AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
Mislim da je ta varijanta isprobana još u vrijeme dok je Carlo sjedio na klupi Milana. Znači, Pirlo,Gattuso,Ambro i Seedorf ispred njih, Kaka kao neka vrsta spone odnosno povučena špica a Inzaghi je bio ona prava devetka. I to je apsolutno funkcionisalo, u toj formaciji smo razbili United na San Siru ili nismo ?! 

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
To je ta formacija i u ovom momentu kad nema Sarafa i kad Saponara nije spreman mislim da je najbolje rjesenje. Samo da ne gledam Birsufrancobaresi je napisao/la:Mislim da je ta varijanta isprobana još u vrijeme dok je Carlo sjedio na klupi Milana. Znači, Pirlo,Gattuso,Ambro i Seedorf ispred njih, Kaka kao neka vrsta spone odnosno povučena špica a Inzaghi je bio ona prava devetka. I to je apsolutno funkcionisalo, u toj formaciji smo razbili United na San Siru ili nismo ?!

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Jesmo, jasta smo
Jedna od drazih utakmica, onaj pljusak cijelo vrijeme al nije smetalo nista. Kakva su to vremena bila 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
I jedan od najljepših golova u historiji LP, kad odbrana Uniteda nije znala gdje se lopta nalazi a Kaka je vec bio sam ispred gola 

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Daaa,onda kada mi je bilo drago sto je Rooney dao pred sami kraj gol u Manchesteru za pobjedu od 3:2. Tada sam rekao u sebi: " Vidimo se na San Siru "
I sta bude,bude Kaka,Seedorf i Gilardino,lekcija Unitedu u obliku 3:0,da nikad ne zaborave.
Koji smo mi klub bili jbt,giganti,a vidi nas sad,Sassuolo nam igrom prkosi,sta mi uradise od kluba.
Ostaje opet nada za boljim vremenima.
I sta bude,bude Kaka,Seedorf i Gilardino,lekcija Unitedu u obliku 3:0,da nikad ne zaborave.

Koji smo mi klub bili jbt,giganti,a vidi nas sad,Sassuolo nam igrom prkosi,sta mi uradise od kluba.
Ostaje opet nada za boljim vremenima.
samo postoji jedna velika razlika:francobaresi je napisao/la:Mislim da je ta varijanta isprobana još u vrijeme dok je Carlo sjedio na klupi Milana. Znači, Pirlo,Gattuso,Ambro i Seedorf ispred njih, Kaka kao neka vrsta spone odnosno povučena špica a Inzaghi je bio ona prava devetka. I to je apsolutno funkcionisalo, u toj formaciji smo razbili United na San Siru ili nismo ?!
Pirlo, Gattuso, Ambrosini, Seedorf, Kaka i Inzaghi!!!!!!

Montolivo, De Jong, Essien, Honda, Kaka i Balotelli.....

uz dužno poštovanje prema ovoj drugoj petorici (izuzev Kake, a možda i De Jonga), ali njih nemožeš strpat u istu rečenicu, a da ne spominjem nekakve usporedbe navedenih igrača...

Hoce li doci jos neko ili je to to za ovu pijacu?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- francobaresi
- Kontakt:
Mogao bi doći još jedan igrač, mislim da još nije gotovo. Također danas je potvrđeno, Essien će u narednih 18 mjeseci zaraditi 4.5 miliona €. Znači 1.5 miliona do kraja ove sezone i 3 miliona sljedeće.koraj je napisao/la:Hoce li doci jos neko ili je to to za ovu pijacu?
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
Dok se ne riješi problem sa stoperima nema ništa od ozbiljne ekipe. **** ih Essien i defanzivni vezni.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- francobaresi
- Kontakt:
Potajno se nadam novom stoperu do kraja Januara, možda onaj mali Doria iz Brazila.
Evo, čini se da je potvrđeno Montolivo neće igrati ni prvi ni drugi meč protiv Atletica.
Evo, čini se da je potvrđeno Montolivo neće igrati ni prvi ni drugi meč protiv Atletica.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Mislim da Doria ne moze u ovom prelaznom roku a navodno onaj Toloi moze jer ima dvojni pasos. Ja bi ipak vise volio Astoria sad i Doriu na ljeto.
- francobaresi
- Kontakt:
Mislim da od Astoria nema ništa, odavno nisam ništa vezano za njega pročitao. Znači, Doria ili Toloi. 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Sretan rodjendan Robinju sa zeljom da sljedeci ne doceka u Milanu 

- francobaresi
- Kontakt:
Ovi Turci nikako da zgotove posao sa Zaccardom. Pregovori su i dalje u toku, ali ne očekuje se ništa konkretno do sljedeće sedmice. 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
U ponedjeljak bi se to trebalo finalizirat
- francobaresi
- Kontakt:
Amin,amin!! Samo da ga moje oči više ne gledaju u sastavu Milana.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Seedorf: Essien can play as one of the two midfielders in front of the defence, and that's where I plan on using him.
grande Milan
Pa i ne moze ga nigdje drugo ni koristiti.
Ali sta ce onda sa Montolivom? Kao kapiten mozemo izbaciti opciju da ostane na klupi, a nikako ga ne mogu vidjeti medju ovom trojicom naprijed. Odnosno mogu, ali se nece uspjeti pokazati u pravom svjetlu jer mu ne leze te uloge. Ne znas sta je gore, amf ili krilo.
Za nas merkato tek pocinje. Odnosno, za neka 3-4 dana ce doci do usijanja.
Da se hocemo rijesiti nekih igraca, pa makar ne doveli nikoga. A kako je krenulo, do ljeta bi mogli istrijebiti vecinu metilja iz kluba.
Nama bi stvarno dobro doslo krilo, mislim da smo ishitreno postupili sa Niangom.

Ali sta ce onda sa Montolivom? Kao kapiten mozemo izbaciti opciju da ostane na klupi, a nikako ga ne mogu vidjeti medju ovom trojicom naprijed. Odnosno mogu, ali se nece uspjeti pokazati u pravom svjetlu jer mu ne leze te uloge. Ne znas sta je gore, amf ili krilo.

Za nas merkato tek pocinje. Odnosno, za neka 3-4 dana ce doci do usijanja.

Da se hocemo rijesiti nekih igraca, pa makar ne doveli nikoga. A kako je krenulo, do ljeta bi mogli istrijebiti vecinu metilja iz kluba.
Nama bi stvarno dobro doslo krilo, mislim da smo ishitreno postupili sa Niangom.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
12.29 - PSG je odredio visinu obeštećenja za Jeremy-a Meneza i ona iznosi šest miliona evra. Saint Ettienne, Monaco, Lyon, Fiorentina i naravno Milan su do sada pokazali interesovanje, pa ko prvi njemu napadač...
grande Milan
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Happy b-day Robinho

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.