Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

HOS
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la HOS » 24 dec 2008, 16:11

Kemo je napisao/la: ma jos te vi mladi da skontate zasto se ciro pljuje, ima vremena skontat ce te. do tad idite vi na bilino pa ko na tefericu "CIro, Ciro..."
Haha, pa nek si ti dovoljno "zreo" da znas zasto ga treba pljuvati majstore ;) . Inace, jos mi je drazi Ciro danas nakon one izjave vezane uz Husejinovica.
U inat svima.

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 24 dec 2008, 16:13

CheGuevara je napisao/la: Ma to se ova djecurlija uspali kad to neutralni navijaci pocnu vikati, pa sad podrzaju Ciro kao da je osvojio SP sa nama! Ja licno kad sam na stadionu, nederem se ni "ciro ****" a vala ni "ciro majstore"..."Majstor" ce mozda tek postati kad bude ispravio sve greske sto redovno pravi i kad nekad nesto osviji sa nasom repkom..onda bi to eventualno zasluzio..a "****"-om ga isto nenazivam jer je na nekin nacin jadnik sto mora da saradzuje sa nasim savezom :mrgreen:
@LafoDemonstrant: Jebote koliko si se uhvatio oko **** pomislio sam da i ti mozda nisi jedan cccc.
U inat svima.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 dec 2008, 16:24

Ja sam uvijek podrzavao reprezentaciju svim srcem i dusom i u najtezim trenucima i to bilo kojeg selektora kojeg smo imali.

Ja mislim da trebamo pustiti Ciru da radi svoj posao. On nama jos puno duguje. Vidjecemo na kraju kvalifikacija sta ce biti pa mozda onda sebi mozemo dozvoliti da "pljujemo" protiv njega.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 dec 2008, 16:29

HOS je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la: Ma to se ova djecurlija uspali kad to neutralni navijaci pocnu vikati, pa sad podrzaju Ciro kao da je osvojio SP sa nama! Ja licno kad sam na stadionu, nederem se ni "ciro ****" a vala ni "ciro majstore"..."Majstor" ce mozda tek postati kad bude ispravio sve greske sto redovno pravi i kad nekad nesto osviji sa nasom repkom..onda bi to eventualno zasluzio..a "****"-om ga isto nenazivam jer je na nekin nacin jadnik sto mora da saradzuje sa nasim savezom :mrgreen:
@LafoDemonstrant: Jebote koliko si se uhvatio oko **** pomislio sam da i ti mozda nisi jedan cccc.
Joj jesi mi ga sad suknuo u pm..evo neznam gdje se nalazim..ako moze u buduce da me postedis takvih izjava posto mi je sad samopouzdanje palo na minimum!!

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 dec 2008, 16:33

Tarik14 je napisao/la:Ja sam uvijek podrzavao reprezentaciju svim srcem i dusom i u najtezim trenucima i to bilo kojeg selektora kojeg smo imali.

Ja mislim da trebamo pustiti Ciru da radi svoj posao. On nama jos puno duguje. Vidjecemo na kraju kvalifikacija sta ce biti pa mozda onda sebi mozemo dozvoliti da "pljujemo" protiv njega.
Eto, nakon sto ste sad toliko stitili i reklamirali Ciru, uhvatila me moja sentimentalna strana pa sam se odlucio da cu od sad podrzavati Ciru na svemu sto radi i naravno da cu navijati za njega kad god budem imao priliku za to..Od sad se samo derem " Ciro Majstore" ...jestel sad zadovoljni?? :mrgreen:

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 24 dec 2008, 16:35

Piro Cederu :mrgreen:
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 24 dec 2008, 16:43

CheGuevara je napisao/la: Joj jesi mi ga sad suknuo u pm..evo neznam gdje se nalazim..ako moze u buduce da me postedis takvih izjava posto mi je sad samopouzdanje palo na minimum!!
Haha, dobar si :lol: .
U inat svima.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 24 dec 2008, 16:55

CheGuevara je napisao/la:
defener je napisao/la:cuj kodrina reprezentacija !? koda ih je on izmislio , i cuj sta su to pobjede protiv estonije i armenije ( 7-0, 4-1)
to je gol razlika 11-1, prije cire strahovali smo i od reprezentacija slabijih od njih a nedaj boze da pricam o spancima
izgubiti od evropskog prvaka u gostima jedva 1-0 (imali smo priliku i dobit) i protiv 3. reprezentacije u evropi 2-1 ( u gostima) nisu nista, mi da od Brazila isgubimo 1-0 mi bi bili nezadovoljni i covjek koji bi nas vodio bio bi papak svasta
Jel to Ciro dao golove ili nasi napadaci koji su u svjetskoj formi?? Moramo biti realni i priznati da je nas trenutni napad vjerovatno najbolji napad koji je Repka BiH do sad imala!!! ;)
eh bas su slucajno poceli davat golove za repku kad je ciro doso :P i to sa formom napadaca u njhovim klubavima nema veze sa formom u repci, utakmice u spaniji i belgiji su pokazale koliko je ova reprezentacija napredovala, i cak ako se ne plasiramo moramo bit zadovoljni ovim do sada jer ne mozemo uci u top 10 preko noci pa da nas vodi i murinjo

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 24 dec 2008, 16:55

Za mene je on lgenda možemo mi šprehati ,ali čovijek zna šta radi!Puno je napravio samo atmosferu i stadione pogledajte!Voli repku,igrače i bori se! Prijatelji stari gdje ste??????? :twisted:
Ima žicu zna se postavit,poštivanje i u par mjeseci napravio mnogo,ima seljaka u tom savezu to sve koči!
Ćiro je car,majstor-dok svi drugi nažalost papci veliki !
Fi hajati.
GO Bosno.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 dec 2008, 17:02

defener je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la:
defener je napisao/la:cuj kodrina reprezentacija !? koda ih je on izmislio , i cuj sta su to pobjede protiv estonije i armenije ( 7-0, 4-1)
to je gol razlika 11-1, prije cire strahovali smo i od reprezentacija slabijih od njih a nedaj boze da pricam o spancima
izgubiti od evropskog prvaka u gostima jedva 1-0 (imali smo priliku i dobit) i protiv 3. reprezentacije u evropi 2-1 ( u gostima) nisu nista, mi da od Brazila isgubimo 1-0 mi bi bili nezadovoljni i covjek koji bi nas vodio bio bi papak svasta
Jel to Ciro dao golove ili nasi napadaci koji su u svjetskoj formi?? Moramo biti realni i priznati da je nas trenutni napad vjerovatno najbolji napad koji je Repka BiH do sad imala!!! ;)
eh bas su slucajno poceli davat golove za repku kad je ciro doso :P i to sa formom napadaca u njhovim klubavima nema veze sa formom u repci, utakmice u spaniji i belgiji su pokazale koliko je ova reprezentacija napredovala, i cak ako se ne plasiramo moramo bit zadovoljni ovim do sada jer ne mozemo uci u top 10 preko noci pa da nas vodi i murinjo
Nebi htjeo da omalozavam necije zasluge, ali ja mislim da ti to nije dobar primjer, to sa spanijeom i TURSKOM..Spanija nas je guzila kako je htjela, sva sreca pa smo izgubili samo sa 1:0! A protiv drugog tima Turske netreba se biti zadovoljan sa minimalnim porazom ;) ...jer mi smo u Turskoj izgubili samo 1:0, kad je bila odluka za kvalifikacije za EP..a tada nam je repka sigurno bila puno slabija a njihova puno bolja..znaci ipak nismo toliko napredovali kao sto neki misle...Estonija i Jermenija su bas zajebane repke..pravo zasljepe! :mrgreen:

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 24 dec 2008, 17:06

Vidjet cemo koliko vrijedimo protiv Urugvaja ako je to uopste tacno da cemo igrat protiv njih!

Urugvaj je rangiran 23 u svijetu i 4 u Juznoj Americi :!:

Neznam sto bi Ciro trazio da se igra u nekoj zapadnoj drzavi u Europi zbog boljih vremenski prilika, hajd neka igraju u Mostaru ako zeli izbjeci snijeg :!:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 24 dec 2008, 17:11

nama uvijek niko ne valja, niko nije dostojan vodit nasu repku, da nam murinjo dodje otjerali bi ga, da scolari dodje rekli bi da se lize sa usanovicem da Guus Hiddink dodje rekli bi vidi onog glavonje pojma on nema, kad igramo sa prvakom svijeta ili evrope nista osim pobjede nas ne zanima, kao da smo reprezentacija iz svemira koja ne zna za poraz, kakav savez imamo, kakvu domacu ligu imamo pa mi trebali bit sretni sto nismo primili sesticu u spaniji
nismo zadovoljni kako se ljudi bore na terenu, kako su igrali protiv spanije, turske, covjek koji i vodi obecao je jedino to i to su ispunili, motivisao je ekipu maksimalno, ne znam zasto se sad svi bune nesto, problem jedini ove sad repke je odbrana, sta da imamo odbranbene igrace koji oce da igraju za BIH pa bar klasu losije od nasih napadaca i da ih sve vodi ciro, pa spanija bi tricu primila, turska ne bi centra presla...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 dec 2008, 17:13

DinceManijak je napisao/la:Vidjet cemo koliko vrijedimo protiv Urugvaja ako je to uopste tacno da cemo igrat protiv njih!

Urugvaj je rangiran 23 u svijetu i 4 u Juznoj Americi :!:

Neznam sto bi Ciro trazio da se igra u nekoj zapadnoj drzavi u Europi zbog boljih vremenski prilika, hajd neka igraju u Mostaru ako zeli izbjeci snijeg :!:
Nece oni zeliti da dodu do Zenice ili Sarajeva. To je za njih dug put.

Tako da ja predlazem da se utakmica igra nedgje u Njemackoj ili Turskoj.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 24 dec 2008, 17:17

CheGuevara je napisao/la: Nebi htjeo da omalozavam necije zasluge, ali ja mislim da ti to nije dobar primjer, to sa spanijeom i TURSKOM..Spanija nas je guzila kako je htjela, sva sreca pa smo izgubili samo sa 1:0! A protiv drugog tima Turske netreba se biti zadovoljan sa minimalnim porazom ;) ...jer mi smo u Turskoj izgubili samo 1:0, kad je bila odluka za kvalifikacije za EP..a tada nam je repka sigurno bila puno slabija a njihova puno bolja..znaci ipak nismo toliko napredovali kao sto neki misle...Estonija i Jermenija su bas zajebane repke..pravo zasljepe! :mrgreen:

onakva spanija moze da guzi koga kod hoce, spanija je njemcku razvalila pa su dobili 1-o samo,
sto se tice turske ta utakmica nema veze sa jacinom tad, njima je trebaal pobjeda mi smo izasli na teren samo onako da se izadje igraci su igrali opusteno nikakvog pritiska nije bilo turci pod pritiskom cim su dali gol ostalo je zajebancija to nema veze sa tom formom tada

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 dec 2008, 17:24

defener je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la: Nebi htjeo da omalozavam necije zasluge, ali ja mislim da ti to nije dobar primjer, to sa spanijeom i TURSKOM..Spanija nas je guzila kako je htjela, sva sreca pa smo izgubili samo sa 1:0! A protiv drugog tima Turske netreba se biti zadovoljan sa minimalnim porazom ;) ...jer mi smo u Turskoj izgubili samo 1:0, kad je bila odluka za kvalifikacije za EP..a tada nam je repka sigurno bila puno slabija a njihova puno bolja..znaci ipak nismo toliko napredovali kao sto neki misle...Estonija i Jermenija su bas zajebane repke..pravo zasljepe! :mrgreen:

onakva spanija moze da guzi koga kod hoce, spanija je njemcku razvalila pa su dobili 1-o samo,
sto se tice turske ta utakmica nema veze sa jacinom tad, njima je trebaal pobjeda mi smo izasli na teren samo onako da se izadje igraci su igrali opusteno nikakvog pritiska nije bilo turci pod pritiskom cim su dali gol ostalo je zajebancija to nema veze sa tom formom tada
aha..a nama nisu trebali bodovi, jel?? ...pa mi igrali opusteno bez pritiska!!

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 24 dec 2008, 17:39

ma daj, pritisak je bio jel trebali se borit za remi imali smo tad 13 bodova pa da se za remi dobije 8 bodova ne bi prosli dalje
a sto se tice igara na proslim kvalifikacijama izgubili smo od madjarske 1-3 u zenici, moladavija nam je uzela bod, grcka nas je kuci nabusila, maltu smo jedva uzeli 1-0, KUCI SMO OD MOLDAVIJE IZGUBILI ( ja za moldavijiu znam samo od onog eurosonga i onog nastupa sa onom babom xD) od norveske smo kuci naguzeni i na kraju zavrsimo sa 13 bodova, jer su nam bodove uzeli moldavija, madjarska i norveska KUCI i zato nismo prosli
sad se ta prica ponavlja i kad uzmemo te outsidere sa 7-o i 4-1 mi smo nezadovoljni, kakav je to rezultat? pa da mi smo najbolji na svijetu ajmo i spaniju kuci dobit ....... ma ne... kriv je trener... ma smijesni ste

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 24 dec 2008, 17:42

defener je napisao/la:ma daj, pritisak je bio jel trebali se borit za remi imali smo tad 13 bodova pa da se za remi dobije 8 bodova ne bi prosli dalje
a sto se tice igara na proslim kvalifikacijama izgubili smo od madjarske 1-3 u zenici, moladavija nam je uzela bod, grcka nas je kuci nabusila, maltu smo jedva uzeli 1-0, KUCI SMO OD MOLDAVIJE IZGUBILI ( ja za moldavijiu znam samo od onog eurosonga i onog nastupa sa onom babom xD) od norveske smo kuci naguzeni i na kraju zavrsimo sa 13 bodova, jer su nam bodove uzeli moldavija, madjarska i norveska KUCI i zato nismo prosli
sad se ta prica ponavlja i kad uzmemo te outsidere sa 7-o i 4-1 mi smo nezadovoljni, kakav je to rezultat? pa da mi smo najbolji na svijetu ajmo i spaniju kuci dobit ....... ma ne... kriv je trener... ma smijesni ste
Ti poredis prosle kvalifikacije sa Gusom na golu :lol:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 dec 2008, 17:45

defener je napisao/la:ma daj, pritisak je bio jel trebali se borit za remi imali smo tad 13 bodova pa da se za remi dobije 8 bodova ne bi prosli dalje
Sve smo te utakmice igrali i izgubili sa B selekcijom jel su nasi pravi igraci (Grlic, Beslija, Spahic, Bajramovic, Hasagic, Grujic, Milenkovic, Tolja) tada bojkotovali Savez.
:roll:

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 24 dec 2008, 18:30

Hajmo malo "procackati" statistiku proslog ciklusa kvalifikacija. S Bakom smo zapoceli taj ciklus i dobili konobare s Malte na Malti, onda su nas Madjari nakantali u Zenici, pa samo remi s patuljcima iz Moldavije tamo i onda debakl protiv Grcke u Zenici i ujednom se Baka oprasta. To je znaci 4 tekme i samo 4 poena uz score od 8-11 s Bakom(a tada smo i igrali s najboljim nasim igracima manje vise). A s Cirom smo takodje odigrali do sada 4 sluzbene tekme(2 na strani protiv sila poput Spanije i Turske), i dobili 2 i izgubili 2. 12-4 nam je sada trenutno golscore i imamo 6 bodova. Dakle, poprilicno dobro smo zapoceli ovaj ciklus, ali ipak i to NEVALJA i pljuje se opet po Ciri. Dokle vise.
U inat svima.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 24 dec 2008, 18:50

HOS je napisao/la:Hajmo malo "procackati" statistiku proslog ciklusa kvalifikacija. S Bakom smo zapoceli taj ciklus i dobili konobare s Malte na Malti, onda su nas Madjari nakantali u Zenici, pa samo remi s patuljcima iz Moldavije tamo i onda debakl protiv Grcke u Zenici i ujednom se Baka oprasta. To je znaci 4 tekme i samo 4 poena uz score od 8-11 s Bakom(a tada smo i igrali s najboljim nasim igracima manje vise). A s Cirom smo takodje odigrali do sada 4 sluzbene tekme(2 na strani protiv sila poput Spanije i Turske), i dobili 2 i izgubili 2. 12-4 nam je sada trenutno golscore i imamo 6 bodova. Dakle, poprilicno dobro smo zapoceli ovaj ciklus, ali ipak i to NEVALJA i pljuje se opet po Ciri. Dokle vise.
...da a i ta dva poraza kao da smo izgubili sa velikom razlikom i od nekih noname pa smo nezadovoljni, isli smo spancima trenutnim prvacima evrope i trenutno najboljom reprezentacijom u galaksiji i sire ( jer za drugu ne znamo )
igrali smo predobro, koliko se dobro moze igrati sa njima, imali smo priliku i da ima uvalimo 2 gola al jbg nismo imali srece primili smo taj jedan jedva... mi da smo ponosni sta su uradili u spaniji i kak ih je ciro vodio mi opet nezadovoljni...
uzeli smo kuci dvije tekme sa velikom gol razlikom, sa najvecom pobjedom u historiji ove reprezentacije, raju je vratio na stadione, jbg protiv trece reprezentacije na svijetu u gostima smo pruzili dobar otpor, primili smo golove nesretno jer nismo tad zasluzili da tako izgubimo, nas trenutacni problem je odbrana i to je to sto se igraca trenera , reprezentacije BiH, tice.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.