pored ocijuBlagoje je napisao/la:Hordas Doboj je napisao/la:Pojedinci ovdje odobravaju apsolutno sve. Znaci sta god da se desi, iako negativno i neozbiljno nailazi na odobravanje.Blagoje je napisao/la:
Mislim da je u ovakvoj situaciji to najbolji nacin.
Neka svi budu zdravi, a sve drugo ce ici svojim tokom.
Ok donekle mi je jasno, zbog predhodnih uspjeha. Ali nije mi jasno kako niko od vas ne vidi da vas klub ide nizbrdo. Malo je reci da je preambiciozno prodati par igraca i ocekivati da ih neki klinci dostojno zamijene.
Meni licno je suludo ovo sto se radi u Zeljeznicaru. Podsjeca me na Arsenal poslije one zlatne generacije koja je dominirala pa nakon sto su rasprodali vecinu, klub se nije oporavio do dan danas.
Ali eto vama vase, nama nase. Vrijeme ce pokazati...![]()
Ne brini, sad cu ja, da bih zadovoljio tvoj istancan intelekt, pocet lupat gluposti i ponasat se neuroticno kao vecina navijaca fks.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
To sto tebi kasike nesto govore, ne znaci da je to tako u stvarnom zivotu. Pogledaj tablicu, statistiku prethodnih godina, vase postove pune ocaja, napisane od strane ljudi koji su na ivici, unisteni sistemom koji funkcionise godinama, jednako efikasno i besprijekorno. Zivot.Hordas Doboj je napisao/la:Nemoj bit neurotican al ne budi ni slijep pored ocijuBlagoje je napisao/la:Hordas Doboj je napisao/la: Pojedinci ovdje odobravaju apsolutno sve. Znaci sta god da se desi, iako negativno i neozbiljno nailazi na odobravanje.
Ok donekle mi je jasno, zbog predhodnih uspjeha. Ali nije mi jasno kako niko od vas ne vidi da vas klub ide nizbrdo. Malo je reci da je preambiciozno prodati par igraca i ocekivati da ih neki klinci dostojno zamijene.
Meni licno je suludo ovo sto se radi u Zeljeznicaru. Podsjeca me na Arsenal poslije one zlatne generacije koja je dominirala pa nakon sto su rasprodali vecinu, klub se nije oporavio do dan danas.
Ali eto vama vase, nama nase. Vrijeme ce pokazati...![]()
Ne brini, sad cu ja, da bih zadovoljio tvoj istancan intelekt, pocet lupat gluposti i ponasat se neuroticno kao vecina navijaca fks.
A to sto bi ti volio da Sampioni padnu da bi, kao, i vi konacno imali malkice razloga za srecu, e to je vec tvoja i stvar ostalih simpatizera vjecitih, ali rijetko potvrdjenih kandidata za trofeje.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Cek malo ti hoces da kazes da je situacija ove sezone i predhodnih ista? Ako mi to pokusavas reci, ja i ti nemamo o cemu dalje pricati...
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Ivici Osimu nagrada za životno djelo, Svraka u Top 12 sportista
http://fkzeljeznicar.ba/ivici-osimu-nag ... ista/7838/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/ivici-osimu-nag ... ista/7838/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vasa prica je godinama ista, vase krpljenje ekipe svake zime je isto, stvaranje pritiska i nerealna ocekivanja - isto, dizanje prosjecnih i gorih igraca i trenera u nebesa - isto. Ove zime ste, istina, bahatiji. Sto je dobro, ali ne za vas.Hordas Doboj je napisao/la:Cek malo ti hoces da kazes da je situacija ove sezone i predhodnih ista? Ako mi to pokusavas reci, ja i ti nemamo o cemu dalje pricati...
Nastavice se...
Nastavice se...
Opet trofeji. Gravitacija, sta li!?fkzeljeznicarba je napisao/la:Ivici Osimu nagrada za životno djelo, Svraka u Top 12 sportista
Nastavice se...
Nastavice se...
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
naravno da je ista, svake godine sve isto, pogledaj tabeluHordas Doboj je napisao/la:Cek malo ti hoces da kazes da je situacija ove sezone i predhodnih ista? Ako mi to pokusavas reci, ja i ti nemamo o cemu dalje pricati...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Bas takav odgovor sam i ocekivaoBlagoje je napisao/la:Vasa prica je godinama ista, vase krpljenje ekipe svake zime je isto, stvaranje pritiska i nerealna ocekivanja - isto, dizanje prosjecnih i gorih igraca i trenera u nebesa - isto. Ove zime ste, istina, bahatiji. Sto je dobro, ali ne za vas.Hordas Doboj je napisao/la:Cek malo ti hoces da kazes da je situacija ove sezone i predhodnih ista? Ako mi to pokusavas reci, ja i ti nemamo o cemu dalje pricati...
Sretno vam u podmlađivanju hehe
Pozdrav
Jel' neki ljudi imaju problema sa razumijevanjem nekih stvari, ili su jednostavno previše opterećeni Željom, pa svakim postom pokušaju isprovocirati nekog?
Ovo što Željo radi je najbolji način rada, ukoliko nemaš mogućnost da nađeš nekog dobrog investitora u svoj igrački kadar. Dakle, dovođenje djece iz omladinskih liga ( primjer prvi strijelac juniorske lige iz Viteza ) te poptisivanje dugogodišnjih ugovora sa Željinom omladinom, ili dovođenje iz drugih manjih klubova igrače za koje nije potrebna odšteta. Apsolutno ispravno u vrijeme krize. Djeci je plata manje bitna a ginut će za ovaj klub.
Evo ti pravi primjer pravilnog rada sa djecom, Ćutahija putuje u Liverpool početkom februara na pripreme i vjerovatno testiranje, a pošto momka lično poznajem mogu reći da ima izuzetne fizičke i psihičke predispozicije, vjerujem da će Liverpool potpisati sa njim, a vratit će ga Želji da se "kali" baš kao što je slučaj i sa Arom.
Sarajevo nije uspjelo da radi ovo što radi Željo, pa su se okrenuli drugom, malo popularnijem načinu u današnjem fudbalu, našli investitora i počeli ulagati pare, ali uspjeh ne dolazi preko noći moji sinovci
Ovo što Željo radi je najbolji način rada, ukoliko nemaš mogućnost da nađeš nekog dobrog investitora u svoj igrački kadar. Dakle, dovođenje djece iz omladinskih liga ( primjer prvi strijelac juniorske lige iz Viteza ) te poptisivanje dugogodišnjih ugovora sa Željinom omladinom, ili dovođenje iz drugih manjih klubova igrače za koje nije potrebna odšteta. Apsolutno ispravno u vrijeme krize. Djeci je plata manje bitna a ginut će za ovaj klub.
Evo ti pravi primjer pravilnog rada sa djecom, Ćutahija putuje u Liverpool početkom februara na pripreme i vjerovatno testiranje, a pošto momka lično poznajem mogu reći da ima izuzetne fizičke i psihičke predispozicije, vjerujem da će Liverpool potpisati sa njim, a vratit će ga Želji da se "kali" baš kao što je slučaj i sa Arom.
Sarajevo nije uspjelo da radi ovo što radi Željo, pa su se okrenuli drugom, malo popularnijem načinu u današnjem fudbalu, našli investitora i počeli ulagati pare, ali uspjeh ne dolazi preko noći moji sinovci
Ja te volim, volim Željo..
gio10 je napisao/la:Jel' neki ljudi imaju problema sa razumijevanjem nekih stvari, ili su jednostavno previše opterećeni Željom, pa svakim postom pokušaju isprovocirati nekog?
Da pod uslovom da imas novac da ulozis u tu djecu,da ih vezes dobrim ugovrima,pa da se ne desava da vam od pet kadeta potpisu tri.Opet vam se svodi sve iz praznog u šuplje,ali eto sto neko napisa to je vasa stvar,u buducnosti cemo vidjeti kako ce te proci.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 25 jan 2014, 12:29, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: DinGospo21, MrkiMedo, Omerta1921, PointBlank, reha1987 i 39 gostiju.