svasta mozemo ocekivati od naseg vrlog selektora .amho je napisao/la:evo i visca je na def poziciji u veznom redu... ako ovo safet vidi, ici ce u brazil s 20 igraca, jer mu ova dvojica mogu pokrit' sve pozicije na kojima smo u deficitu...__EmIr__ je napisao/la:Sta je ovo hare na poziciji lijevog bocnog igra ?. Pise evo na rezultatima ako oni lazu lazem i ja vas.
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Momci, to je totalni fudbal a la Holandija iz sedamdesetih.__EmIr__ je napisao/la:svasta mozemo ocekivati od naseg vrlog selektora .amho je napisao/la:evo i visca je na def poziciji u veznom redu... ako ovo safet vidi, ici ce u brazil s 20 igraca, jer mu ova dvojica mogu pokrit' sve pozicije na kojima smo u deficitu...__EmIr__ je napisao/la:Sta je ovo hare na poziciji lijevog bocnog igra ?. Pise evo na rezultatima ako oni lazu lazem i ja vas.
Hare nek' je mubareći nova oficijelna stranica. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Uh kako bi ja volio da Hareta vidim u nekom klubu u Bundesligi. Siguran sam da je ta liga kao stvorena za igraca kao sto je on.
Vidim da je u svom klubu jedan od najvaznijih igraca i da je odigrao skoro sve utakmice ove sezone.
Vidim da je u svom klubu jedan od najvaznijih igraca i da je odigrao skoro sve utakmice ove sezone.
Tehnikom bi moga igrai bilogdje, ali on jeklasicni tempas, uvijk trci u istom tempu, nema sprinta, nije borben nimalo i generalno previse spor.... Turska liga mu je maksimalan domet, u bundesligi ne bi mogao igrati.
''Reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Medunjanin po svemu sudeći napustiće Gaziantepspor.
Ova turska ekipa nalazi se u velikim finansijskim problemima ove sezone, pa je svojim igračima prestala isplaćivati plate.
Medunjanin se iz tog razloga sprema na odlazak, a kao jedna od mogućih destinacija ovog reprezentativca Bosne i Hercegovine spominje se engleska ekipa Swansea.
Menadžer Swansea Michael Laudrup cijeni igru Harisa Medunjanina, pa ga želi vidjeti u svojoj ekipi već ovog mjeseca.
S obzirom da je Medunjanin svoj spor sa Gaziantep predao na arbitražu UEFA, postoji mogućnost da napusti ovaj klub bez ikakve odštete.''
Nađ'o na onom blogu 'Zmajevi' ,totalno mi je nepovjerljivo al ajd
Ova turska ekipa nalazi se u velikim finansijskim problemima ove sezone, pa je svojim igračima prestala isplaćivati plate.
Medunjanin se iz tog razloga sprema na odlazak, a kao jedna od mogućih destinacija ovog reprezentativca Bosne i Hercegovine spominje se engleska ekipa Swansea.
Menadžer Swansea Michael Laudrup cijeni igru Harisa Medunjanina, pa ga želi vidjeti u svojoj ekipi već ovog mjeseca.
S obzirom da je Medunjanin svoj spor sa Gaziantep predao na arbitražu UEFA, postoji mogućnost da napusti ovaj klub bez ikakve odštete.''
Nađ'o na onom blogu 'Zmajevi' ,totalno mi je nepovjerljivo al ajd
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima istine u ovom da su u ogromnim financijskim problemima, Stilic odlazi iz Gaziantepa bas iz tog razloga kao i Tosun. Stoga mogao bi i Medunjanin.
A sto se tice Swanesa, to treba uzeti sa rezervom, kao sto je @H.I.M rekao, nisu povjerljivi ti blogovi.
A sto se tice Swanesa, to treba uzeti sa rezervom, kao sto je @H.I.M rekao, nisu povjerljivi ti blogovi.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I ja sam to vidio, ali nisam htio nista komentarisati, jer mi je to nemoguce. Gaziantep jeste u problemima, Haris bi mogao otici, ali EPL
Medenom bi sjela Bundeska samo tako 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
citam da ide u nurnberg, imal istine u tome?
zavisi šta čitašzokyy je napisao/la:citam da ide u nurnberg, imal istine u tome?
daj da i mi citamozokyy je napisao/la:citam da ide u nurnberg, imal istine u tome?
Vehab 1/1 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
za Siriju spremanHead je napisao/la:
Hare je heroj
ne zlocinac
ne zlocinac
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Medo u prvoj postavi (kao I uvjek) protiv galate. Zabi im jednu bombu sa bascarsije kao latviji
Mudonja vec utakmica i utakmica igra na lijevom beku.
Eto ''rijesen''problem za lijevog beka u repci
Da malo ubacim koju zeru.
Eto ''rijesen''problem za lijevog beka u repci
Da malo ubacim koju zeru.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vjerovali ili ne igrac koji je najvise veceras pretrcao bio je hare vise od 11 kilometara 
Sta li se sve ne prati po ovom forumugrgr je napisao/la:Vjerovali ili ne igrac koji je najvise veceras pretrcao bio je hare vise od 11 kilometara
Da tako i u sredini trci bio bi odlican. Ja vidim rupe ... Samo da ne bude da je do Misimovica ...
Trenutno korisnika/ca: General505, Hardzavi, HP46, jasmin10 i 39 gostiju.