to anide to krsto

daj bože da ove sezone anid poludi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
samo malo, na ovom spisku je bio i Delač.. sta bi, izbacili ga?terabajt je napisao/la: Kao sto ste Zvjezdana Misimovića,Miroslava Stevanovića,velikonju,Ibrahim Sehića (viden u prostorijama kluba),Semira Stilića,Sanela Jahića,Nermina JAMAKa,Sirijca,Samira,Alena Halilovića,Gojaka,Ognjena Vranješa, Grahovca, Adnana Zahirovića,Rukavinu......![]()
i osima za placu od 90 000 e godisnje.
Vas ljudi ne podnose iz sasvim drugih razloga. Pare ne mogu kupit sve.lafomamone je napisao/la:Sirotinja je uvijek prezirala lovatore, nije ovo nista novo
Na zvanicnoj na fb.vecaveca je napisao/la:gdje pratite
E vas baš obožavaju posebno ovo zadnje vrijeme, pitaj na temi Čelika,Veleža,Slobode i ostalih timova ccccc o čemu se pišeBlagoje je napisao/la:Vas ljudi ne podnose iz sasvim drugih razloga. Pare ne mogu kupit sve.lafomamone je napisao/la:Sirotinja je uvijek prezirala lovatore, nije ovo nista novo
znam samo da ima jaaakkoooo puno ljudi koji vole ovaj klub, ostali neka zive u svom bolu i mrznji. Nisu ni bitni. Ne znam samo zasto mrziti bilo koga, ali dobro ovo je Bosna pa je sve normalnoBlagoje je napisao/la:Vas ljudi ne podnose iz sasvim drugih razloga. Pare ne mogu kupit sve.lafomamone je napisao/la:Sirotinja je uvijek prezirala lovatore, nije ovo nista novo
malo je reći... Rijeka isto.Sabinho je napisao/la:Vojvodina bi nasu ligu prekucala bez poraza.
Koji ljudi ? Ti i takvi kao ti. I upravo zbog takvih kao što si ti veći dio BiH ne podnosi tvoj klub, koji je,Blagoje je napisao/la:Vas ljudi ne podnose iz sasvim drugih razloga. Pare ne mogu kupit sve.lafomamone je napisao/la:Sirotinja je uvijek prezirala lovatore, nije ovo nista novo
Bosniacum Lilium je napisao/la:malo je reći... Rijeka isto.Sabinho je napisao/la:Vojvodina bi nasu ligu prekucala bez poraza.
A cuj im rasprave svega ti. 'ta će tamo neki Delač
Ko i dosad sto ste uzimali.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma mi da ne uzmemo ništa ove godine, sljedećih 10 ćemo izdominirati i svake godine minimalno uzimati ligu
Majcin pacenice, dosadan si kontas, jadan prica ti je pateticna jado..idi bolan vani igraj se, i*zdrkaj ili sta vec..znam da ti je vokri pozabavi se s necim, nadji hobi neki jos si krelac ha ja zabavi se nekim stvarima koje su u tvom dometu razmisljanja i pameti..Keenan.- je napisao/la:Ko i dosad sto ste uzimali.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma mi da ne uzmemo ništa ove godine, sljedećih 10 ćemo izdominirati i svake godine minimalno uzimati ligu
Njihova dominacija traje već punih sedam godina.Keenan.- je napisao/la:Ko i dosad sto ste uzimali.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma mi da ne uzmemo ništa ove godine, sljedećih 10 ćemo izdominirati i svake godine minimalno uzimati ligu
Keenan.- je napisao/la:Ko i dosad sto ste uzimali.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma mi da ne uzmemo ništa ove godine, sljedećih 10 ćemo izdominirati i svake godine minimalno uzimati ligu