Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
@Monolog, Sad mi pade na pamet, iako mi to ne bi bilo drago, jer sam navijač Želje, da bi se lako moglo dogoditi da Džeko svoju igračku karijeru i okonča u Sitiju. Dogodine produži ugovor na još 4 godine i to je to.
Mislim da bi na taj način postao legenda Kluba, jer je Siti u usponu i možda se desi da nešto osvoji i u Evropi.
Mislim da bi na taj način postao legenda Kluba, jer je Siti u usponu i možda se desi da nešto osvoji i u Evropi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
[quote="Monolog"
Berbatov je tehnički potkovaniji igrač. Ako ćemo biti potpuno iskreni - on nije bolji igrač od Džeke. Nije bio ni dok je bio u Unitedu, da se razumijemo. Istina, jeste završio kao prvi strijelac lige, al' to ne mijenja činjenicu da nije bolji igrač.
Usput, ne znam čemu seljakanje Džeke kad se ustalio i kad igra odlično u Cityju?! Uvijek je tu, u formi je, zabija golove, učestvuje u svim mogućim i nemogućim akcijama ekipe... Jednostavno, ne vidim nikakvu potrebu da napusti ekipu. Pellegrini mu daje sasvim dovoljnu minutažu, a Edin to u posljednje vrijeme odlično koristi.[/quote]
tehnički je bolji, igra glavom, a i realizacija mu je za nijansu bolja.
berbatov u unitedu (EPL i CL):
132 ut 53 gola
dzeko u cityu (EPL i CL):
116 ut 42 gola
Berbatov je tehnički potkovaniji igrač. Ako ćemo biti potpuno iskreni - on nije bolji igrač od Džeke. Nije bio ni dok je bio u Unitedu, da se razumijemo. Istina, jeste završio kao prvi strijelac lige, al' to ne mijenja činjenicu da nije bolji igrač.
Usput, ne znam čemu seljakanje Džeke kad se ustalio i kad igra odlično u Cityju?! Uvijek je tu, u formi je, zabija golove, učestvuje u svim mogućim i nemogućim akcijama ekipe... Jednostavno, ne vidim nikakvu potrebu da napusti ekipu. Pellegrini mu daje sasvim dovoljnu minutažu, a Edin to u posljednje vrijeme odlično koristi.[/quote]
tehnički je bolji, igra glavom, a i realizacija mu je za nijansu bolja.
berbatov u unitedu (EPL i CL):
132 ut 53 gola
dzeko u cityu (EPL i CL):
116 ut 42 gola
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
To ne bi odgovaralo Želji i Teplicama.avlami97 je napisao/la:@Monolog, Sad mi pade na pamet, iako mi to ne bi bilo drago, jer sam navijač Želje, da bi se lako moglo dogoditi da Džeko svoju igračku karijeru i okonča u Sitiju. Dogodine produži ugovor na još 4 godine i to je to. Mislim da bi na taj način postao legenda Kluba, jer je Siti u usponu i možda se desi da nešto osvoji i u Evropi.

Inače, ukoliko će biti ovakav (gristi, trčati, zabijati) i ukoliko će ga Pellegrini (vjerujem da ćemo Čileanca još dugo gledati na klupi Cityja) gotiviti kao što je to bio slučaj do sada - onda je produžavanje ugovora realna opcija. Naravno, možda tu da i Redžepagić ubaci klauzulu o (ne)igranju i slične pyzdarije.

Igra glavom? Berbatovu? Ne bih rekao.zokyy je napisao/la:tehnički je bolji, igra glavom, a i realizacija mu je za nijansu bolja.berbatov u unitedu (EPL i CL):132 ut 53 goladzeko u cityu (EPL i CL):116 ut 42 gola
Usput, nisam toliki pobornik statistike - jer ista često zna prevariti. Tako možemo doći do zaključka da je Gomez > Ibrahimović, Casorla > Iniesta...
Ali, kad se već povlačiš na istu, onda trebaš uzeti u obzir sve moguće parametre. Broj provedenih minuta, saigrače, trenere, utakmice sa jednim/dva/tri napadača, ganjanje rezultata, bildanje gol razlike... Svi ovi parametri su bitni ako ćemo gledati učinak.
Jednostavno, tehnički potkovaniji i to je to. Što je najgore, Berbatov je ljenji od Džeke (a svi znamo da je to i Džekina negativna karakteristika).

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Evo jarana.Jednu nije odigro nakon 9 startnih i odma prelasci Berbatovi.ja mislim da je od njega bolji Jelavic i da on nebi imo mjesta u Evertonu a u Stok City nema sansi .Mislim da mu je najbolje da ode na posudbu u Hul City tu bi igro svaku drugu garant.
- Goalgetter
- Kontakt:
''The Beast'' povrijedio rame, sutra ce se znati koliko je ozbiljna povreda. Osjeca jake bolove u ramenu nakon tekme sa West Hamom.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -Park.html

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -Park.html

sto city ne objavi najljepsi gol od 100 komada u ovoj sezoni?
dzeko pobjedio sa 1000 glasova, dok ostali zajedno nisu skupili 100 glasova...hahah
dzeko pobjedio sa 1000 glasova, dok ostali zajedno nisu skupili 100 glasova...hahah
Ima li kakvih informacija o povredi negreda ?
- Goalgetter
- Kontakt:
Nista ozbiljno, propustice utakmicu FA-Kupa protiv Watforda, da bi bio fit za tekmu protiv Tottenhama.grgr je napisao/la:Ima li kakvih informacija o povredi negreda ?
- francobaresi
- Kontakt:
Džeko će napuniti Watford to je već sada izvjesno jer eto Alvara nema a Jovetić odavno prežaljen.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Iskreno najvise bi volio da ode u Millwall i da ga uvede u premier, jooj sta bi dijamant tek tad znacio hehe zavio bi premiership u crno.Alipasino je napisao/la:Evo jarana.Jednu nije odigro nakon 9 startnih i odma prelasci Berbatovi.ja mislim da je od njega bolji Jelavic i da on nebi imo mjesta u Evertonu a u Stok City nema sansi .Mislim da mu je najbolje da ode na posudbu u Hul City tu bi igro svaku drugu garant.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Ima li prenos na tv današnje utakmice
Hvala.
Hvala.
nema nazalostSrky4 je napisao/la:Ima li prenos na tv današnje utakmice
Hvala.
Šteta što nema na TV.
Hoce li makar neki stream biti?
-
- Kontakt:
zasad nisu najavljeni ni na jednoj stranici za prijenos tekmi.hh123 je napisao/la:Hoce li makar neki stream biti?
ne brinite se, srediće nama ernad i enver stream

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
ovdje pise da ce neki kineski canal prenosit. valjda ce piti kakav stream.

ako unese laptopviKK je napisao/la:ne brinite se, srediće nama ernad i enver stream![]()

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bit će na Enversport 
I ovi mi uništiše čejf

I ovi mi uništiše čejf

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 5 gostiju.