da da. I ono sto smo uzimali u SFRJ i poslije rata smo sve namjestiliKeenan.- je napisao/la:Ko i dosad sto ste uzimali.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma mi da ne uzmemo ništa ove godine, sljedećih 10 ćemo izdominirati i svake godine minimalno uzimati ligu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ne znam ja ko je imao konferencije o virslama 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Jes' vokri mi je, necu moci spavat slijedecih godinu dana, uzet ce nam pitari titulu.GriFFoNi je napisao/la:Majcin pacenice, dosadan si kontas, jadan prica ti je pateticna jado..idi bolan vani igraj se, i*zdrkaj ili sta vec..znam da ti je vokri pozabavi se s necim, nadji hobi neki jos si krelac ha ja zabavi se nekim stvarima koje su u tvom dometu razmisljanja i pameti..Keenan.- je napisao/la:Ko i dosad sto ste uzimali.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma mi da ne uzmemo ništa ove godine, sljedećih 10 ćemo izdominirati i svake godine minimalno uzimati ligu
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Pa da nije tako jado jadni, ne bi bio ovdje na ovoj temi s tom jadnom pricom.Ajd sad pjeni.
Mozda, mozda. I metla mozda pukne ko top. Sve je moguce.Sabinho je napisao/la:Keenan.- je napisao/la:Ko i dosad sto ste uzimali.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma mi da ne uzmemo ništa ove godine, sljedećih 10 ćemo izdominirati i svake godine minimalno uzimati ligu
Jado ne tako, vrijeme je pred nama. Imaces cast da cujes huk sa tribine i to sa utakmie grupne faze nekog evropskog takmicenja, a vi i vas morz racunajte kako spremiti plate do ramazana da ne bi bilo kukanja na konferencijama
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Ma ja, a dok je bila SFRJ nama je tata Osim nastim'o polufinale Kupa UEFA, a poslije rata i zadnje pretkolo LP protiv Newcastlea.Bosniacum Lilium je napisao/la:da da. I ono sto smo uzimali u SFRJ i poslije rata smo sve namjestiliKeenan.- je napisao/la:Ko i dosad sto ste uzimali.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma mi da ne uzmemo ništa ove godine, sljedećih 10 ćemo izdominirati i svake godine minimalno uzimati liguMani me se dječače ako nemaš ništa napisati osim patetike i šatro nekog spuštanja
![]()
Ne mogu vise ocam.
Izvinite ciko, necu vise nikad, mogu ji Vas nesto zamojiti? Pocto cutja dojazi jedan od naaaajbojih gojmana cvijeta iz Cejzija da udmete autogjam za mene pocto cam dobiJo tempejatuju i ne mogu da docekam jednu takvu kjasu od gojmana koji je cak bijo i na kjupi Hjvatske jepjezentacije pije cetji godine? Hvajaa. <3GriFFoNi je napisao/la:Pa da nije tako jado jadni, ne bi bio ovdje na ovoj temi s tom jadnom pricom.Ajd sad pjeni.
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 25 jan 2014, 15:54, ukupno mijenjano 3 puta.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Poslije rata ja mislim da ste uzeli jednu bjednu titulu, a do neki dan vam igrači imali sijalicu u frižideru, a sad fol već igrate grupnu fazu.Bosniacum Lilium je napisao/la:da da. I ono sto smo uzimali u SFRJ i poslije rata smo sve namjestiliKeenan.- je napisao/la:Ko i dosad sto ste uzimali.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma mi da ne uzmemo ništa ove godine, sljedećih 10 ćemo izdominirati i svake godine minimalno uzimati liguMani me se dječače ako nemaš ništa napisati osim patetike i šatro nekog spuštanja
![]()
Čovjek uložio dva miliona i vi sanjate gluposti. Mamić uložio 50 miliona, pa jedva ušao u grupnu fazu Kup Uefa. To je kad fukara dođe do nešto crkavice. Grupa Real, Dortmun, Lyon i Sarajevo.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Moze na plejstejsn sve.Grokok je napisao/la:To je kad fukara dođe do nešto crkavice. Grupa Real, Dortmun, Lyon i Sarajevo.
Nastavice se...
Nastavice se...
Poslije rata ja mislim da ste uzeli jednu bjednu titulu, a do neki dan vam igrači imali sijalicu u frižideru, a sad fol već igrate grupnu fazu.
Čovjek uložio dva miliona i vi sanjate gluposti. Mamić uložio 50 miliona, pa jedva ušao u grupnu fazu Kup Uefa. To je kad fukara dođe do nešto crkavice. Grupa Real, Dortmun, Lyon i Sarajevo.
[/quo
je li dosla voda, stanarine placene ??? AKo hocete sa starim cu popricat, kakvu sergiju da organizujemo da to bude regulisano ??
je li dosla voda, stanarine placene ??? AKo hocete sa starim cu popricat, kakvu sergiju da organizujemo da to bude regulisano ??
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
@Keenan.-
Hahaha vidis ovo je tragedija ajd sto si napacen kao i tvoji drugari sto su dosli na temu da lijece svoju bolest i ljubomoru, nego si i retardiran jadna ti majka.
Hahaha vidis ovo je tragedija ajd sto si napacen kao i tvoji drugari sto su dosli na temu da lijece svoju bolest i ljubomoru, nego si i retardiran jadna ti majka.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
procitaj sta si napisao, pa onda izguglaj cinjenicno stanje. S tobom vise necu ulaziti u raspravu. Ti si izgleda strucnjak za sve. A ovaj Kenan je luckast koliko mu je luckast i nick i tim za koji navija.Grokok je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Poslije rata ja mislim da ste uzeli jednu bjednu titulu, a do neki dan vam igrači imali sijalicu u frižideru, a sad fol već igrate grupnu fazu.Keenan.- je napisao/la: da da. I ono sto smo uzimali u SFRJ i poslije rata smo sve namjestiliMani me se dječače ako nemaš ništa napisati osim patetike i šatro nekog spuštanja
![]()
![]()
@Bosniacum Lilium
Ovolika količina gluposti na jednom mjestu odavno nije viđena na forumu. Samo ću tebi još replicirati na ovo što si napisao, samo se zapitaj, da mi bez vode, struje, plina, plata, smo na polusezoni ispred vas, tj. na prvoj poziciji. Sad mućni malo glavom i skontaj kakvi ste vi tek bjednici, kad smo mi ovako bez ičega, prvi. Zbogom.
Ovolika količina gluposti na jednom mjestu odavno nije viđena na forumu. Samo ću tebi još replicirati na ovo što si napisao, samo se zapitaj, da mi bez vode, struje, plina, plata, smo na polusezoni ispred vas, tj. na prvoj poziciji. Sad mućni malo glavom i skontaj kakvi ste vi tek bjednici, kad smo mi ovako bez ičega, prvi. Zbogom.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Grokok je napisao/la:@Bosniacum Lilium

Bosniacum Lilium je napisao/la:Grokok je napisao/la:@Bosniacum Lilium
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Oni imaju brend i to je sve. Nema im se gdje zavrnut voda i struja. Nemaju ni pipu. Lako je njima.Grokok je napisao/la:@Bosniacum Lilium
Nastavice se...
Nastavice se...
za gospodu moderatore, molim vas opet ga banujte, samo upropastava xy tema na ovom forumu.. Aldin, DOna, Timeline i sad izmislio Grokok, stvarno ga dosta...Grokok je napisao/la:@Bosniacum Lilium
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Briši se ti parama i vaši navijači, a mi ćemo uzimati titule kao do sad bez vode, pline i struje. Kao na polusezoni. Uzmi tabelu, očigledno da imate neku svoju imaginarnu gdje ste prvi, pa otvorite oći.Bosniacum Lilium je napisao/la:Grokok je napisao/la:@Bosniacum Lilium
Sad cao!
Zadnja izmjena: Grokok, dana/u 25 jan 2014, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Poslije rata ja mislim da ste uzeli jednu bjednu titulu, a do neki dan vam igrači imali sijalicu u frižideru, a sad fol već igrate grupnu fazu.![]()
A vi poslije rata najjaci klub koji ste izbacili Norveski Lilestrom
Purić u 77.minuti nakon ubačaja Tadejevića povećava vodstvo Sarajeva na 0-3.
Koja je liga Ljubuski,mrsko mi traziti.Igramo sa 10 igraca.
Koja je liga Ljubuski,mrsko mi traziti.Igramo sa 10 igraca.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HordasFks, JavierBosnia, Lecler, Zaboljesutra i 66 gostiju.