FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gio10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gio10 » 25 jan 2014, 12:25

amypitar je napisao/la: Da pod uslovom da imas novac da ulozis u tu djecu,da ih vezes dobrim ugovrima,pa da se ne desava da vam od pet kadeta potpisu tri.
Nisi upucen u to što dva kadeta nisu potpisala ugovore, prema tome psst.
Ako hoćeš info, javi mi se na pp
Ja te volim, volim Željo..

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 25 jan 2014, 12:33

blago nama kad se mundiri brinu o nama :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 25 jan 2014, 12:36

amypitar je napisao/la:Opet vam se svodi sve iz praznog u šuplje,ali eto sto neko napisa to je vasa stvar,u buducnosti cemo vidjeti kako ce te proci. ;)
Šta bolan iz "praznog u šuplje", jesi li ti svjestan šta pišeš? Razmišljaš li i malo?
7 godina govorite kako će se u budućnosti vidjeti kako će ko proći, i uvijek vi nadrljate zbog titula koje osvojite u januaru odnosno junu, ali nije ni čudo, jer vidim i direktora vam trese kriza pa mora u svakom intervjuu reći da ste vi najtrofeniji i najveći klub u državi :lol:
S kim si takav si

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 25 jan 2014, 12:40

Zanimljivo je na sta se najvise bazira prica navijaca Sarajeva,kazu da su sastavili mega ekipu da ce se prosetati ligim,a najvise pricaju o Zeljinom poslovanju,finansijskom izvjestaju,nedovodjenju igraca,politici kluba iz jednog jednostavnog razloga,znaju da je jedina njihova sansa za titulu Zeljin raspad ali to se nece dogoditi dok je Amara tu donji su uvijek.
Ove godine su tek postavljeni temelji za dugogodisnju dominaciju.
SLOBODA NAVIJAČIMA

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 25 jan 2014, 12:49

Kako je to samo optereceno Zeljom. Znaci desavaju mu se neke hajmo reci fine stvari za njih u klubu mu on dosao na Zeljinu temu da se lijeci. Eto tebi drago sto su i ta 3 potpisala. Volio bi ti da nije nijedan kadet ili junior potpisao. Ali tu su Zola, Cola, Jamak, Svraka, Sadikovic, Hasanovic itd. da ne idem u daljnje nabrajanje.

I dzaba 5 trofeja u 3-4 godine, dzaba sto je Zeljo na prvom mijestu, dzaba sto Zeljo jedini vec u ovome dijelu priprema ima uigran tim, sve to dzaba, bitno je da je sto Selimovic rece Tan ima 90% pravo na upravljanje FK Sarajeva za 4 miliona maraka 5 nije bitno. Sad da mu covjek drobi ovdje kako ih je neko za klikere kupio dzaba, jer on ne vidi dalje od 3 "pojacanja" koja su dosla.

O Bibliji koji tacno godinu dana nije odigrao takmicarsku pravu utakmicu se pisu hlavospjevi. Kao da je neki jak evropski igrac dosao, a ne istratruiran seljacic kojem je Zeljo lekciju vise puta ocitao u Banjaluci i na Grbavici da bi se seljacici koristio nacionalnim vrijedjanjem. Oh izvinjavam se sad je on igrac Sarajeva sto znaci lazu Adilovic, Bogicevic, Stanic i Svraka.

O Delacu se pise kao da je dosao prvi golman Chelsea a ne golman koji sa Chelsea ima samo ugovor i niakakve vise veze. Golman, mlad koji je u 4 sezone branio manje od 20 utakmica. Niko ne porice njegov talenat i kvalitet ali euforija koja se stvorila kao da Tan pise pa ocekuje da Delac zabije barem 6-7 golova do kraja iako je golman. Meni je zao samo sto Mateja razumije nas pa ce slusati j.e.b.avanje majke od strane hordi kad prime 3-4 frljoke. Usput sa gola ga je skinuo covjek od 34 godine.

I u podsvijesti navijaci manjeg i mladjeg Sarajevskog tima znaju da se nesto haman, zaman nisu pojacali. U Jarnija koliko god zele bas ne vjeruju, a i pojacanja tipa Puric, Baric koji su nekada bas dobri bili a zadnje 2 godine se ne prepoznaju ih iskreno ne zadovoljavaju.

I sve to kad se pomjesa sa stalozenoscu fudbalskog kluba Zeljeznicar. Pa jos kad se uz to doda zadovoljstvo i smirenost navijaca Zeljeznicara to izaziva paniku. Jer oni ne razmisljaju na nacin "eh kad osvojimo titulu" tako pisu po forumima, oni ipak razmisljaju na nacin "sta ako Zeljo osvoji titulu". Znaju da im je onda skidanje glava na repertoaru. Znaju da ce istok yebavati majku. Znaju da ih kamp i "pojacanja" lazna ne mogu iscupati, i zato dusebriznici dolaze na ovu temu.

Ovome dobojliji krivo sto imamo mladu ekipu a spremnu da odbrani titulu. Krivo mu sto Dino kaze u hodu ce se stvari rijesavati, pa mu vatra kako mi to normalno privatamo pa dosao da baci kost. Ali kad je vuk sit i ovce su na broju. Vuk (Zeljo/Manijaci) sit (pun titula) a ovce (pitari/uprava im) mekecu i uvijek su tu na broju da bace po komentar.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 jan 2014, 13:03

Mislim da najvise boli sto ce ovo biti treca uzastopna titula a cetvrta u pet godina :o . ako Bog da.

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 25 jan 2014, 13:20

gio10 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Opet vam se svodi sve iz praznog u šuplje,ali eto sto neko napisa to je vasa stvar,u buducnosti cemo vidjeti kako ce te proci. ;)
Šta bolan iz "praznog u šuplje", jesi li ti svjestan šta pišeš? Razmišljaš li i malo?
7 godina govorite kako će se u budućnosti vidjeti kako će ko proći, i uvijek vi nadrljate zbog titula koje osvojite u januaru odnosno junu, ali nije ni čudo, jer vidim i direktora vam trese kriza pa mora u svakom intervjuu reći da ste vi najtrofeniji i najveći klub u državi :lol:
S kim si takav si
Laz kojom su navukli sarlaTana, iz njihovog svemira. :D
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 jan 2014, 13:22

Zasto se ovdje pisu opsezne analize o FK Sarajevu? :?
#divovi

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 25 jan 2014, 13:24

Blagoje je napisao/la:
gio10 je napisao/la:
S kim si takav si
Laz kojom su navukli sarlaTana, iz njihovog svemira. :D
Dzaba sve kad su Tanki ko jufka :D
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 25 jan 2014, 13:24

moustapha je napisao/la:Zasto se ovdje pisu opsezne analize o FK Sarajevu? :?
Netacno!
Ovo je opsezna analiza o tebi i tebi slicnim navijacima tvoga kluba koji se brinh koliko je kadeta potpisalo za Zelju. Mojne Djogine propagande. Vratis se dvije stranice nazad i sve ti jasno.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 jan 2014, 13:28

Ma ne brinem se ja za kadete, mene vise interesuje hocete li nekog iskusnog i provjerenog igraca dovesti, jer mislim da ovaj vas trenutni sastav nece moci zadrzati prvo mjesto do kraja. Bez obzira kakav tim sklopi Sarajevo, ima i drugih kandidata koji mogu ugroziti tu poziciju.
#divovi

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 jan 2014, 13:29

moustapha je napisao/la:Ma ne brinem se ja za kadete, mene vise interesuje hocete li nekog iskusnog i provjerenog igraca dovesti, jer mislim da ovaj vas trenutni sastav nece moci zadrzati prvo mjesto do kraja. Bez obzira kakav tim sklopi Sarajevo, ima i drugih kandidata koji mogu ugroziti tu poziciju.
Doveli smo kvesica i colica a i zolotic se vratio sa posudbe 8-) , kud ćes bolje. :D

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 25 jan 2014, 13:43

moustapha je napisao/la:Ma ne brinem se ja za kadete, mene vise interesuje hocete li nekog iskusnog i provjerenog igraca dovesti, jer mislim da ovaj vas trenutni sastav nece moci zadrzati prvo mjesto do kraja. Bez obzira kakav tim sklopi Sarajevo, ima i drugih kandidata koji mogu ugroziti tu poziciju.
ako dovedemo to ce biti igrac za prvih 11, ne dovodimo mi svakoga
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 25 jan 2014, 13:47

Evropa nam je upitna :cry:

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 25 jan 2014, 14:12

Sarajevo je sigurno sampion, mi se borimo za evropu.. ako nam Bog sta u kupu da bice dobro :P
Mi smo Željini, Željo je naš!

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 25 jan 2014, 14:20

uvijekuztebe1921 je napisao/la:
Sarajevo je sigurno sampion, mi se borimo za evropu.. ako nam Bog sta u kupu da bice dobro :P
Ko je ba sampion? O cemu pricas? Pa bolju ekipu ima Olimpic a njih niko ni ne spominje. Zeljo ima mentalitet pobjednika i igra bez pritiska. 10 kola je do kraja a 5 najbitnijih utakmica igramo u Sarajevu. Na Grbavici protiv: Zrinjskog, Sirokog, Sarajeva, Celika i na Otoci sa Olimpikom. Pored toga imamo +2 boda u odnosu na komsije.
Vi bgm svi ko da ste spavali zadnjih godina. Ljudi dragi svi mjenjaju po 10 igraca na polusezoni samo je Zeljo konstantan.

TITULA JE U DOLINI.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 jan 2014, 14:21

Ovaj gore post od kolege je bio ironija nemoj se sikirati :lol: .

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 25 jan 2014, 14:23

normalaba je napisao/la:
Ko je ba sampion? O cemu pricas? Pa bolju ekipu ima Olimpic a njih niko ni ne spominje. Zeljo ima mentalitet pobjednika i igra bez pritiska. 10 kola je do kraja a 5 najbitnijih utakmica igramo u Sarajevu. Na Grbavici protiv: Zrinjskog, Sirokog, Sarajeva, Celika i na Otoci sa Olimpikom. Pored toga imamo +2 boda u odnosu na komsije.
Vi bgm svi ko da ste spavali zadnjih godina. Ljudi dragi svi mjenjaju po 10 igraca na polusezoni samo je Zeljo konstantan.

TITULA JE U DOLINI.
Ironija, jara, ironija

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 25 jan 2014, 14:25

amypitar je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Jel' neki ljudi imaju problema sa razumijevanjem nekih stvari, ili su jednostavno previše opterećeni Željom, pa svakim postom pokušaju isprovocirati nekog?
Ovo što Željo radi je najbolji način rada, ukoliko nemaš mogućnost da nađeš nekog dobrog investitora u svoj igrački kadar. Dakle, dovođenje djece iz omladinskih liga ( primjer prvi strijelac juniorske lige iz Viteza ) te poptisivanje dugogodišnjih ugovora sa Željinom omladinom, ili dovođenje iz drugih manjih klubova igrače za koje nije potrebna odšteta. Apsolutno ispravno u vrijeme krize. Djeci je plata manje bitna a ginut će za ovaj klub.

Evo ti pravi primjer pravilnog rada sa djecom, Ćutahija putuje u Liverpool početkom februara na pripreme i vjerovatno testiranje, a pošto momka lično poznajem mogu reći da ima izuzetne fizičke i psihičke predispozicije, vjerujem da će Liverpool potpisati sa njim, a vratit će ga Želji da se "kali" baš kao što je slučaj i sa Arom.
Sarajevo nije uspjelo da radi ovo što radi Željo, pa su se okrenuli drugom, malo popularnijem načinu u današnjem fudbalu, našli investitora i počeli ulagati pare, ali uspjeh ne dolazi preko noći moji sinovci :)

Da pod uslovom da imas novac da ulozis u tu djecu,da ih vezes dobrim ugovrima,pa da se ne desava da vam od pet kadeta potpisu tri.Opet vam se svodi sve iz praznog u šuplje,ali eto sto neko napisa to je vasa stvar,u buducnosti cemo vidjeti kako ce te proci. ;)
Haj ti druuze na lijecenje,imate vi pare,pa vam najveci talenti poslije rata ( bar tako najavljivani ) zavrsavaju u Slobodi,Rudaru iz Kaknja,Gradini ;) Pusti nas da se mi patimo sa svojom djecom,ti ispred svoje avlije kupi smece ;)
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 25 jan 2014, 14:25

normalaba je napisao/la:

TITULA JE U DOLINI.
Slavija u Lukavici.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, MukiBek i 11 gostiju.